Olsun canım kendin için çok iyi birşey yaptınAdetim şuan hala düzensiz ama düzelecek inşallah yaza kadar bebek çalışması yok
2,5 ayda verdimOooo maşallah kızz nasıl güzel vermişsin ne kadar sürede verdin
İnşallah kuzum benim olucak inşallah ben inanıyorum2,5 ayda verdiminşallah bi gün bizede bir benek nasip olur
Hayırlısı hakkımızdaİnşallah kuzum benim olucak inşallah ben inanıyorum
Evet canımHayırlısı hakkımızda
Hadi bakalım bizi de haberdar et. Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin insaAllah bebisinAynen öyle valla canım. Kaldık öyle şimdi Bakalım gideceğim doktor ne önericek
Ayy neden öyle oldu ya
Aynen canım. Geçiyor valla. Şimdilik bi şikayetçi yok çok şükür herşey yolunda.Amin inşallahZaman çabuk geçti gerçekten de seninde birsey kalmamış nasılsın varmı şikayetlerin
Bir kızım daha olacak nasipse
Gittim canım dpktor birsürü test yaptı tekrardan smer falan aldı iyi oldu bir rutin kontrol gibide olmuş oldu.Hadi bakalım bizi de haberdar et. Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin insaAllah bebisin
Tutacağımiz ev çok büyüktü kışın ısıtamam korkusuyla vazgectik
Aynen canım. Geçiyor valla. Şimdilik bi şikayetçi yok çok şükür herşey yolunda.
Bir kızım daha olacak nasipseinstagramdan görüyorum. Baya kilo vermişsin. MasaAllah
Teşekkür ederim canım verebileceğim kadar vercem inşallahHadi bakalım bizi de haberdar et. Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin insaAllah bebisin
Tutacağımiz ev çok büyüktü kışın ısıtamam korkusuyla vazgectik
Aynen canım. Geçiyor valla. Şimdilik bi şikayetçi yok çok şükür herşey yolunda.
Bir kızım daha olacak nasipseinstagramdan görüyorum. Baya kilo vermişsin. MasaAllah
Slm canım. Nasilsin ? Nasıl gidiyor?Gittim canım dpktor birsürü test yaptı tekrardan smer falan aldı iyi oldu bir rutin kontrol gibide olmuş oldu.
Sonuçlarım içinde asprine başla gebe kalınca da iğnelere başlıcaksın dedi
Hmm anladım kuzum zor olur bebekte gelcek hem doğru
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyimisinSlm canım. Nasilsin ? Nasıl gidiyor?
Ay doğurdumu
Iyiyim cok sükur.Bana bildirim gelmiyor ya. çok sonra görüyorum. Ben de özlüyorum valla. Arada girip yazistiklarimizi okuyorum vakit buldukçaİyiyim canım çok şükür sen nasılsın iyimisinvalla özlüyorum sizleri ama kimseler uğramıyor
Doğurmuş olması lazımAy doğurdumu
Hatırlanmak çok güzel
Bende arada girip bakıyorum ama kimse yazmayınca birşeyde yazmuyorumIyiyim cok sükur.Bana bildirim gelmiyor ya. çok sonra görüyorum. Ben de özlüyorum valla. Arada girip yazistiklarimizi okuyorum vakit buldukçaneler yapıyorsun? Ilaç v.s bisey yapıyor musun?
Doğurmuş olması lazımInsaAllah sağlıklıdır ikisi de. Yoğunluktan görmemiştir
Canımm gözünnaydın çok sevindim iyisin inşallah bebeğinde iyidir sağlıcakla büyütHatırlanmak çok güzel
Teşekkür ederim yorgun ama çok güzel geçiyo herşey yolunda şükür doğum sezeryan oldu ama allahtan çabuk toparladım yatmadım hatta öyle benden böyle haberler sizler napıyosunuz nasılsınız
Çok sevindim iyi olmana. Şükür çabukta toparlamışsın. Darısı başımaHatırlanmak çok güzel
Teşekkür ederim yorgun ama çok güzel geçiyo herşey yolunda şükür doğum sezeryan oldu ama allahtan çabuk toparladım yatmadım hatta öyle benden böyle haberler sizler napıyosunuz nasılsınız
Oo iyi hadi. Düzene girince ihtimal de yükseliyor. Bende düzene girdim öyle hamile kaldım. Rabbim tez vakitte nasip etsin InsaAllahBende arada girip bakıyorum ama kimse yazmayınca birşeyde yazmuyorum
Evet canım geçen ay ilk defa kendiliğinden adet oldum 33. Günde. Hatta yumurtlamayıda farkettim ama değerlendirmek için geç kalmıştım adet olunca gördümki o farkettiğimden bir gün öncesi yumurtlamışımBu ayda ondan hevesle birdaha evde denemeye karar verdm.birsürü takviye kullanıyorum vitamin vs bakalım. Olursa olur olmazsa önümüzdeki ay tedviyle başlıcam
İnşallah canım. Hamile kalabilmek maksat birde ondan aonrası var nasıl olcak bilmiyorum bakalımÇok sevindim iyi olmana. Şükür çabukta toparlamışsın. Darısı başıma
Oo iyi hadi. Düzene girince ihtimal de yükseliyor. Bende düzene girdim öyle hamile kaldım. Rabbim tez vakitte nasip etsin InsaAllah
Napim kuzum evdeyim. Is, güç uğraşıyorum. Çocuğun okulu, temizlik,yemek derken bi bakıyorum akşam olmuş. Bebisin masaAllahi var. Dönüp duruyorİnşallah canım. Hamile kalabilmek maksat birde ondan aonrası var nasıl olcak bilmiyorum bakalım
Sen neler yapıyorsun bebiş nasıl