İnşallah mart ayı bütün bekleyenlerin olurUmudumuz mart ay
Bende geçenlerde koltukaltım ağrıyordu gittik göğüs için ultrason istedi doktor tee 3 ay sonraya verdiler. Sözde erken teşhis deniliyor. Böyle nasıl erken teşhis olcaksa. İnsanı özele mecbur bırakıyorlar vallaAynen oha bence detek ücretsiz onlar yapıyormuş da . Sanki keyfimizden gidiyoruz . Bir gün çok param olursa asla bunların ağızlarının kokusunu çekmeyecegim
Oha ya . Zaten paramiz olsa harbiden devlete gitmeyeceğim ama işte . Erken teşhis olsa bile 3 ay çok fazla ya .Bende geçenlerde koltukaltım ağrıyordu gittik göğüs için ultrason istedi doktor tee 3 ay sonraya verdiler. Sözde erken teşhis deniliyor. Böyle nasıl erken teşhis olcaksa. İnsanı özele mecbur bırakıyorlar valla
Diyorum ya sözde erken teşhis diyorlar 3 ay fazla zaten canım tabi canım böyle yaptıkları sürecte nasıl erken teşhis olcakOha ya . Zaten paramiz olsa harbiden devlete gitmeyeceğim ama işte . Erken teşhis olsa bile 3 ay çok fazla ya .
Devlet herşeyi öteliyor maalesef ilgisizler bide özel en iyisi diyorumOha ya . Zaten paramiz olsa harbiden devlete gitmeyeceğim ama işte . Erken teşhis olsa bile 3 ay çok fazla ya .
Canım naptın gittinmi doktora nasıl geçtiDevlet herşeyi öteliyor maalesef ilgisizler bide özel en iyisi diyorum
Alıştım şükür ya hiçbi şey yaptığım yok hayatı beklemeye aldım gün sayıyorum canımKuzumm Allah kavuştursun
Nasıl alıştın mı neler yapıyorsun
Annemlerde kalıyorum ama kendi evim annemlerin evinin karşısında pencereden evimi görebiliyorum arada evimde vakit geçiyorum git gel takılıyorum kuzumSen neler yapıyorsun canım ailenlemi kalıyorsun evindemi
Ah ne güzel eski günlerdeki gibi bekar gibisin şuan annendeAlıştım şükür ya hiçbi şey yaptığım yok hayatı beklemeye aldım gün sayıyorum canım
Annemlerde kalıyorum ama kendi evim annemlerin evinin karşısında pencereden evimi görebiliyorum arada evimde vakit geçiyorum git gel takılıyorum kuzum24 Temmuzda bomba gibi dönücem inşallah
Evet canım yaptım bugün negatifti malesef adet bekliyorumCookiie napıyosun gün boyu Bi yazamadım test yaptın mı 14. gündü demi bugün
İstiyorum tabiki kuzum.. son olarak aşılamaya anlaştılar, dün aşılama oldum.Ya ikiz olsun ne güzel işte. Senmi istemiyorsun ikizz
Gittim kuzu -40 kg gitmiş 72 kgmım şuan küsüratıda var tabiCanım naptın gittinmi doktora nasıl geçti
Başın sağolsun kuzum. Rabbim mekanını cennet eylesinİstiyorum tabiki kuzum.. son olarak aşılamaya anlaştılar, dün aşılama oldum.
Ama hiç dinlenemedim maalesef dedem vefat etti ona koşturuyorum öyle tutmicak dşye korkuyorum yine.. hayırlısı inşallah
Maşallah sana kuzum çok güzel verdinGittim kuzu -40 kg gitmiş 72 kgmım şuan küsüratıda var tabiKolestrol tüp mide ameliyatı olanlarda ilk 1 sene içinde olabiliyormuş sonra düzeliyormuş düzelmezse ilaca başlattıcakmış bide b vitaminim düşük çıktı onla ilgili ilaç verdi
Sordum düşün düşün ama yapma dedi sağlık için sorun yok ama kilo alcaksın dedi ve bu kilo verimi zor olcak dediMaşallah sana kuzum çok güzel verdin
Bebek için ne dedi onuda sorucaktın
Başınız sağolsunİstiyorum tabiki kuzum.. son olarak aşılamaya anlaştılar, dün aşılama oldum.
Ama hiç dinlenemedim maalesef dedem vefat etti ona koşturuyorum öyle tutmicak dşye korkuyorum yine.. hayırlısı inşallah
Düzenli beslenme sağlarsan almayabilirsin bile canım. Hamileyken sağlıklı beslenirken. Bu ara bir kaç kişiyi görüyorum hiç kilo almadanndoğum yapıyorSordum düşün düşün ama yapma dedi sağlık için sorun yok ama kilo alcaksın dedi ve bu kilo verimi zor olcak dedi
Ne bilim korkuyorumDüzenli beslenme sağlarsan almayabilirsin bile canım. Hamileyken sağlıklı beslenirken. Bu ara bir kaç kişiyi görüyorum hiç kilo almadanndoğum yapıyor
Ah canım ya hayırlu zamanda gelsinler inşallah. Benimde 15. Günüm hala regl gelmedi dün negatifti testin. Ama 10. Güne kadar progestan kullandım. Ondan sanırım gelmedi dahaNe bilim korkuyorumBebekte çok istiyorum
Olabilir rahim duvarını kalınlaştırıyor ya o ondanAh canım ya hayırlu zamanda gelsinler inşallah. Benimde 15. Günüm hala regl gelmedi dün negatifti testin. Ama 10. Güne kadar progestan kullandım. Ondan sanırım gelmedi daha