Valyrian dı canımDiğer nickin neydi canım
İnşallah pozirif gelirya çok zor bu diyet işleri ömrümüz diyetlemi gecicek diye düşübüyorum
Aaaa ay şimdi tanıdımm ya kusura bakma tanıyamamıştım nick değişmiş resim değişmişValyrian dı canımkesinlikle yoksa hemen alacağız kiloları
Değişmiyor canım ya ben beceremedim en azından yemek yemeyi sevince olmuyorAaaa ay şimdi tanıdımm ya kusura bakma tanıyamamıştım nick değişmiş resim değişmiş
Yeme düzenimizi sanırım kalıcı olarak değiştirmemiz gerek ya
Bende çok sevengillerdenimDeğişmiyor canım ya ben beceremedim en azından yemek yemeyi sevince olmuyorAma artık 3 gün yemek 4 gün diyet şeklinde kiloyu koruyacağız
Hamilelik testini kaç gün kala yapayım sence bir de önerebileceğin bir test var mı
Ben de geçen sene hep master chef izleyip kendime işkence çektirirdimBende çok sevengillerdenimakşam yemekten sonra birşey yemiyorum ya. Karnım acıkınca kendime eziyet etmek için yemek yiyerek videolar çekenler carya onları izliyorum oturup resmen
Eğer bekleyebilirsen adetinin geömesini beklemen en güzeli canımama bekleyemezsen yumurtlamadan 12 gün sonra falan çıkabilir Test olarakta valla son zamanlarda görüyorum bütün testler aynı gibi sanki sadece kutusu değişik içinden aynı teatler çıkıyor gibi ama ben laboquick testini daha çok seviyorum nedense
Ne güzel kilo vermişsinizİnşallah canım ya ben de bu ay başladım denemelere ilk ay olunca hiç yumurtlama testiyle takip etmedim beklentim yok pek ama insan yine de merak ediyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız konunu takipte olacağım
Diyet grubundan hatırlıyorum seni ne yaptın kilolar gitti mi
Yani çizgi var, yok diyemem bence kan verEvet iğnenin 15. Günü. Dimi canım silik 15. Güne göre 14. Gün yaptım ferrly markayla yoktu. Bu attığım bebetime ilk idrar değil birde. Bakalım hayırlısı canım. Ne gelirse bahtımıza artık
Sen kaç kilosunki kuzuBende çok sevengillerdenimakşam yemekten sonra birşey yemiyorum ya. Karnım acıkınca kendime eziyet etmek için yemek yiyerek videolar çekenler carya onları izliyorum oturup resmen
Eğer bekleyebilirsen adetinin geömesini beklemen en güzeli canımama bekleyemezsen yumurtlamadan 12 gün sonra falan çıkabilir Test olarakta valla son zamanlarda görüyorum bütün testler aynı gibi sanki sadece kutusu değişik içinden aynı teatler çıkıyor gibi ama ben laboquick testini daha çok seviyorum nedense
İnşallah canım ya güzel haberini bekliyorumBen de geçen sene hep master chef izleyip kendime işkence çektirirdimAdete kadar dayanabilir miyim bilmiyorum 2-3 gün kala erken test yaparım kesin laboquick ten söyleyeyim o zaman bakalım inşallah yüzümüz güler çift çizgiler görürüz
Haftaya kadar beklicem canım ya bu süreçlerim hep kan vermekle geçti benim yıldırdı beni bakarım haftasonu yine israr yaparım güzel bir çizgi görürsem pazartesi veririm diyorumYani çizgi var, yok diyemem bence kan ver
Şuan 84 kiloyum kuzum martın 20lerine kadar 79 olmam gerekSen kaç kilosunki kuzu
Boyun kaç pekiŞuan 84 kiloyum kuzum martın 20lerine kadar 79 olmam gerek
Oyy boyuma göre hiç hesap etmeyelimBoyun kaç peki
Hahahah benden uzunsun öyle düşün ben 1.57Oyy boyuma göre hiç hesap etmeyelim
En son 160 dım
Ya boyumuza bakarsak boyunuzun -10 u olmalıyız. Ama benim o kadar beklentim yok. Valla 65 70 civarı olsam vana yeter. Şimdi martın sonunda bir yakınımızın düğünü var ona 79a inmem gerek. Mayıstada abimin var. Abime de daha da inmem gerek istediğim gibi bir elbise alayım daHahahah benden uzunsun öyle düşün ben 1.5772.60 da kilo
İnşallah inersinYa boyumuza bakarsak boyunuzun -10 u olmalıyız. Ama benim o kadar beklentim yok. Valla 65 70 civarı olsam vana yeter. Şimdi martın sonunda bir yakınımızın düğünü var ona 79a inmem gerek. Mayıstada abimin var. Abime de daha da inmem gerek istediğim gibi bir elbise alayım da
İnşallah inersinBenimde hedef 60
Çok teşekkür ederim biraz aldım kilo tabi ben de çok değil şöyle 70 kilo olsam en azından çok mutlu olacağım ama olmuyorNe güzel kilo vermişsiniz
Sende çok güzel verdin kuzum yaa naşallahÇok teşekkür ederim biraz aldım kilo tabi ben de çok değil şöyle 70 kilo olsam en azından çok mutlu olacağım ama olmuyor
Bilemiyorum kuzum benim ağustosa kadar beklemem lazımİnşallah oluruz kuzu. Gebeliktede sağlıklı beslenerek veririz bence