Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa bugün bakmadılarmı yumurtana hiç o kdar gitmişsin canım. Neden bçyle değiştir bu doktorunu memnun değilsen
Kuzum sanırım salı günündeki sonuca göre çok kücük daha yumurta aradı doktor tekrar bugün başlamam gerekiyor femaraya 5 gün boyunca oluyorumuydu öylee yaa

Kuzum sanırım salı günündeki sonuca göre çok kücük daha yumurta aradı doktor tekrar bugün başlamam gerekiyor femaraya 5 gün boyunca oluyorumuydu öylee yaa
Her doktorun tedavisi farklı canım şimdi.
Benim doktorum femara 5 günden fazla kullanılmaz senin yumurtaların direncli diyerek bama klomende beraber vermişti. Hatta kontrolden sonra 3 tanemi 5 tanemi ne iğne eklemişti birde

Her doktorun tedavisi farklı canım şimdi.
Benim doktorum femara 5 günden fazla kullanılmaz senin yumurtaların direncli diyerek bama klomende beraber vermişti. Hatta kontrolden sonra 3 tanemi 5 tanemi ne iğne eklemişti birde
Anladım kuzum. Artık yoruldum ama bi okadarda bu yorgunluk bana bi artık sal yaaa diyor oluru varsa olacak ben gayretime devam edicem ama olmadı diye kendimi yıpratmicam yeter heleki acaba anne olamayacakmıyım düşüncesini tamamen attım kafamdan ehemmiyet vermiyorum. Hepimiz tadıcaz bu duyguyu Rabbimin izniyle
Artık etrafımıda saldım yapmiyorum cocuk filan diyorum sorana

Valla bende bir o kadar yoruldum canım. Bak kürtajdan sonra sadece 2 3 hafta korunmuşuzdur. 3 ay olcak hiç korunmadık ne adet var ortada ne çocuk. Böylesine de deli oluyorum. Şu genetik sonuçlarım bir çıksın belki yine başlarım tedaviye. Bçyle adet olmadıkcada biryere varamıyorum.
Sende en iyisini yapıyorsun valla kendini başka şeylere vermek şart. Sürekli bu düşünceyle hiçbirşeyin olduğu yok kendimizi yıpratıypruz sadece.
Çevre içinde en iyisini yapıyorsun. Banada artık soramıyor kimse bu olaydam sonra

Adet konusunda seni çok iyi anlıyorum. Klomen tedavimle başka bi doktor ilgileniyordu yumurta gelişmedikce bidaki adetimi beklemek zorunda kalıyordum Allahım nasıl gecmeyen bitmek bilmeyen bi süreç adetim 2-3 ay gelmiyordu yoruluyordum yıpranıyordum o umudum her seferinde tükeniyordu ama şuan öyle değil umudum her an var gelişmedikce ilaca devam ediliyor aşılamadan dolayı gelecek adet tarihi belli oluyor filan o yönden şükür diyorum gerçekten inan
Birde ben eski vajinismus hastasıyım canım, her kontrolüm stresle ağrıyla geciyor.. çok ekstra yıpratıcı çok kötü bi duygu o yüzden ikinci aşılama için anestezi istedim ama mümkün değilmiş
Evlendim bir bucuk sene sonra bebek sahibi olmak istedim ama vajinismus vardı daha ilişkiye bile girememiştik zaten Allaha şükür egzersiz filan 6 ay sonra yendim gecen sene ekimde klomen tedavisine başladım bu ay tam bir yıl oldu gelende yok gidende

Aa canım belki herşeyde bir hayır var. Vajinismusu atlatmışsın belli bir süre evliliğini yaşaman için olduğunu düşün. Şimdiden sonra inşallah olucak hayırlısıyla . Şuan kaçıncı aşılaman. Aşılamaylamı devam ediceksin.
Bende bir 5 10 kilo daha veriyim başlıfam ya tedaviye

Kuzum bu ikinci aşılama olucak zaten 3 kere oluyormuş aşılama..
olmazsa artık geriye tüp bebek kalıyor sanırım Allah yinede düşürmesin orlara kadar kuzum yaa inşallah
Kilon fazlamı kuzum engel miymiş gebeliğe ?
Allahtan o problemim yok yaa

İnşallah nasip olur canım benim hiç gerek kalmadan
E yani canım kilo aldım sonrasında adet düzensizliği başladı.adet düzensizliği olduğundan normal yollardan biraz zor oluyor. O yüzden vermem gerek

İyi çok şükür canım girmeyeli çok olmuş sayfaya insan çocuk için uğraşmayı bırakınca girmeyi bile unutabiliyomuş sen nasılsın
Bıraktınızmı canım uğraşı
İyiyim bende canım çok şükür işte bildiğin gibi

İnşallah nasip olur canım benim hiç gerek kalmadan
E yani canım kilo aldım sonrasında adet düzensizliği başladı.adet düzensizliği olduğundan normal yollardan biraz zor oluyor. O yüzden vermem gerek
Kuzum bugün adetimin 21’in günü iki tane yumurta 10mm boyundaymış hala beklemedeyim

Aynn canım ben artık bıraktım her şeyi çocuk falan da istemiyorum ailede biraz sıkıntılar var farklı kafalardayım anliycan
Ay canım yaa rabbim içine ferahlık versin inşallah sıkıntılar bitsin gitsin anlatmak istersen dinlerim
Benimde genetik sonuçlarım çıkmış canım haftaya gitcez sonuç için. Bakalım akmı karamı belli olcak

Inşallah senin için her şey yolundadır temiz çıkar sonuçların benim konumda bazı şeyler tam net değil bikac güne kadar belli olcak netleşince anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…