Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herseyin hayırlısı tatlım yaa yarın ne olacağını bilemeyiz bak benim birden hayatım değişti insallah ummadığınız anda mucizelere tanık olursunuz hepiniz
Amin kuzum inşallah. Tabiki öyle rabbimin var bir hesabı litabı hepimiz için☺
Senin nasıl gidiyor evlilik oldumu

Amin kuzum inşallah. Tabiki öyle rabbimin var bir hesabı litabı hepimiz için☺
Senin nasıl gidiyor evlilik oldumu
Kuzumm hakkında hayırlısı olsun.
Bende ikinci aşılama olmuştu dedemin vefati filan hepsi bi anda geldi.
Şuan için hiçbi belirtim yok sadece gögüs hassasiyeti var ama progesteron fitil kullanıyorum ondan kaynaklıdır diyorum oda..
9 gün oldu bugün sence ne zaman test yapayım?

Canım aşılamayla ilgili hiç bilgin yok. Çatlatma iğnesini ne zman vurdun onu vuralı 12 gün falan olduysa bence yapabilirsin

Aa o zaöan çıkabilir kız yapsana bakalım
Kuzum ben bence iki haftayı tam doldurayım böylece negatifse adet beklemeyim hiç değilse hemen olurum bi teselli olur
Zaten beni sürekli rüyasında gören bi kız vardı hemen hemen her ay bana yazardı rüyamda seni görüp duruyorum hamilemisin daha bebiş yokmu rüyalarım bile bıktı filan diye tabii benden sonra evlenmişti hamile olduğunu öğrendim nasıl zoruma gitti yaaa zaten sinir ediyordu beniiii

Bence de en doğrısu bu olur bekleyebildikten sonra canım

Ah şu insanlara deli oluyorum artk habire sorup duruyorlar ya. Benimde arkadaşımın yengesi var. Markette çalışıyor her markete gidişimde soruyor. Sanane yani sen kimsin ki. Dün yine gittim yokmu birşey diyor. Bende anlamazlığa vurdum nasıl birşey dedim. Bebek faln diyor. Yok dedim. Bir arkadaşımı söylüyor yeni evlendi hamile kaldı hemen. O hamileymiş diyor. Aptal insanlar sanane ya sanane

Maalesef kuzum hamile kalabilmek kimisine göre okadar kolay ki onlarda sanıyor kendileri gibi bizde hemen hamile kalabiliyoruz uğraşmıyoruz vs.. ya kime neeee acelem yok belki gerçekten geziyoruz tozuyoruz kimileri cidden bu yüzden yapmıyor!
Ağızlarına vereceksin lafı ama işte bende saygımdan yapamiyorum. Zaten böyleleri değilmi bizleri yıpratan! Allah akıl fikir versin!

Kimseye acımıcaksın aslında ama benimde üslubuma ters. Karakterime uysa sanane der geçerim. Ama işte yapamıyoruz ya. Bunlar yüzünden bu kadar üzülüyoruzda zaten

İnşallah 71 kgmım şuan ve 1.57 yim kilolu sayılırım hala ama çok istiyorum
Ben 95 kiloyla hamile kalmıştım canım kilon o yüzden çok değil ilk 3 ay kilo almazsın zaten çok dert etme o yüzden hiç kiloyu başla çalışmalara

Ben de pazar günü adet olacağım bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bu ay olmadı herhalde göğüslerim sızlıyor biraz da şişkinliğim var adet olacağım gibi duruyor

Ben 95 kiloyla hamile kalmıştım canım kilon o yüzden çok değil ilk 3 ay kilo almazsın zaten çok dert etme o yüzden hiç kiloyu başla çalışmalara
Sen nasılsın canım varmı gelen giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…