- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
Sizde boy var ben 1.57 60 kg olmam şart o yüzden ben bide tüp mideliyimÇok teşekkür ederim biraz aldım kilo tabi ben de çok değil şöyle 70 kilo olsam en azından çok mutlu olacağım ama olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde boy var ben 1.57 60 kg olmam şart o yüzden ben bide tüp mideliyimÇok teşekkür ederim biraz aldım kilo tabi ben de çok değil şöyle 70 kilo olsam en azından çok mutlu olacağım ama olmuyor
Bu kg olayını nasıl ekliyoruz profileÇok teşekkür ederim biraz aldım kilo tabi ben de çok değil şöyle 70 kilo olsam en azından çok mutlu olacağım ama olmuyor
Bu mideyi tamamen aldırmadan kilo problemime çözüm bulamayacak gibiyim kilolar veriliyor ama sonra alınıyor işte ömür boyu aç gezmek çok zor yemek yemeyi çok sevince boy uzun olunca 70li kiloları kaldırıyor tabi ama ben hep minyon olmayı çok istemişimdir sizler hiç yaşınızı göstermiyorsunuz o konuda çok şanslısınızSizde boy var ben 1.57 60 kg olmam şart o yüzden ben bide tüp mideliyim
Hesap detaylarında en alta in canım orada boy ve kiloyu giriyorsunBu kg olayını nasıl ekliyoruz profile
Kilo olunca daha yaşlı duruyor milyondaBu mideyi tamamen aldırmadan kilo problemime çözüm bulamayacak gibiyim kilolar veriliyor ama sonra alınıyor işte ömür boyu aç gezmek çok zor yemek yemeyi çok sevince boy uzun olunca 70li kiloları kaldırıyor tabi ama ben hep minyon olmayı çok istemişimdir sizler hiç yaşınızı göstermiyorsunuz o konuda çok şanslısınız
Hesap detaylarında en alta in canım orada boy ve kiloyu giriyorsun
Oldu yaptımBu mideyi tamamen aldırmadan kilo problemime çözüm bulamayacak gibiyim kilolar veriliyor ama sonra alınıyor işte ömür boyu aç gezmek çok zor yemek yemeyi çok sevince boy uzun olunca 70li kiloları kaldırıyor tabi ama ben hep minyon olmayı çok istemişimdir sizler hiç yaşınızı göstermiyorsunuz o konuda çok şanslısınız
Hesap detaylarında en alta in canım orada boy ve kiloyu giriyorsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
NapıyorsunGünaydın canım
Zar zor uyandım bugün niyeyse çok zor oldu uyanmak şimdi de hala tembellik yapıyorum ama kalkıp kahvaltı hazırlamam ve okul için hazırlanmam gerekiyor Sen neler yapıyorsunNapıyorsun
Çalışıyorum sabah 7den beri ayaktayımZar zor uyandım bugün niyeyse çok zor oldu uyanmak şimdi de hala tembellik yapıyorum ama kalkıp kahvaltı hazırlamam ve okul için hazırlanmam gerekiyor Sen neler yapıyorsun
Canım şarjım bitmişti okul da çok yoğundu bugün ancak yazabildim epey erken kalkıyormuşsun ne iş yapıyorsunÇalışıyorum sabah 7den beri ayaktayım
Hay Allah canım ama dediğin gibi önüne bakacaksın tabi inşallah en hayırlı vakitte güzel haberler alacaksınKızlarr nasılsınızz
Benim o gün cizgi vardı 2 gün sonra negatif gördüm ya yalancı cizgiydi ya yine kimyasal yaşadım. Bygün regli oldum. Hayırlısı artık önümüze bakıcaz
2.5 senedir deniyoruz canım. Bu sürecte 4 kayıp verdim. Bu ayda verdimmi bilmiyorum tabide. Bildiğim 4Hay Allah canım ama dediğin gibi önüne bakacaksın tabi inşallah en hayırlı vakitte güzel haberler alacaksın
Siz ne zamandır deniyordunuz kuzum
Bunun için bir tedavi filan yapılamıyor mu canım2.5 senedir deniyoruz canım. Bu sürecte 4 kayıp verdim. Bu ayda verdimmi bilmiyorum tabide. Bildiğim 4
Hakkında hayırlısı kuzum zamanını bekliyo demekki nasıl devam edeceksin doktoruna falan söyledin miKızlarr nasılsınızz
Benim o gün cizgi vardı 2 gün sonra negatif gördüm ya yalancı cizgiydi ya yine kimyasal yaşadım. Bygün regli oldum. Hayırlısı artık önümüze bakıcaz
Canım şuana kadar doktorların istediği herşeyi yaptık. Bir sorun çıkmadı. Yani onlar öyle dedi bizde inandık. Şimdi tüp bebek doktorları daha ince inceliyorlar ya. O yüzden birkaç tane tüp bebek doktoruna randevu aldık ön görüşme yapıcaz artık ne diyecekler ne önerecekler bakalımBunun için bir tedavi filan yapılamıyor mu canım
Yok canım söylemedim hiç gerek yok ya. Birkaç tame tüp bebek doktoru bulduk. Ön görüşme yapıcaz. Belki bir histereskopi vs yaparlar bakalım nasipHakkında hayırlısı kuzum zamanını bekliyo demekki nasıl devam edeceksin doktoruna falan söyledin mi
İyi yapmışsınız canım inşallah bundan sonra her şey güzel ilerler senin için bizleri de haberdar etCanım şuana kadar doktorların istediği herşeyi yaptık. Bir sorun çıkmadı. Yani onlar öyle dedi bizde inandık. Şimdi tüp bebek doktorları daha ince inceliyorlar ya. O yüzden birkaç tane tüp bebek doktoruna randevu aldık ön görüşme yapıcaz artık ne diyecekler ne önerecekler bakalım
Sağolasın cAnım inşallah haber edicemİyi yapmışsınız canım inşallah bundan sonra her şey güzel ilerler senin için bizleri de haberdar et