Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovü ile gebelik anlama konusunda pek bilgim yok canım ama burada gördüğüm kadarıyla koyu çıkıyorsa ihtimal oluyor. Sen yine hcg testi bir yap bugün Hadi inşallah

Amin inşaallah canım benim

3 gün gecikmeye göre koyuluk fazla değil. Ama eğer ovulasyon gününden eminsen ve ikinci kez ovulasyon gerceklesmiyorsa hamile olma ihtimalin yüksek. InsaAllah hamilesindir
Gece 3 ve yenı geldım eve. İnşlh yarın fırsat bulursam test alcam

Valla kan verdim o var perim Hic anlamiyorum doktor iyi demis ama aklimda kaldi

Tesekkur ederim Neyse beklemeye devam o zaman
Canım ovulasyon testinden bahsetmissin sanırım. Şimdi anladım gebeliği gösterip göstermediğini merak ediyorsan ben iki gebeliğimi de bu şekilde öğrendim.

Öyle düşünme canım magnim neden son şansın olsun Son tedavin olsun pozitifi alda tabi
Progestanla ilgili hiçbir bilgim yok ya ama inşallah 10 gün sonra güzel haberini alalım
Insallah perim ya doktor olumsuz konustugu icin biraz son gibi dusunuyorum
Hepimize mutlaka nasip etsin rabbim
Canım ovulasyon testinden bahsetmissin sanırım. Şimdi anladım gebeliği gösterip göstermediğini merak ediyorsan ben iki gebeliğimi de bu şekilde öğrendim.
Yok canim progesteron hormonu var onun icin kan verdim ovulasyon degilde boyle catlatma ignesi sonrasi yukselen hormonlar

Yok canim progesteron hormonu var onun icin kan verdim ovulasyon degilde boyle catlatma ignesi sonrasi yukselen hormonlar
Neden olumsuz konuştuki canım. Sen hiç takılma boşver ona. Evet son olsun ama olumlu bir şekilde olsun

Hıı. Progesterondan anlamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…