Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok soracağım kusura bakma şimdidenNe kadardır bekliyordunuz belirtilerin neydi bir de erken testle mi yoksa kaset testler mi öğrendin
Sağol canım inşallah
Biz 3,5 yıldır evliyiz canım 2 sene tedavi görüyordum ikinci aşılamamla tuttu çok şükür Belirtilerim hicbiri hamileliğe yormadım çünkü aynı belirtileri daha öncede yaşayıp negatif gördüm maalesef. Adet belirtilerinden hiçbi farkı yok
İdrar testi yapmaktan korkuyordum ama aşılamadan iki hafta sonra mecbur kan vermeliydim dün verdim ve sonucum için aradılar şok oldum hiç beklemiyordum
Ardından idrar testi yaptım baya koyu çıktı

Hayırlı olsun bebişiniz bende pozitifi gördüm aşılamadan sonra kaçıncı gün yapıldı sizin testiniz? kan sonucunuz kaç çıktı acaba?

Hayırlı olsun bebişiniz bende pozitifi gördüm aşılamadan sonra kaçıncı gün yapıldı sizin testiniz? kan sonucunuz kaç çıktı acaba?
Aşılamadan tam 15 gün sonra yapıldı. Değerimi gerçekten bilmiyorum maalesef doktor sadece telefondan haber etti. Haftaya geri gidicem beta artışına bakmak için inşallah
Sizede hayırlı olsun

Öyle zaten ya adet misin hamile misin ayırt etmek mümkün değil çok sevindim ama senin adına canım bu bekleyişin meyvesini almışsın inşallah rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına al bir an önce

Allah razi olsun canim benim
Rabbim diliyen isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah. Bak düşününce geç geldi gibi ama sanki Rabbim herşeyimin tamı tamına oturmasını beklemiş gibi daha gecen hafta ehliyetimi filan tamamlamıştım. Ehliyetimi almadan çocuk yapmak taraftarı değildim başlarda tabii ama olmadıkca üzülüyordum ama herşeyin gercekten oturmasını beklemiş sanki Rabbim öyle bi zamanda verdiki dedemizi kaybetmiştik 2 hafta önce biri ölüyo biri doğuyo işte Rabbimin bi tesellisi oldu ailemize hiç beklemediğim bi anda stresli dönemde hemde

14. Günmü bu testler

A Asenaasena96 canımm nasıl sevindim bilemezsin
Rabbim sağlıkla devam ettirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bak ben sana demiştim hiç beklemediğin zamanlrda oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…