- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Gitti mi eşin sevvalcimBenim bişey yaptığım yok kuzum ya 5 ay sonra uğraşlara devam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti mi eşin sevvalcimBenim bişey yaptığım yok kuzum ya 5 ay sonra uğraşlara devam inşallah
5 ay sonramı gelcek canım aa ben gene 1 yıl sanıyordumBenim bişey yaptığım yok kuzum ya 5 ay sonra uğraşlara devam inşallah
6 ay ya askerlik artık5 ay sonramı gelcek canım aa ben gene 1 yıl sanıyordum
Kimisi 1 yıl gidiyor ya ben sanki aklımda öyle kalmış canım iyi bari 5 ay sonra gelsin bebişi sev96 ay ya askerlik artık
İnşallah o güzel haberi hepimiz alalım bu arada imtisallin selamı varKimisi 1 yıl gidiyor ya ben sanki aklımda öyle kalmış canım iyi bari 5 ay sonra gelsin bebişi sev9
Aleyküm selam canım sende çok çok selam söyle inşallah gelirİnşallah o güzel haberi hepimiz alalım bu arada imtisallin selamı var
Benim yarın kontrolüm var mide doktoruma kolesterolüm yüksek çıkmış korkuyorumAleyküm selam canım sende çok çok selam söyle inşallah gelir
Sen yarınmı gidicektin doktora
Fated alıntılamamışımNedenki canım çokmu yüksek. Yağlı beslendiysen bu ara biraz. Diyet önerir kesin dicem ama zaten yapıyorsun
Aynen kuzum..Ovülasyon beklerkenmi adet oldun canım
Ya ikiz olsun ne güzel işte. Senmi istemiyorsun ikizzAynen kuzum..
Bugünde kontrolüm vardı sağ tarafımda iki tane yumurta gelişmiş bunlar aşılama yapmasak daha iyi yine risk alamayız ikiz ihtimali var dediler bıktım artık gerçekten böyle diye diye aylar geçti hala bişey yapmadılar! Ya hiç gelişmiyor yada çok gelişiyor bu yumurtalar! Doktorlar birleşip konuşcak sanırım tüp bebeğe karar verecekler..
yani inşallah
Yok kız yağlı yemiyorum et tavuk yemekte yaparmış ilaç verir bence bakalım yarın ola hayrolaNedenki canım çokmu yüksek. Yağlı beslendiysen bu ara biraz. Diyet önerir kesin dicem ama zaten yapıyorsun
Hayırlı haberler al inşallah canımYok kız yağlı yemiyorum et tavuk yemekte yaparmış ilaç verir bence bakalım yarın ola hayrola
Aynen yaa taa Haziran'da en sonundaHsg’yimi 6 ay sonraya verdiler
Oha yaaAynen yaa taa Haziran'da en sonunda
Gitti canımGitti mi eşin sevvalcim
İnşallah canım hayırlısıKimisi 1 yıl gidiyor ya ben sanki aklımda öyle kalmış canım iyi bari 5 ay sonra gelsin bebişi sev9
Umudumuz mart aysev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
@ugurluyolum
@turuncu_girl
Ay tenli anne
@izmirlibjkkartal
A Asenaasena96
@kbradlk
@Baede
@Mordus
@byzz1
@pnaarozeer
@Bebyssss
@Siyahhhinci
@Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
@mrsbride
@mntait
@newmoon10
@Tuanna_
@sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin
Kuzumm Allah kavuştursunGitti canım
İnşallah canım hayırlısı
Aynen oha bence de tek ücretsiz onlar yapıyormuş da . Sanki keyfimizden gidiyoruz . Bir gün çok param olursa asla bunların ağızlarının kokusunu çekmeyecegimOha yaa
Sen neler yapıyorsun canım ailenlemi kalıyorsun evindemiGitti canım
İnşallah canım hayırlısı