Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah senin için her şey yolundadır temiz çıkar sonuçların benim konumda bazı şeyler tam net değil bikac güne kadar belli olcak netleşince anlatırım
Tamam canım benim hayırlısı olsun hakkında. Ne olursa olsun her zaman senin için iyi olan olsun

Selam canım. Iyiyim çok şükür. Sen nasılsın, neler yapıyorsun? Uzaklaştım bir süre. Kafanı iyice bosaltmissindir
Bende iyiyim çok şükür kuzum
Evet boşalttım. Yeniden başlıyorum yenilen pehliban güreşe doymaz misali
Bugün genetik sonuclarımızı aldık. Doktora göstericem.
Adetiminde 2, günü. Tekrar bir tedavi değilde evde kendi yöntemlerimle başlıcam bir süre artık inşallah hayırlısı olur
Sen neler yapıyorsun maşallah bebişin baya büyümüş

Iyi yapmışsın. Gösterdin mi sonuclari doktora? Anca gördüm mesajı. Bildirim gelmedi hiç. Bende evi kaldirdim komple temizligin icindeyim. Neyse ki sona geldim büyüdü ya teyzesi.

Iyi yapmışsın. Gösterdin mi sonuclari doktora? Anca gördüm mesajı. Bildirim gelmedi hiç. Bende evi kaldirdim komple temizligin icindeyim. Neyse ki sona geldim büyüdü ya teyzesi.
Canım genetik doktoru hiçbir problem olmadığını söyledi. O yüzden şuan kaldı bakalım. Bir sonuç göstermek içinde muayene ücreti 250 tl vermek istemedim. Salı gümü devlet hastanesinden bir doktora randevu aldım. Ben evde 5 gün femera kullanıyorum. Ben gidene kadar birmiş olcak ilaçta. Hem muayene olayım hemde sonucumu gösyeriyim dedim. Eğer bu ay olmazsa o zaman özeldeki doktoruma gidip hem sonuç hem yeni tedavi için görüşücem.
Oyy kız dikkat et bırak yorma kendini havalarda soğuk zaten

Canım problem yok dediğine çok sevindim inşallah güzelce gelişir yumurtalarında

Canım problem yok dediğine çok sevindim inşallah güzelce gelişir yumurtalarında
İnşallah kuzum. Bende sevindim ama biryandan kafamı karıştırdı. Yani kendimi inandırmıştım en azından sorunu bulucaz ve çözümüyle inşallah sağlıkla ilerlicez diye. Şuan sorunuda bulamadık. Allahın yazısı böyleymiş diyorum şuanlık bakalım. Gelecek hamilelikte önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıcam doktor vermezse isticem verecek doktorla devam edicem. Şuan tek çözümüm bu gibi duruyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyelim

Sebepsiz de olabiliyor canım vakti zamanı var demekki tabiki insan sebebini birseye bağlayıp ona yönelmek istiyor ama cidden iyi olmuş sorun çıkmaması. Kan sulandırıcı neden bu kadar isteyeceksin ki böylr ısrarla

Bende salı günü inşallah doğuma gireceğim dualarınızı bekliyorum sizlerde hep benim duamdasınız

Kan pıhtılaşmadaki sonucum bu şekilde canım. Genetik bir sorun olmadığını söyledi ama zaten benim bu testleri isteyen doktor artık önlem amaçlı hiçbir sorun çıkmasa bile kullanıcaksındedi. Bilemiyorum faydası ola ağını düşünüyorum. Bu durumu yaşayan çok kişi o iğnelerle sağlıkla doğumunu yapmış

Sorun olmamasına seviniyor insan ama bir yandan da birşey varsa da en azından izlenecek yol belli olur diyor. Hadi bakalım güzel güzel büyüsün yumoslar
Sorma başıma geleni. Ev degistirecektim. 3 gün temizlik yaptık yeni evde. Son anda vazgeçtik. Sonra bu evin temizliğine girdim. Neyse ki bitti şükür
MasaAllah canım. Demek artık doğum vakti geldi. Nasıl da geçiyor zaman. Rabbim kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıkla al kucağına InsaAllah

Aynen öyle valla canım. Kaldık öyle şimdi Bakalım gideceğim doktor ne önericek
Ayy neden öyle oldu ya

Amin inşallah Zaman çabuk geçti gerçekten de seninde birsey kalmamış nasılsın varmı şikayetlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…