Ovü ile gebelik anlama konusunda pek bilgim yok canım ama burada gördüğüm kadarıyla koyu çıkıyorsa ihtimal oluyor. Sen yine hcg testi bir yap bugünHadi inşallah
Gece 3 ve yenı geldım eve. İnşlh yarın fırsat bulursam test alcamAmin inşaallah canım benim❤
3 gün gecikmeye göre koyuluk fazla değil. Ama eğer ovulasyon gününden eminsen ve ikinci kez ovulasyon gerceklesmiyorsa hamile olma ihtimalin yüksek. InsaAllah hamilesindir
Yaz canım valla ya konuşalım bende özledim
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımGece 3 ve yenı geldım eve. İnşlh yarın fırsat bulursam test alcam
Hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruzGece 3 ve yenı geldım eve. İnşlh yarın fırsat bulursam test alcam
Ben hiç anlamıyorum canım hiç yaptırmadım daha önceKizlar progesteron testinden anlayan varmi
Bende hic anlamiyorum ya bununla hamilelik anlayabiliyormuyuz onu merak ettimBen hiç anlamıyorum canım hiç yaptırmadım daha önce
Hee şu testleri diyorsun canımm. Böyle koyu çıkınca hamilelik olabilir diyorlar ama senin nasılBende hic anlamiyorum ya bununla hamilelik anlayabiliyormuyuz onu merak ettim
Bende hiç anlamıyorum ne yazık kiKizlar progesteron testinden anlayan varmi
Valla kan verdim o var perimHee şu testleri diyorsun canımm. Böyle koyu çıkınca hamilelik olabilir diyorlar ama senin nasıl
Tesekkur ederimBende hiç anlamıyorum ne yazık ki
Ovitrellemi olmuştun kaçıncı günün magnimValla kan verdim o var perimHic anlamiyorum doktor iyi demis ama aklimda kaldi
Tesekkur ederimNeyse beklemeye devam o zaman
Bugun 5.ci gunum perim bu son sansim olabilir sanirimOvitrellemi olmuştun kaçıncı günün magnim
Öyle düşünme canım magnim neden son şansın olsunBugun 5.ci gunum perim bu son sansim olabilir sanirimCok korkuyorum
Canım ovulasyon testinden bahsetmissin sanırım. Şimdi anladımValla kan verdim o var perimHic anlamiyorum doktor iyi demis ama aklimda kaldi
Tesekkur ederimNeyse beklemeye devam o zaman
Insallah perim ya doktor olumsuz konustugu icin biraz son gibi dusunuyorumÖyle düşünme canım magnim neden son şansın olsunSon tedavin olsun pozitifi alda tabi
Progestanla ilgili hiçbir bilgim yok ya ama inşallah 10 gün sonra güzel haberini alalım
Yok canim progesteron hormonu var onun icin kan verdim ovulasyon degilde boyle catlatma ignesi sonrasi yukselen hormonlarCanım ovulasyon testinden bahsetmissin sanırım. Şimdi anladımgebeliği gösterip göstermediğini merak ediyorsan ben iki gebeliğimi de bu şekilde öğrendim.
Neden olumsuz konuştuki canım. Sen hiç takılma boşver ona. Evet son olsun ama olumlu bir şekilde olsunInsallah perim ya doktor olumsuz konustugu icin biraz son gibi dusunuyorum
Hepimize mutlaka nasip etsin rabbim
Yok canim progesteron hormonu var onun icin kan verdim ovulasyon degilde boyle catlatma ignesi sonrasi yukselen hormonlar
Hıı. Progesterondan anlamıyorum malesefInsallah perim ya doktor olumsuz konustugu icin biraz son gibi dusunuyorum
Hepimize mutlaka nasip etsin rabbim
Yok canim progesteron hormonu var onun icin kan verdim ovulasyon degilde boyle catlatma ignesi sonrasi yukselen hormonlar
Ah olur insallahNeden olumsuz konuştuki canım. Sen hiç takılma boşver ona. Evet son olsun ama olumlu bir şekilde olsun
İnşallah olucak canım benim birkere oldu yine olucakAh olur insallah
Cok denedik bir kez tuttu bir daha olmuyor boyle giderse tup bebek diye konustuhayirlisiyla olsa da gerek kalmasa
Insallah perimİnşallah olucak canım benim birkere oldu yine olucak