Dur bakalım belki daha erkendir testte çıkması içinBen de pazar günü adet olacağım bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bu ay olmadı herhalde göğüslerim sızlıyor biraz da şişkinliğim var adet olacağım gibi duruyor
Ne bileyim canım ya erken gebelik ya o yüzden çıkmayınca olmadı herhalde diye düşünüyorum ama bekleyeceğim artık pazar günü olmam inşallahDur bakalım belki daha erkendir testte çıkması için
İnşallah canım haberdar et mutlaka güzel haberlerleNe bileyim canım ya erken gebelik ya o yüzden çıkmayınca olmadı herhalde diye düşünüyorum ama bekleyeceğim artık pazar günü olmam inşallah
Aynen kuzum hiç ayırt edilemiyor inşallah hamileliktir haber veririm sonucuİnşallah canım haberdar et mutlaka güzel haberlerle
Zaten adetle belirtiler aynı
Ya ben tüp mideyle hamile kalanlarla konuştum düşük yapıyorlarmış bi korktumKız ben bu kiloyla düşünüyorum senin kilonda ne var
Ben 95 kiloyla hamile kalmıştım canım kilon o yüzden çok değil ilk 3 ay kilo almazsın zaten çok dert etme o yüzden hiç kiloyu başla çalışmalara
Sadece tüp mideliler canım şunu biliyorum belki bebek çok kilo alamayabilir ama o da herkeste olacak diye bir şey yok sen ne zaman ameliyat oldunYa ben tüp mideyle hamile kalanlarla konuştum düşük yapıyorlarmış bi korktum
Ağustosta oldumSadece tüp mideliler canım şunu biliyorum belki bebek çok kilo alamayabilir ama o da herkeste olacak diye bir şey yok sen ne zaman ameliyat oldun
Şu an 7-8 ay önce ameliyat olmuş bir arkadaş var o da düşünüyor başladı çalışmalara doktoru bir engel yok demiş istersen sen de doktoruna bir danışAğustosta oldum
Doktorum bana ideale ulaş dedi o ideale ulaştı mıŞu an 7-8 ay önce ameliyat olmuş bir arkadaş var o da düşünüyor başladı çalışmalara doktoru bir engel yok demiş istersen sen de doktoruna bir danış
O ulaşmış canım korumada şu an senin kaç kilo var idealeDoktorum bana ideale ulaş dedi o ideale ulaştı mı
60 olmam lazım 11 küsüratlı bi kilo varO ulaşmış canım korumada şu an senin kaç kilo var ideale
Hamileliğin ilk 3-4 ayında kilo verebilirsin canım bu sırada bebeğin ek bir beslenmeye ihtiyacı yok çünkü o yüzden denemeye başlayabilirsiniz60 olmam lazım 11 küsüratlı bi kilo var
Bakalım şu kafa karışıklığım bi giderseHamileliğin ilk 3-4 ayında kilo verebilirsin canım bu sırada bebeğin ek bir beslenmeye ihtiyacı yok çünkü o yüzden denemeye başlayabilirsiniz
Allah korusun canım. Düşünme öyle. Doktorunla görüşürsen o gerekli tedbirleri alır eğer böyle birşey varsaYa ben tüp mideyle hamile kalanlarla konuştum düşük yapıyorlarmış bi korktum
Ben bi kadın doğuma gidiyim ilk diyorumAllah korusun canım. Düşünme öyle. Doktorunla görüşürsen o gerekli tedbirleri alır eğer böyle birşey varsa
Git canım tabi konuş hem blr kontrol etsin Rahmi smear verirsin folik aside başlamadıysan ona da başlarsınBen bi kadın doğuma gidiyim ilk diyorum
Aynen bi bakılsın bakalım benimde adet belirtileri başladıGit canım tabi konuş hem blr kontrol etsin Rahmi smear verirsin folik aside başlamadıysan ona da başlarsın