Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum düne kadar çok şaşkındım inanamadım bugünde tedirginlik başladı acaba herşey güzel ilerleyecek mi diye malum pkos var insanı korkutuyorA Asenaasena96 canımm nasıl sevindim bilemezsin
Rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bak ben sana demiştim hiç beklemediğin zamanlrda oluyor diye
Allah razı olsun canım benim inşallahKuzum düne kadar çok şaşkındım inanamadım bugünde tedirginlik başladı acaba herşey güzel ilerleyecek mi diye malum pkos var insanı korkutuyor
İnşallah herşey güzel ilerler canım ya çok teşekkür ederim Rabbim tatdırsın sana en güzel şekilde en güzel anda en doğru zamanda bu duyguyu canım benim
İki tane yumurta vardı ikisi tutmuşta olabilir kuzum bilmiyorum çünkü 15inci günde testimi çok koyu gördüm bilemedim ikizden kaynaklı filan mi diye düşünmüyo değilim vallahi
Bak
Kuzum biraz araştırdımda pkos’ta düşük riski oluyormuş maalesef o yüzden tedirginim biraz.Allah razı olsun canım benim inşallah
Hiç tedirgin olma pko gebeliğe kötü etkisi yokki. Sadece biraz gebe kalmamız zor. Kaldıktan sonrasında bir skıntımız yok Allahın izniyle
Çok güzel koyuluk kuzum erken gebelik testinden olabilir biraz. İkizde olabilir tabi benim gebeliktede 14. Gün çok koyu çıkmıştu bilmiyorum hatırlıyormusun ikiz olduğunu öğrenmiştik
Sen kötüye endeksleme kendini kötüyüde çağırma canım. Çok şükür pozitifi gçrdün geriside gelcek sağlıklı olsun iki tame olsun canım bir taşta iki kuş mis gibiKuzum biraz araştırdımda pkos’ta düşük riski oluyormuş maalesef o yüzden tedirginim biraz.
Bu arada erken gebelik testi değil kuzum bu normal kaset test. Bak şimdi içime kurt düştü gerçekten ikiside tutmuş olabilir bide ilk idrar değil su içmeme rağmen böyle çıktı
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim büyük
Dün akşam geldi canım ya çok ümitliydim bu aydan ama önümüze bakacağız daha yeni başladık zatenhzlsel sen ne durumdasın canım geldimi adet
Hayırlısı kuzum benimmSen kötüye endeksleme kendini kötüyüde çağırma canım. Çok şükür pozitifi gçrdün geriside gelcek sağlıklı olsun iki tame olsun canım bir taşta iki kuş mis gibi
Aminnn aşılamanın 12.gününde 104,75 fazla mı sizce bilginiz var mı? Bende 2 yumurta vardı ikiz gelir mi acaba diyorum testlerimde 11.gündüHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım testin ne kadar koyu çikti 15inci gün yaptınmı ? Benim 15 inci gün baya koyu çıktı benimde 2 yumurtam vardı aşılama yapıldığında şüpheliyimAminnn aşılamanın 12.gününde 104,75 fazla mı sizce bilginiz var mı? Bende 2 yumurta vardı ikiz gelir mi acaba diyorum testlerimde 11.gündü
Önümüzdeki aylRda nAsipse canım çok düşürme kendini çok uzamadan gelicek nasipse.Dün akşam geldi canım ya çok ümitliydim bu aydan ama önümüze bakacağız daha yeni başladık zaten
Canım test yapmayıda bırak. Kendine dikkat et ağır iş yapma folikasitine başla. Bol su iç sağlıklı beslen ve bekle Aklına kötü şeyler getirmeHayırlısı kuzum benimm
birdahaki kanı sali günü vericem yaa daha çok var
Gebelik testi koyu olduğu sürece endişe etmeyim dimi kuzum ?
Olabilme ihtimali var tabi yüksek çıkmış ultrasonda belli olurAminnn aşılamanın 12.gününde 104,75 fazla mı sizce bilginiz var mı? Bende 2 yumurta vardı ikiz gelir mi acaba diyorum testlerimde 11.gündü
Öyle canım ya ama bundan sonra belirti filan aramayacağım hiç biri tutmadıÖnümüzdeki aylRda nAsipse canım çok düşürme kendini çok uzamadan gelicek nasipse.
Pazartesi olan beta değerimi sordum doktora 399 dedi canım. Tam 15inci gün oluyo işte. İyimi normal mi ? Hiç anlamamCanım test yapmayıda bırak. Kendine dikkat et ağır iş yapma folikasitine başla. Bol su iç sağlıklı beslen ve bekle Aklına kötü şeyler getirme
Eğer düzenliyse reglin tahmini yumurtlama haftası olan haftayı çok sık değerlendir canım. Hatta sperm problemi yoksa hergün bence.Öyle canım ya ama bundan sonra belirti filan aramayacağım hiç biri tutmadı
Sence ovü testi kullanayım mı yoksa 1-2 ay daha bekliyim mi
Çok iyi canım benim 15. Gğn 180 küsürdüPazartesi olan beta değerimi sordum doktora 399 dedi canım. Tam 15inci gün oluyo işte. İyimi normal mi ? Hiç anlamam
Ayyy heycanlandımmÇok iyi canım benim 15. Gğn 180 küsürdü
Amin canım benim inşallah benim işler karışık valla napcaz bakalım daha bilmiyoruxAyyy heycanlandımm
İnşallah herşey güzel ilerler canımm.
Rabbim sizlerede en güzel zamanda nasip etsin canım benim
Valla bebeğim benim hiç umudum yoktu bu ay biliyosun. Türkiyeye gittim cenazeymiş oymuş buymuş koşturmaca dedim tüh kötü zamana geldi aşılama. Bu işler hiç o karışıklığa bakmiyo çok dirençliydi benim bu pkos beni maf etti. Ama olunca vakti gelince gerçekten ortalıkta hiç bi engel kalmıyormuş sende böyle düşüklerle imtihan ediliyosun bende bi türlü hamile kalamiyorum sorunmu var diye içim içimi yiyodu 3,5 sene sonuçta.. Hiç bişey kafaya takmaya değmiyor o vaktini biliyor inşallahAmin canım benim inşallah benim işler karışık valla napcaz bakalım daha bilmiyorux
15 gün benimde hem erken hem normal koyu çıktı canımCanım testin ne kadar koyu çikti 15inci gün yaptınmı ? Benim 15 inci gün baya koyu çıktı benimde 2 yumurtam vardı aşılama yapıldığında şüpheliyim