Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle valla canım. Kaldık öyle şimdi Bakalım gideceğim doktor ne önericek
Ayy neden öyle oldu ya
Hadi bakalım bizi de haberdar et. Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin insaAllah bebisin
Tutacağımiz ev çok büyüktü kışın ısıtamam korkusuyla vazgectik
Amin inşallah Zaman çabuk geçti gerçekten de seninde birsey kalmamış nasılsın varmı şikayetlerin
Aynen canım. Geçiyor valla. Şimdilik bi şikayetçi yok çok şükür herşey yolunda.
I imtisall bebek cinsiyeti ne kızlar
Bir kızım daha olacak nasipse instagramdan görüyorum. Baya kilo vermişsin. MasaAllah

Gittim canım dpktor birsürü test yaptı tekrardan smer falan aldı iyi oldu bir rutin kontrol gibide olmuş oldu.
Sonuçlarım içinde asprine başla gebe kalınca da iğnelere başlıcaksın dedi
Hmm anladım kuzum zor olur bebekte gelcek hem doğru

Teşekkür ederim canım verebileceğim kadar vercem inşallah

Slm canım. Nasilsin ? Nasıl gidiyor?

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyimisin valla özlüyorum sizleri ama kimseler uğramıyor
Iyiyim cok sükur.Bana bildirim gelmiyor ya. çok sonra görüyorum. Ben de özlüyorum valla. Arada girip yazistiklarimizi okuyorum vakit buldukça neler yapıyorsun? Ilaç v.s bisey yapıyor musun?
Doğurmuş olması lazım InsaAllah sağlıklıdır ikisi de. Yoğunluktan görmemiştir

Ay tenli anne selam canım. Nasılsın? Bebisin nasill, doğum nasıl geçti? Merak ettim seni
Hatırlanmak çok güzel
Teşekkür ederim yorgun ama çok güzel geçiyo herşey yolunda şükür doğum sezeryan oldu ama allahtan çabuk toparladım yatmadım hatta öyle benden böyle haberler sizler napıyosunuz nasılsınız

Bende arada girip bakıyorum ama kimse yazmayınca birşeyde yazmuyorum
Evet canım geçen ay ilk defa kendiliğinden adet oldum 33. Günde. Hatta yumurtlamayıda farkettim ama değerlendirmek için geç kalmıştım adet olunca gördümki o farkettiğimden bir gün öncesi yumurtlamışım Bu ayda ondan hevesle birdaha evde denemeye karar verdm.birsürü takviye kullanıyorum vitamin vs bakalım. Olursa olur olmazsa önümüzdeki ay tedviyle başlıcam

Canımm gözünnaydın çok sevindim iyisin inşallah bebeğinde iyidir sağlıcakla büyüt

Çok sevindim iyi olmana. Şükür çabukta toparlamışsın. Darısı başıma
Oo iyi hadi. Düzene girince ihtimal de yükseliyor. Bende düzene girdim öyle hamile kaldım. Rabbim tez vakitte nasip etsin InsaAllah

İnşallah canım. Hamile kalabilmek maksat birde ondan aonrası var nasıl olcak bilmiyorum bakalım
Sen neler yapıyorsun bebiş nasıl

İnşallah canım. Hamile kalabilmek maksat birde ondan aonrası var nasıl olcak bilmiyorum bakalım
Sen neler yapıyorsun bebiş nasıl
Napim kuzum evdeyim. Is, güç uğraşıyorum. Çocuğun okulu, temizlik,yemek derken bi bakıyorum akşam olmuş. Bebisin masaAllahi var. Dönüp duruyor hareketli olacak zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…