- 8 Mart 2020
- 1.799
- 786
Değerim 399 çıktı benimde 15inci gün, yüksek hayırlısı artık Allah ne verirse kabuluz15 gün benimde hem erken hem normal koyu çıktı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerim 399 çıktı benimde 15inci gün, yüksek hayırlısı artık Allah ne verirse kabuluz15 gün benimde hem erken hem normal koyu çıktı canım
Aynen öyle dediğin gibi canım. Biz şuan hamilelikten evvel düşüklerin seveplerini araştırıyoruz geçen hafta gittik bir profa pek soru işaretlerimizi gideremedi. Bu hafta sonu da başka birine gitcez bakalım ne dicek. Oda olmazsa sorunlarıma tam nokta atışı cevaplar veren bir doktor var biraz uzak ve yüksek fiyatlı ama son çare ona gidicez yine de. Hayırlısı hakkımızda hepimizin inşallahValla bebeğim benim hiç umudum yoktu bu ay biliyosun. Türkiyeye gittim cenazeymiş oymuş buymuş koşturmaca dedim tüh kötü zamana geldi aşılama. Bu işler hiç o karışıklığa bakmiyo çok dirençliydi benim bu pkos beni maf etti. Ama olunca vakti gelince gerçekten ortalıkta hiç bi engel kalmıyormuş sende böyle düşüklerle imtihan ediliyosun bende bi türlü hamile kalamiyorum sorunmu var diye içim içimi yiyodu 3,5 sene sonuçta.. Hiç bişey kafaya takmaya değmiyor o vaktini biliyor inşallah
Sağlıklı olsunda ister 1 ister 2 hiç farketmezDeğerim 399 çıktı benimde 15inci gün, yüksek hayırlısı artık Allah ne verirse kabuluz
Yok kuzum daha gitmedim Ramazan’dan sonra giderim anca benCanım naptın gittinmi doktora. Bende bu ara doktorlara koşturuyorum o yüzden buralara bakamadım
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım benimYok kuzum daha gitmedim Ramazan’dan sonra giderim anca ben
Mimariye sensin dimi kuzum ? nasılsın?Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım benim
Evet canım benimMimariye sensin dimi kuzum ? nasılsın?
Amin canım sen napıyorsunHayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım benim
Nasıl gidiyor canım ne durumlardasınKuzum teşekkür ederim iyiyim ben de çok şükür
Napıyım evde takılıyorum öyle canım kendi halimde ev işleri aman bitmezAmin canım sen napıyorsun
Adetim düzenli sayılır canım kaç aydır 29 günde bir oluyordum ama bu ay 2 gün gecikti en iyisi bu ay tahmini yumurtlama haftası her gün yaparak değerlendireyim bakalım böyle deneyeyim olmazsa ovü alırım önümüzdeki ayEğer düzenliyse reglin tahmini yumurtlama haftası olan haftayı çok sık değerlendir canım. Hatta sperm problemi yoksa hergün bence.
Ama düzenli değil tarihler oynuyor dersen ovü testi kullanabilirsin tabi
Siz doktorla görüştünüz mü canımNapıyım evde takılıyorum öyle canım kendi halimde ev işleri aman bitmez
Ben kaldığım yerdeyim en son hsg çekilmiştim hiç bir sorun yok sonrasında yine olmadı gebelik hala deniyoruz.Sen ne durumdasın canısı?Nasıl gidiyor canım ne durumlardasın
Aynen canım öyle yap bence 2 günde şaşsa yine bir düzenş var tahmin edebilirsinnaz çokAdetim düzenli sayılır canım kaç aydır 29 günde bir oluyordum ama bu ay 2 gün gecikti en iyisi bu ay tahmini yumurtlama haftası her gün yaparak değerlendireyim bakalım böyle deneyeyim olmazsa ovü alırım önümüzdeki ay
Geçen hafta bir doktorla görüştük canımda tam olarak tatmin etmedi bizi yarın başka birine daha gidicezSiz doktorla görüştünüz mü canım
Kendinmi deniyırsun canım tedaviye falan başlamıyormusun.Ben kaldığım yerdeyim en son hsg çekilmiştim hiç bir sorun yok sonrasında yine olmadı gebelik hala deniyoruz.Sen ne durumdasın canısı?
Bahçeci diye biter var orayı çok iyi diyorlar bende denemeye başladım baktım olmadı oraya gitmeyi düşünüyorumGeçen hafta bir doktorla görüştük canımda tam olarak tatmin etmedi bizi yarın başka birine daha gidicez
Bahçeci evet iyi canım ama memorial de çok daha iyi benim araştırmalarıma göre. İstanbuldaydın dimi sende. Şişli memoriale kesin danış bahçeciden önce bana kalırsa. He gerek kalmasın tabi öyle birşeye de.Bahçeci diye biter var orayı çok iyi diyorlar bende denemeye başladım baktım olmadı oraya gitmeyi düşünüyorum