Ayyyy çok sevindimmmmm iş yerinde bağırarak aaaaa dedimmmm kuzum sağlıklı bir şekilde kucağına Al inşallahKızlar hamileyim
Değerin kaç çıktı doktora gözüktün müKızlar hamileyim
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim
MerhabaMerhaba kızlar
Seni çok önceden tanıyordum öyle sevindim anlatamam AsenaaKızlar hamileyim
sanki var gibi kuzu bugün tekrar yaptın mıKızlar aranıza yeni katıldım. 3 yıldır bebeğim olmadı. Bu ay gonal f kullandım 2 yumurtam vardı 1 inde çatlatma iğnesi kullandım 3ünde aşılama yapıldı dayanamadım hep test yaptım negatifti en son dün sabah yaptım silik akşam bi erken bi normal yaptım pozitif gibi nolur bakın umut olun bana çok heycanlıyımdoktor 17sinde çağırdı bekleyemiyorum heycandan uyuyamıyorum
Biraz önce gidip kan verdim dayanamayıp 1 saate sonucum çıkacak inşallah hayırlısıyla pozitifi görürümsanki var gibi kuzu bugün tekrar yaptın mı
Merhaba canımMerhaba kızlar
Var gibi canım inşallah güzel haberler alırsın mutlaka yazKızlar aranıza yeni katıldım. 3 yıldır bebeğim olmadı. Bu ay gonal f kullandım 2 yumurtam vardı 1 inde çatlatma iğnesi kullandım 3ünde aşılama yapıldı dayanamadım hep test yaptım negatifti en son dün sabah yaptım silik akşam bi erken bi normal yaptım pozitif gibi nolur bakın umut olun bana çok heycanlıyımdoktor 17sinde çağırdı bekleyemiyorum heycandan uyuyamıyorum
Gelişme var mı sendeUzun zamandır girmiyordum geri dönüş yaptım
Yok canım benim hala beklemedeyimGelişme var mı sende
Şükürler olsun kızlar kan değerim 104,75 çıktı hamileyimmVar gibi canım inşallah güzel haberler alırsın mutlaka yaz
Ben tüp mide ameliyatı oldum kuzum 1 sene bekle dediler ama ben şu ideal kiloma gelim denemeye başlıcam 112 kg ile ameliyat oldum şuan 71 imYok canım benim hala beklemedeyimSen de var mı bir gelişme mesaj geçmişini okuyamadım
Gözünaydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahŞükürler olsun kızlar kan değerim 104,75 çıktı hamileyimm
Yaaaa çok sevindim benim içinde dua eder misin denemeye başladığımda olsun benimdeŞükürler olsun kızlar kan değerim 104,75 çıktı hamileyimm
Çok güzel canım çok geçmiş olsunBen tüp mide ameliyatı oldum kuzum 1 sene bekle dediler ama ben şu ideal kiloma gelim denemeye başlıcam 112 kg ile ameliyat oldum şuan 71 im