Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En hayırlı şekilde olsun hiç korkma kuzum e o zaman tarihin bellidir ne zaman nasipse
İsimleride çok güzelmiş elfinin anlamı ne

Canım sen bilirsin belki bi görsel yüklicem görümcem getirdi orda bununla hamile kalan çokmuş . Nedir bu folikasid gibi bişy sanırım .
Duruyor tabi Nasılsın canım ne var ne yok
İyim canım dükkanla uğraşıyorum git gel aynı .:) nasıl bıraktıysam aynıyım belkı şubatta yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun yeni işinde canım bol kazancınnolsın inşallah
Metafolin vAr içerisinde diğeri ne anlayamadımm

En hayırlı şekilde olsun hiç korkma kuzum e o zaman tarihin bellidir ne zaman nasipse
İsimleride çok güzelmiş elfinin anlamı ne
Tarihi söylemedi daha doktor. Canı isteyince soylucek heralde. Ben de hiç sormuyorum. Elfin , ele avuca sığmayan kendini sevdiren manasına geliyormuş

Kızlar sorayım size ovulasyon testım bir dün biri bugun reglim3 gün gecikti
1 hafta kala kan vermiştim negatif çıkmıştı.
Yarın gündüz bi kaset test yapıcam.
Regli zamanı ne böyle koyulaşır kullanan bilir . Evde test yok yapamıyorum

Ovü ile gebelik anlama konusunda pek bilgim yok canım ama burada gördüğüm kadarıyla koyu çıkıyorsa ihtimal oluyor. Sen yine hcg testi bir yap bugün Hadi inşallah

Adıyla yaşasın inşallah çok güzelmiş anlamı canım
Amin inşaallah canım benim
3 gün gecikmeye göre koyuluk fazla değil. Ama eğer ovulasyon gününden eminsen ve ikinci kez ovulasyon gerceklesmiyorsa hamile olma ihtimalin yüksek. InsaAllah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…