- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Çok sevindim iyi olmana. Şükür çabukta toparlamışsın. Darısı başıma
Oo iyi hadi. Düzene girince ihtimal de yükseliyor. Bende düzene girdim öyle hamile kaldım. Rabbim tez vakitte nasip etsin InsaAllah
Teşekkür ederim canım iyiyiz şükür sen nasılsın neler yapıyorsunCanımm gözünnaydın çok sevindim iyisin inşallah bebeğinde iyidir sağlıcakla büyüt
Başladı ya sorma. Hamdolsun bisey kalmadı. Sağ salim saglikli zamanında doğsun yavrum da başka bisey istemiyorum. Benim ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da öyle olacak nasipse. Korkuyorum ikinci kez kesilmekten ama yapcak bisey yok. Sağlıkla atlatırız insaAllahİnşallah kolay geçitten geçersin nasıl zorlamaya başladı mı doğum şeklin vs belli mi
Selam canımHepinize hellooo :) bu grup duruyormuşya anacım :) hamiş kalanları görüyorum hayırlı olsun hepinize
Ben iş kurdum kendime :) yemek yapıyorum bol bol o yuzden hiç giremedim buralara . Ve sen hamilesinnnBaşladı ya sorma. Hamdolsun bisey kalmadı. Sağ salim saglikli zamanında doğsun yavrum da başka bisey istemiyorum. Benim ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da öyle olacak nasipse. Korkuyorum ikinci kez kesilmekten ama yapcak bisey yok. Sağlıkla atlatırız insaAllah
Selam canımeskisi kadar aktif olmasa da ara sıra yazisiyoruz işte. Sen neler yapıyorsun bakalım?
Aa ne güzel yemek işiyle mi uğraşıyorsunBen iş kurdum kendime :) yemek yapıyorum bol bol o yuzden hiç giremedim buralara . Ve sen hamilesinnncok sevindim başardın :) bana tüp bebek denildiği için bekliyorum sadece :)
Ne yaptında oldu bakalım, yoksa kendiliğinden mi oldu :)
Çok güzel çok sevindim Allahım saglıkla kucagına almayı da nasip etsin. Evet yemek işine giriştim bakalım hayırlısı :)Aa ne güzel yemek işiyle mi uğraşıyorsunevet canim hamileyim az kaldi doguma. Saglikla gelsin insaAllah. Rahim filmi çekilmiştim en son. O ay hamile kaldım. Tüplerde ufak yapışıklık mi vardı artık bilemiyorum. O da benim vesilem oldu işte
Amin canım sağolasınÇok güzel çok sevindim Allahım saglıkla kucagına almayı da nasip etsin. Evet yemek işine giriştim bakalım hayırlısı :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benimHatırlanmak çok güzel
Teşekkür ederim yorgun ama çok güzel geçiyo herşey yolunda şükür doğum sezeryan oldu ama allahtan çabuk toparladım yatmadım hatta öyle benden böyle haberler sizler napıyosunuz nasılsınız
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu daAllah analı babalı büyütsün inşallah canım benim
İnşallah bebeğim darısı bizim başımızaaAmin inşallah canım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu da
Sevval nerelerdesin en son Bi ev taşıdın bidaha haber alamadık senden neler yapıyorsun
Günler yetmiyor valla bazen doğru diyorsunNapim kuzum evdeyim. Is, güç uğraşıyorum. Çocuğun okulu, temizlik,yemek derken bi bakıyorum akşam olmuş. Bebisin masaAllahi var. Dönüp duruyorhareketli olacak zaar
Bende çok şükür iyiyim canım hep aynı şeylerTeşekkür ederim canım iyiyiz şükür sen nasılsın neler yapıyorsun
Duruyor tabiHepinize hellooo :) bu grup duruyormuşya anacım :) hamiş kalanları görüyorum hayırlı olsun hepinize
Canım hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun valla zamanı dolmadan gelmiyor elimizden gelen herşeyi yapıp beklemekten başka çaremiz yokKizlar kizlarrr nasılsınızzz
Bayadır girmiyorum bi yazim dedimm.
Bende hala gelen giden yok tek bi aşalamayla kaldım
Okadar umutsuz vakayım ki tedavimde durdu mübarek
3 yumurtayla bile tutmadı kuzular benim napacam bilmiyorum.
Benim aşılama filan çok ağrılı geciyor o yüzden ara verdim terapi göreceğim, malum yurt dışındayım burda anesteziyle hal olmuyor hiç bişysanırım bi süre daha cocuk meselesini kapatmam gerekiyor
Nasıl gidiyor diyetİnşallah bebeğim darısı bizim başımızaaDeğişiklik yok kuzucum diyete başladım bu ay öyle işte anlatacak bişey olmayınca ses de çıkmıyo
Aynen canim sağlıkla dogsun daGünler yetmiyor valla bazen doğru diyorsunmaşallah canım sağlıklı olsunda hareketli olsun
Ben iyiyim canım napıyım hep aynıyım valla hiçbirşey yaptığım yok. Kafamda birşeyde yok öyle yuvarlanıp gidiyorumAynen canim sağlıkla dogsun dasen napiyorsun bakalım
Ilki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Aslında sezaryen sonrası vajinal doğum varmış. Burda bir doktor yaptırıyor. Konuştum ama fiyatı fazla geldi. O yüzden devletten devamBen iyiyim canım napıyım hep aynıyım valla hiçbirşey yaptığım yok. Kafamda birşeyde yok öyle yuvarlanıp gidiyorum
Senin doğum normalmi olcak sezeryanmu canım isiim bellimi