İdrar testi mi yoksa kan mi ?Test yapın lütfen eğer hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar testi mi yoksa kan mi ?Test yapın lütfen eğer hamileyseniz ilaç kullanmanız gerekir
Kan daha kesin sonuç tabi de siz bilirsiniz. İdrar yapın emin olamazsanız kan verirsiniz.İdrar testi mi yoksa kan mi ?
Çok teşekkür ederim ya o zaman bir evde yapayımKan daha kesin sonuç tabi de siz bilirsiniz. İdrar yapın emin olamazsanız kan verirsiniz.
Hayırlı sonuc alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim ya o zaman bir evde yapayım
Test ederseniz direk cizgisi çıkarr belki olabilirsiniz benimki düşükle oldu ama çok şükür tutundu keşke gitseydin doktora ama test etsen iyi olurMerhabalar bende şuan aynı sizin durumunuzdayim . Adetime 5 gün var önce leke oldu. Sonra baktım bir kırmızılık var . Ama akıntım yok . Yani dün bir bugün 2 . Ara ara böyle biraz reglye benziyor . Ben regl geçsin öyle test yaparım demiştim . Regl gelmeden kırmızı geldi ben şok . Ama adet gibi de değil. Acaba bende hamile miyim ?
Amin Allah razı olsun ama regl oldum galiba buna d şükür evlendikten sonra ilkkez düzenli regl oldumHayırlı sonuc alırsınız inşallah
Haklısınız ama regl oldum ben bugün. Buna da şükür diyorum . Düzenim yerine gelmişTest ederseniz direk cizgisi çıkarr belki olabilirsiniz benimki düşükle oldu ama çok şükür tutundu keşke gitseydin doktora ama test etsen iyi olur
Hahahah düzende mutluluk veriyorrr aslındaaHaklısınız ama regl oldum ben bugün. Buna da şükür diyorum . Düzenim yerine gelmiş
Sormayın gerçekten 8 ay oldu evleneli ilk kez düzenli adet gördüm aynı bekarken olduğu gibi . Bir mutluyum anlatmam. Mart'ta inşallah hamile haberlerini vermekte nasip olur o zaman ki sevincimi düşününHahahah düzende mutluluk veriyorrr aslındaa
Daha cok yenisin ve baslangıçlardasın canımm hiç kafanı yorma ve üzülme ben 2 buçuk sene sonra oldu ummadığım anda elbetki senin de öyle olcak ama daha yolun başındasınSormayın gerçekten 8 ay oldu evleneli ilk kez düzenli adet gördüm aynı bekarken olduğu gibi . Bir mutluyum anlatmam. Mart'ta inşallah hamile haberlerini vermekte nasip olur o zaman ki sevincimi düşünün
O düzensizlikte regl olmanın mutluluğunu da bilirim son regl olsun inşallah 9 ay ara versinAmin Allah razı olsun ama regl oldum galiba buna d şükür evlendikten sonra ilkkez düzenli regl oldum
Amin inşallah canım benim şimdi rüyamda hamile olduğumu gördüm galiba artık çok istemeye başladımO düzensizlikte regl olmanın mutluluğunu da bilirim son regl olsun inşallah 9 ay ara versin
O kadar haklısın ki ama insanların sözlerine biraz çok kulak kabarttım galiba . Bu da beni yordu . Özellikle en yakınlarınız bunu yapınca daha çok yoruluyor insan .Daha cok yenisin ve baslangıçlardasın canımm hiç kafanı yorma ve üzülme ben 2 buçuk sene sonra oldu ummadığım anda elbetki senin de öyle olcak ama daha yolun başındasın
Olabilirr en yakınlarından baskı olunca daha çok hissin oluyo sende haklısınn benim oyle olmadığı için sanırım düşünmedim fazla ama aşılama olduğuma rağmen tutmamıştı bazen diyorum herşey de var zamanııO kadar haklısın ki ama insanların sözlerine biraz çok kulak kabarttım galiba . Bu da beni yordu . Özellikle en yakınlarınız bunu yapınca daha çok yoruluyor insan .
İnsanları dinleme ya benim 3 sene oldu beni düşün bir de köye her gidişimde hakkımda hamile dedikoduları çıkardı bana inat sanki yok derdim neden sakliyorsun derlerdi lan yok yok neyini saklayayimO kadar haklısın ki ama insanların sözlerine biraz çok kulak kabarttım galiba . Bu da beni yordu . Özellikle en yakınlarınız bunu yapınca daha çok yoruluyor insan .
Regl olsan dert olmasan dert3 ayda 1 regl oluyordum 3 sene oldu hala düzene girmemişti benim çok sinir bozucu bir durum bilirim ilaçlarla gününde regl olunca çok sevinirdim
Yaaa geçenlerde tv de gördümm adet olman onemli değill yumurtaların iyi olsun demişti doktorHemde nasıl pcos var bende evlenince 3 5 kilo alınca hoop düzen gitti
İşte adet olamadigim için pcosta da bir sürü yumurta oluyor doğru düzgün yumurtlama olmuyor ya da herkesin ayda 1 yaşadığı yumurtlamayı ben 3 ayda 1 yaşıyorumYaaa geçenlerde tv de gördümm adet olman onemli değill yumurtaların iyi olsun demişti doktor