Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovü ile gebelik anlama konusunda pek bilgim yok canım ama burada gördüğüm kadarıyla koyu çıkıyorsa ihtimal oluyor. Sen yine hcg testi bir yap bugün ☺️ Hadi inşallah 🤲🏼

Amin inşaallah canım benim😊

3 gün gecikmeye göre koyuluk fazla değil. Ama eğer ovulasyon gününden eminsen ve ikinci kez ovulasyon gerceklesmiyorsa hamile olma ihtimalin yüksek. InsaAllah hamilesindir 😍
Gece 3 ve yenı geldım eve. İnşlh yarın fırsat bulursam test alcam

Valla kan verdim o var perim 🥲♥️Hic anlamiyorum doktor iyi demis ama aklimda kaldi

Tesekkur ederim 🥰 Neyse beklemeye devam o zaman
Canım ovulasyon testinden bahsetmissin sanırım. Şimdi anladım 😊 gebeliği gösterip göstermediğini merak ediyorsan ben iki gebeliğimi de bu şekilde öğrendim. 😊

Öyle düşünme canım magnim neden son şansın olsun☺️ Son tedavin olsun pozitifi alda tabi 🤲🏼❤️
Progestanla ilgili hiçbir bilgim yok ya ama inşallah 10 gün sonra güzel haberini alalım 🤗🤗
Insallah perim ya doktor olumsuz konustugu icin biraz son gibi dusunuyorum
Hepimize mutlaka nasip etsin rabbim 😍♥️
Canım ovulasyon testinden bahsetmissin sanırım. Şimdi anladım 😊 gebeliği gösterip göstermediğini merak ediyorsan ben iki gebeliğimi de bu şekilde öğrendim. 😊
Yok canim progesteron hormonu var onun icin kan verdim ovulasyon degilde boyle catlatma ignesi sonrasi yukselen hormonlar 🥰

Insallah perim ya doktor olumsuz konustugu icin biraz son gibi dusunuyorum
Hepimize mutlaka nasip etsin rabbim 😍♥️

Yok canim progesteron hormonu var onun icin kan verdim ovulasyon degilde boyle catlatma ignesi sonrasi yukselen hormonlar 🥰
Neden olumsuz konuştuki canım. Sen hiç takılma boşver ona. Evet son olsun ama olumlu bir şekilde olsun 😍❤️

X