Amin şeytan dürtüyor bazen yap diye ama daha 10 kg fazlam varÇok güzel canım çok geçmiş olsunhayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin
Hepinize dua ediyorum canım hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin AllahYaaaa çok sevindim benim içinde dua eder misin denemeye başladığımda olsun benimde
Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah kuzummm
Biraz daha bekle o kadar emek vermişsin kuzumAmin şeytan dürtüyor bazen yap diye ama daha 10 kg fazlam var
Amin canım inşallah inşallahHepinize dua ediyorum canım hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Allah
Hayırlı olsun canımHepinize dua ediyorum canım hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin Allah
Kan verdim canım ama beta değerimden haberim yok sadece pozitif olduğunu söyledi doktor sonra gebelik testi yaptım baya koyu cıktı ilk idrar olmamasına rağmenDeğerin kaç çıktı doktora gözüktün mü
Sağol canım inşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok soracağım kusura bakma şimdiden Ne kadardır bekliyordunuz belirtilerin neydi bir de erken testle mi yoksa kaset testler mi öğrendin
Allah razı olsun canım benimSeni çok önceden tanıyordum öyle sevindim anlatamam AsenaaŞükürler olsun canım beniim
Hayırlı olsun bebişiniz bende pozitifi gördüm aşılamadan sonra kaçıncı gün yapıldı sizin testiniz? kan sonucunuz kaç çıktı acaba?Sağol canım inşallah
Biz 3,5 yıldır evliyiz canım 2 sene tedavi görüyordum ikinci aşılamamla tuttu çok şükürBelirtilerim hicbiri hamileliğe yormadım çünkü aynı belirtileri daha öncede yaşayıp negatif gördüm maalesef. Adet belirtilerinden hiçbi farkı yok
İdrar testi yapmaktan korkuyordum ama aşılamadan iki hafta sonra mecbur kan vermeliydim dün verdim ve sonucum için aradılar şok oldum hiç beklemiyordum
Ardından idrar testi yaptım baya koyu çıktı
Aşılamadan tam 15 gün sonra yapıldı. Değerimi gerçekten bilmiyorum maalesef doktor sadece telefondan haber etti. Haftaya geri gidicem beta artışına bakmak için inşallahHayırlı olsun bebişiniz bende pozitifi gördüm aşılamadan sonra kaçıncı gün yapıldı sizin testiniz? kan sonucunuz kaç çıktı acaba?
Öyle zaten ya adet misin hamile misin ayırt etmek mümkün değil çok sevindim ama senin adına canım bu bekleyişin meyvesini almışsın inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına al bir an önceSağol canım inşallah
Biz 3,5 yıldır evliyiz canım 2 sene tedavi görüyordum ikinci aşılamamla tuttu çok şükürBelirtilerim hicbiri hamileliğe yormadım çünkü aynı belirtileri daha öncede yaşayıp negatif gördüm maalesef. Adet belirtilerinden hiçbi farkı yok
İdrar testi yapmaktan korkuyordum ama aşılamadan iki hafta sonra mecbur kan vermeliydim dün verdim ve sonucum için aradılar şok oldum hiç beklemiyordum
Ardından idrar testi yaptım baya koyu çıktı
Amin canım inşallahSağol canım darısı isteyen herkese
Allah razi olsun canim benimÖyle zaten ya adet misin hamile misin ayırt etmek mümkün değil çok sevindim ama senin adına canım bu bekleyişin meyvesini almışsın inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına al bir an önce
Canım naptın gittinmi doktora. Bende bu ara doktorlara koşturuyorum o yüzden buralara bakamadımBen bi kadın doğuma gidiyim ilk diyorum
Süpersin canım benimGünaydın kızlar bu hafta 550 gr vermişim hedefe az kaldı
Merhaba canımMerhaba kızlar
14. Günmü bu testlerKızlar aranıza yeni katıldım. 3 yıldır bebeğim olmadı. Bu ay gonal f kullandım 2 yumurtam vardı 1 inde çatlatma iğnesi kullandım 3ünde aşılama yapıldı dayanamadım hep test yaptım negatifti en son dün sabah yaptım silik akşam bi erken bi normal yaptım pozitif gibi nolur bakın umut olun bana çok heycanlıyımdoktor 17sinde çağırdı bekleyemiyorum heycandan uyuyamıyorum
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞükürler olsun kızlar kan değerim 104,75 çıktı hamileyimm