En hayırlı şekilde olsun hiç korkma kuzum e o zaman tarihin bellidir ne zaman nasipseIlki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Aslında sezaryen sonrası vajinal doğum varmış. Burda bir doktor yaptırıyor. Konuştum ama fiyatı fazla geldi. O yüzden devletten devamisten atılmasaydım sorun olmazdı ama eşim yalnız çalışıyor. Bu pahalilikta da o kadar parayı veremem. Yeterince masraf yaptık zaten. Sağlıkla gelsin de farketmez doğum şekli. Korkuyorum tabi ama yapacak bisey yok. Nasipse Elfin Hüma ismini düşünüyoruz. Ablasının ismi de Elif Zümra uyumlu olur diye düşündük. Hayırlısı bakalım
Canım sen bilirsin belki bi görsel yüklicem görümcem getirdi orda bununla hamile kalan çokmuş . Nedir bu folikasid gibi bişy sanırım .Kizlar kizlarrr nasılsınızzz
Bayadır girmiyorum bi yazim dedimm.
Bende hala gelen giden yok tek bi aşalamayla kaldım
Okadar umutsuz vakayım ki tedavimde durdu mübarek
3 yumurtayla bile tutmadı kuzular benim napacam bilmiyorum.
Benim aşılama filan çok ağrılı geciyor o yüzden ara verdim terapi göreceğim, malum yurt dışındayım burda anesteziyle hal olmuyor hiç bişysanırım bi süre daha cocuk meselesini kapatmam gerekiyor
İyim canım dükkanla uğraşıyorum git gel aynı .:) nasıl bıraktıysam aynıyım belkı şubatta yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum.Duruyor tabiNasılsın canım ne var ne yok
Hayırlı olsun yeni işinde canım bol kazancınnolsın inşallahCanım sen bilirsin belki bi görsel yüklicem görümcem getirdi orda bununla hamile kalan çokmuş . Nedir bu folikasid gibi bişy sanırım .
İyim canım dükkanla uğraşıyorum git gel aynı .:) nasıl bıraktıysam aynıyım belkı şubatta yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 2976780
Konu açtım dedim polikistik var kullanabilirmiyim diye. Kullanabilirsin dedi biri. Bakalım regli olup başlicam.Hayırlı olsun yeni işinde canım bol kazancınnolsın inşallah
Metafolin vAr içerisinde diğeri ne anlayamadımm
Takviyedir canım zararı olmazdır metafolin pko için iyi diye biliyorum zatenKonu açtım dedim polikistik var kullanabilirmiyim diye. Kullanabilirsin dedi biri. Bakalım regli olup başlicam.
Tarihi söylemedi daha doktor. Canı isteyince soylucek heralde. Ben de hiç sormuyorum.En hayırlı şekilde olsun hiç korkma kuzum e o zaman tarihin bellidir ne zaman nasipse
İsimleride çok güzelmiş elfinin anlamı ne
Adıyla yaşasın inşallah çok güzelmiş anlamı canımTarihi söylemedi daha doktor. Canı isteyince soylucek heralde. Ben de hiç sormuyorum.Elfin , ele avuca sığmayan kendini sevdiren manasına geliyormuş
Yaa sevindim. İnşlh bi yararı olur.Takviyedir canım zararı olmazdır metafolin pko için iyi diye biliyorum zaten
İnşallah canım vesilen olsun inşallahYaa sevindim. İnşlh bi yararı olur.
GitmiyooNasıl gidiyor diyet
Kız gercekten nerelerdesiniz ya
Hep birlikte başlayalım yine :)Gitmiyooara verdim ama tekrar başlıcam inşallah
Olsun canım olur olur düşe kalkaGitmiyooara verdim ama tekrar başlıcam inşallah
Ovü ile gebelik anlama konusunda pek bilgim yok canım ama burada gördüğüm kadarıyla koyu çıkıyorsa ihtimal oluyor. Sen yine hcg testi bir yap bugünEki Görüntüle 2977603
Kızlar sorayım size ovulasyon testım bir dün biri bugun reglim3 gün gecikti
1 hafta kala kan vermiştim negatif çıkmıştı.
Yarın gündüz bi kaset test yapıcam.
Regli zamanı ne böyle koyulaşır kullanan bilir . Evde test yok yapamıyorum
Amin inşaallah canım benimAdıyla yaşasın inşallah çok güzelmiş anlamı canım
3 gün gecikmeye göre koyuluk fazla değil. Ama eğer ovulasyon gününden eminsen ve ikinci kez ovulasyon gerceklesmiyorsa hamile olma ihtimalin yüksek. InsaAllah hamilesindirEki Görüntüle 2977603
Kızlar sorayım size ovulasyon testım bir dün biri bugun reglim3 gün gecikti
1 hafta kala kan vermiştim negatif çıkmıştı.
Yarın gündüz bi kaset test yapıcam.
Regli zamanı ne böyle koyulaşır kullanan bilir . Evde test yok yapamıyorum
Çok şükür canım seni sormalı neler yapıyorsunSelam kızlar nasılsınız
Iyi canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız
Biz de ara sıra yazıyoruz. Eskisi kadar aktif değil topik. Sen baya kilo vermişsin. MasaAllah .Çok iyi olmuş. Bebek çalışması yok mu henüz