- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Herseyin hayırlısı tatlım yaa yarın ne olacağını bilemeyiz bak benim birden hayatım değişti insallah ummadığınız anda mucizelere tanık olursunuz hepinizBende aynı canım işte napıyım hep uğraş dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herseyin hayırlısı tatlım yaa yarın ne olacağını bilemeyiz bak benim birden hayatım değişti insallah ummadığınız anda mucizelere tanık olursunuz hepinizBende aynı canım işte napıyım hep uğraş dur
Amin kuzum inşallah. Tabiki öyle rabbimin var bir hesabı litabı hepimiz için☺Herseyin hayırlısı tatlım yaa yarın ne olacağını bilemeyiz bak benim birden hayatım değişti insallah ummadığınız anda mucizelere tanık olursunuz hepiniz
Bi firmada santraldeyimCanım şarjım bitmişti okul da çok yoğundu bugün ancak yazabildim epey erken kalkıyormuşsun ne iş yapıyorsun
Kuzumm hakkında hayırlısı olsun.Amin kuzum inşallah. Tabiki öyle rabbimin var bir hesabı litabı hepimiz için☺
Senin nasıl gidiyor evlilik oldumu
Canım aşılamayla ilgili hiç bilgin yok. Çatlatma iğnesini ne zman vurdun onu vuralı 12 gün falan olduysa bence yapabilirsinKuzumm hakkında hayırlısı olsun.
Bende ikinci aşılama olmuştu dedemin vefati filan hepsi bi anda geldi.
Şuan için hiçbi belirtim yok sadece gögüs hassasiyeti var ama progesteron fitil kullanıyorum ondan kaynaklıdır diyorum oda..
9 gün oldu bugün sence ne zaman test yapayım?
Kuzum bu sefer catlatma iğnesi vurunmadım doktor gerek yok dediydi bende anlamadımCanım aşılamayla ilgili hiç bilgin yok. Çatlatma iğnesini ne zman vurdun onu vuralı 12 gün falan olduysa bence yapabilirsin
Aa o zaöan çıkabilir kız yapsana bakalımKuzum bu sefer catlatma iğnesi vurunmadım doktor gerek yok dediydi bende anlamadım
Kuzum ben bence iki haftayı tam doldurayım böylece negatifse adet beklemeyim hiç değilse hemen olurum bi teselli olurAa o zaöan çıkabilir kız yapsana bakalım
Bence de en doğrısu bu olur bekleyebildikten sonra canımKuzum ben bence iki haftayı tam doldurayım böylece negatifse adet beklemeyim hiç değilse hemen olurum bi teselli olur
Zaten beni sürekli rüyasında gören bi kız vardı hemen hemen her ay bana yazardı rüyamda seni görüp duruyorum hamilemisin daha bebiş yokmu rüyalarım bile bıktı filan diye tabii benden sonra evlenmişti hamile olduğunu öğrendim nasıl zoruma gitti yaaa zaten sinir ediyordu beniiii
Maalesef kuzum hamile kalabilmek kimisine göre okadar kolay ki onlarda sanıyor kendileri gibi bizde hemen hamile kalabiliyoruz uğraşmıyoruz vs.. ya kime neeee acelem yok belki gerçekten geziyoruz tozuyoruz kimileri cidden bu yüzden yapmıyor!Bence de en doğrısu bu olur bekleyebildikten sonra canım
Ah şu insanlara deli oluyorum artk habire sorup duruyorlar ya. Benimde arkadaşımın yengesi var. Markette çalışıyor her markete gidişimde soruyor. Sanane yani sen kimsin ki. Dün yine gittim yokmu birşey diyor. Bende anlamazlığa vurdum nasıl birşey dedim. Bebek faln diyor. Yok dedim. Bir arkadaşımı söylüyor yeni evlendi hamile kaldı hemen. O hamileymiş diyor. Aptal insanlar sanane ya sanane
Kimseye acımıcaksın aslında ama benimde üslubuma ters. Karakterime uysa sanane der geçerim. Ama işte yapamıyoruz ya. Bunlar yüzünden bu kadar üzülüyoruzda zatenMaalesef kuzum hamile kalabilmek kimisine göre okadar kolay ki onlarda sanıyor kendileri gibi bizde hemen hamile kalabiliyoruz uğraşmıyoruz vs.. ya kime neeee acelem yok belki gerçekten geziyoruz tozuyoruz kimileri cidden bu yüzden yapmıyor!
Ağızlarına vereceksin lafı ama işte bende saygımdan yapamiyorum. Zaten böyleleri değilmi bizleri yıpratan! Allah akıl fikir versin!
Canım çok sevindim senin adına hadi güzelce gelsin bebişMerhaba kızlar benek denemeye karar verdim
İnşallah 71 kgmım şuan ve 1.57 yim kilolu sayılırım hala ama çok istiyorumCanım çok sevindim senin adına hadi güzelce gelsin bebiş
Canım bence iyisin ya. İlk 3 ay kilo verebilirsin 65 e kadar falan düşebilirsin yani rahatİnşallah 71 kgmım şuan ve 1.57 yim kilolu sayılırım hala ama çok istiyorum
İnşallah yaaaaCanım bence iyisin ya. İlk 3 ay kilo verebilirsin 65 e kadar falan düşebilirsin yani rahat
Kız ben bu kiloyla düşünüyorum senin kilonda ne varİnşallah yaaaa
Ben 95 kiloyla hamile kalmıştım canım kilon o yüzden çok değil ilk 3 ay kilo almazsın zaten çok dert etme o yüzden hiç kiloyu başla çalışmalaraİnşallah 71 kgmım şuan ve 1.57 yim kilolu sayılırım hala ama çok istiyorum
Sen nasılsın canım varmı gelen gidenBen 95 kiloyla hamile kalmıştım canım kilon o yüzden çok değil ilk 3 ay kilo almazsın zaten çok dert etme o yüzden hiç kiloyu başla çalışmalara