- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Aklımda nedense mimariye diye kalmışsın resmen yabancılık çektimKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
sev9
Fated
@Baede
Ay tenli anne @imtisall hesabınımı kapatmış
A Asenaasena96
Ahaha epey o isimle tanıyan oldu hala bu isime alışamayanlar var ama ben bunda kalıcıyım gibiAklımda nedense mimariye diye kalmışsın resmen yabancılık çektim
Biz sünnet olduk teyzeleri koşturmaca günler geçiyo sen nasılsın neler yapıyorsun canım
Biz istedik daha doğrusu benAhaha epey o isimle tanıyan oldu hala bu isime alışamayanlar var ama ben bunda kalıcıyım gibi
Oyy minik adam oldu deemekkikuzum ismi neydi söyledinmi daha önce hatırlayamadım ama
Sizmi istediniz erken sünneti canım
Ne kadar erken iyileşme süreci o kadar çabuk diue biliyorum canım bence de çok iyi yapmışsınBiz istedik daha doğrusu benbabasına kalsa yaptırmayacak doğduğunda hastanede geldiler yeni doğan sünneti yapalım diye de istemedi ben ne kadar erken o kadar iyi diyr düşünüyordum zorla yaptırdım şükür çabuk da atlattı iyileşti bile nerdeyse ismimiz yiğit mimariyem
nasılsın neler yapıyorsun sen anlat
Hesabına ban gelmiş onun girip bakıyor ama yazamıyor maalesef napim aynı regliyim bugün doktora gitsem dedim pkoya baktırmaya sonra vazgeçtim -38 kg ile yola devamKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
sev9
Fated
@Baede
Ay tenli anne
@imtisall hesabınımı kapatmış
A Asenaasena96
38 mi maşallah azmine hayran kaldım nasıl verdin adetin düzene girdi mi kilo verinceHesabına ban gelmiş onun girip bakıyor ama yazamıyor maalesef napim aynı regliyim bugün doktora gitsem dedim pkoya baktırmaya sonra vazgeçtim -38 kg ile yola devam
İğne çatlatma mı canım aşılama yaptırmadan mı tüp bebek düşünüyorsunNe kadar erken iyileşme süreci o kadar çabuk diue biliyorum canım bence de çok iyi yapmışsın
Bende napıyım işte bekliyorum hepyine bir bekleyişteyim iğne oldum 7. Günüm bakalım hayırlısı son şansımdı olur olur olmaz biraz ara verip artık tüp bebeğemi geçeriz naparız bilmiyorum
Aa neden öyle olmuşki canım üzüldümHesabına ban gelmiş onun girip bakıyor ama yazamıyor maalesef napim aynı regliyim bugün doktora gitsem dedim pkoya baktırmaya sonra vazgeçtim -38 kg ile yola devam
Evet çatlatma kuzum.İğne çatlatma mı canım aşılama yaptırmadan mı tüp bebek düşünüyorsun
Hadi inşallah gerek kalmaz bu sürece girmene benim 3.denemem de oldu artık aşılama süreci nasıl ilerliyo onu araştırıyordum hiç ümidim yoktu doktor da 3 den fazla çatlatma iğnesi denemeyiz fazla hormon yüklemesi olur dedi nasip işteEvet çatlatma kuzum.
Valla bir yanım yaptır diyor. Bir yanımda uf direk sonuca odaklan artık direk tüpe geç diyor. Eşimde tüp istşyor canım. Aşılama devlette yaptırabilsem düşünürüm. Ama devlette nasıl ilerliyor işler hiç bilmiyorum her zaman aynı doktora randevu bulamıyosun istediğin zaman bulamıyorsun.
E özelde de maliyetini hesaplayınca tutar tutmaz muhallak ona harcıcağına tüp bebeğe geç diyorum direk kendime. Kafalar karışık anlayacağın
Olmuş doğumu dünya tatlısı bir meleği varAa neden öyle olmuşki canım üzüldümdoğumu oldumu haberleşiyormusun sen.
Oyy maşallah içinden bir insan çıkarmaya yaklaşmışsın
Bence çok güzel faydası olmuştur pkoya
Oyy maşallah canımm konuşursan selamımı iletOlmuş doğumu dünya tatlısı bir meleği varPko ne durumda valla bilmiyorum bu ay 10 gün gecikmeli oldum
Evet çok güzel ben bu ay stres yapmıştım ondan oldu galiba Cumartesi kontrole gidicem bebek olayını sorucamOyy maşallah canımm konuşursan selamımı ilet
10 günde geçikmeli olsa oldun canım ne güzel bir his değilmi kendi kendine plmak
Sor bakalım canım belki müsaade ederler başlarsın hemenEvet çok güzel ben bu ay stres yapmıştım ondan oldu galiba Cumartesi kontrole gidicem bebek olayını sorucam
Ay yazdım sanıyorum sana canım ya ben baktım baktım şimdi yazmamışım ya gönderemedim noşdu anlamadımHadi inşallah gerek kalmaz bu sürece girmene benim 3.denemem de oldu artık aşılama süreci nasıl ilerliyo onu araştırıyordum hiç ümidim yoktu doktor da 3 den fazla çatlatma iğnesi denemeyiz fazla hormon yüklemesi olur dedi nasip işte
Ya en çok bu doktor sıkıntısı beni de üzüyordu devlette dediğin gibi doktor bulamıyorsun anısına gidemiyorsun allahtan küçük Bi yerde yaşıyorum Bi doktor muayenehanesinde baya sıkı takip ediyor hastalarını memnun kalmıştım büyük şehirlerde bu mümkün değil sanırım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ben adet olucağıma inanmıştım son günler canım karın ağrısı sadece farklı gögüs hassasiyeti vardı oda 10gğnden sonra olmuştu bekleyelim bakalım hayırlı haberleriniAy yazdım sanıyorum sana canım ya ben baktım baktım şimdi yazmamışım ya gönderemedim noşdu anlamadım
Hiç belirtilerin olmuşmuydu canım. Benim bugün 8. Günüm hiç bir belirtim yok ya öncekilerde göğüs ucu hassasiueti uyku hali falan olurdu. Bel ağrısı kasık ağrısı dışonda hiçbir şeyim yok bu yüzden de umudum yok
Bakalım bekleyelim canım ne çıkcakBen adet olucağıma inanmıştım son günler canım karın ağrısı sadece farklı gögüs hassasiyeti vardı oda 10gğnden sonra olmuştu bekleyelim bakalım hayırlı haberlerini
Kuzum aynıı ikinci aşılama için hala ovulasyon bekliyoruz sürekli 3 güne kan vermeye ve kontrole gidiyorumKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
sev9
Fated
@Baede
Ay tenli anne
A Asenaasena96
Ovülasyon beklerkenmi adet oldun canımKuzum aynıı ikinci aşılama için hala ovulasyon bekliyoruz sürekli 3 güne kan vermeye ve kontrole gidiyorum
O arada birde adet oldum yine 21inci gün ne alakaysaaaa
Benim bişey yaptığım yok kuzum yaKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
sev9
Fated
@Baede
Ay tenli anne
A Asenaasena96