İnşallaj bizlerede nasip olsun canım. Dün ağrı vardı gelcek gibi geçti. Bugün gelmezse eve giderken birdaha test alıp yapcam bakalım.Olabilir rahim duvarını kalınlaştırıyor ya o ondan
Bi arkadaşım var aynı zaman evlendik bebeği onunda olmuyordu şimdi hamiş hiç umaddığı saldığı anda oldu
İyilik tatlım seni sormalı ben sık giremiyorum bu ara aynı iste ne olsunKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
@sev9
Fated
Baede
Ay tenli anne
@imtisall hesabınımı kapatmış
@Asenaasena96
Bende aynı canım işte napıyım hep uğraş durİyilik tatlım seni sormalı ben sık giremiyorum bu ara aynı iste ne olsun
Olabilir canım aaaa nasıl sevindim bak benim de 13 negatifti baya bembeyaz 14 çok çok hafif belli belirsiz çizgi 15 de pozitif gördüm ay hadi inşallah bu sefer yaKızlar 15. Gün çok silik çizgi gördüm. 15. Günde bu kadar silik olurmu ya. Yine sağlıksız heralde
Beklemek daha çok yoruyor insanıİnşallaj bizlerede nasip olsun canım. Dün ağrı vardı gelcek gibi geçti. Bugün gelmezse eve giderken birdaha test alıp yapcam bakalım.
Dün eşimle konuştuk bir doktor bulduk adet olunca bi ön görüşmeye gidicez artık tüp bebekmi aşılamamı ne önerirse birkaç ay dinlenip onu yapcaz daha fazla beklemek istemiyoruz gerçekten
Geç döllenme falan olabilir yarın kan ver bence
Erken gebelik testinden yapsana canım bir de kan ver inşallah güzel neticeler alırsın
Geç döllenme falan olabilir yarın kan ver bence
Erken gebelik testinden yapsana canım bir de kan ver inşallah güzel neticeler alırsın
Çok teşekkür ederim canım inşallah. Dün yoktu bugün böyle çok silik. Umarım sağşıklıdırErken gebelik testinden yapsana canım bir de kan ver inşallah güzel neticeler alırsın
İnşallah canım ya ben de bu ay başladım denemelere ilk ay olunca hiç yumurtlama testiyle takip etmedim beklentim yok pek ama insan yine de merak ediyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız konunu takipte olacağımÇok teşekkür ederim canım inşallah. Dün yoktu bugün böyle çok silik. Umarım sağşıklıdır
15. Gün koyuluk ne kadardı senin canım. Çok silik geldi benimki ya. Biliyorsun geçmişim kötüOlabilir canım aaaa nasıl sevindim bak benim de 13 negatifti baya bembeyaz 14 çok çok hafif belli belirsiz çizgi 15 de pozitif gördüm ay hadi inşallah bu sefer ya
İnşallah canım seni çok uğraştırmadan hayırlı vakitte gelir bebişinİnşallah canım ya ben de bu ay başladım denemelere ilk ay olunca hiç yumurtlama testiyle takip etmedim beklentim yok pek ama insan yine de merak ediyor inşallah hepimiz güzel haberler alırız konunu takipte olacağım
Diyet grubundan hatırlıyorum seni ne yaptın kilolar gitti mi
Yaa seliz evet bugün çok çok silik ama 15. Gün. Normalmi bilemedim hiç sevinemiyoruz. Eşimde yapma birdaha bırak bekle biraz dedi. Haftasonuna kadar yapmıcam bakalım durabilirsem. Umarım koyulaşır sağlıklıdır varsaAyCookiie öyle bir bakayım dedim denk geldim Pozitif mi gördün kız
İğnenin 15. Günü mü?Yaa seliz evet bugün çok çok silik ama 15. Gün. Normalmi bilemedim hiç sevinemiyoruz. Eşimde yapma birdaha bırak bekle biraz dedi. Haftasonuna kadar yapmıcam bakalım durabilirsem. Umarım koyulaşır sağlıklıdır varsa
Eki Görüntüle 3016782
13 Mart canım daha on gün var heyecanla bekliyorumİnşallah canım seni çok uğraştırmadan hayırlı vakitte gelir bebişinne kadar var regline
Aa nickinimi değiştirdinvermeye uğraşıyorum işte 1 ileri 3 geri şuan şekersiz 21 gümdeyim
Evet iğnenin 15. Günü. Dimi canım silik 15. Güne göre 14. Gün yaptım ferrly markayla yoktu. Bu attığım bebetime ilk idrar değil birde. Bakalım hayırlısı canım. Ne gelirse bahtımıza artıkİğnenin 15. Günü mü?
15. Günde kesinlikle iğne etkisi kalmaz. Ama 15.Gün bir tık daha koyu olmasını bekledim. Testin markası ne? Hassasiyeti düşük olabilirsilik çizgiyi gördüm. İlk idrar mı?
Diğer nickin neydi canım13 Mart canım daha on gün var heyecanla bekliyorum
Evet eski nickime geri döndüm ben de aldım kiloları geri vermem lazım ama 2 gün yapıp 5 gün yediğim için olmuyor