Hayırlı haberlerini alalım insaAllahhh. Rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattirsin. AminAllah razı olsun canım benim saldım artık verecek olan Allah gayret benden taktir Allahtan nasip
Haftaya belli olucak artık
Aminnnn inşallahHayırlı haberlerini alalım insaAllahhh. Rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattirsin. Amin
Kuzum benim 4 ay oldu olmadı ama bir arkadaşın hsg den sonra 3. ayda olduGeciktirmedi ki yaşı küçük üni biter bitmez evlendik bizo arada işe girdi tecrübe edinmesi lazımdı döndüğünde rahat iş bulması için ya askere kadar nişanlı bekliycektik ya da evlenicektik asteğmen olarak yapıcak zaten nasipse birlikte gidicez canım
İnşallah bebeğim ama olsa ilk ay olurdu rahim filminden sonra
Beklentiyi kestim kuzum artık ya nasip artık ne diyelimKuzum benim 4 ay oldu olmadı ama bir arkadaşın hsg den sonra 3. ayda oldu
Bu kim diyorum yaKızlar selam nasılsınız neler yapıyorsunuz
Baede
sev9
I imtisall
Ay tenli anne
Fated
evremmrv
A Asenaasena96
Tiniminimavihanim
Unuttuğum varsa affola
Benim benBu kim diyorum yaportakallı çikolat iyiyim sen nasılsın kızların hepsi firar
Tanıdım tanıdımBenim ben
Oy kız maşallah doğumun gelmiş senin
Evet baya uzaklaştık yaa
Maşallah kuzum kolayca sağlıcakla gelsin minişTanıdım tanıdım
teyzesi bakalım 3 haftamız var bizim zaman acımasız anlayamadan geçti
Uzaklaşma şöylee sohbet de etmiyoruz artık arkadaşlık kurmuştuk ne güzel sen anlat neler yapıyorsun koca Bi yazı bitirdik kış geldi bile
Canım periiim aynıyım değişen birşey yok umutsuzluk çöküyor artık içime. Yoruluyorum gücüm azalıyor bende böyle sende durumlar nasılKızlar selam nasılsınız neler yapıyorsunuz
Baede
sev9
I imtisall
Ay tenli anne
Fated
evremmrv
A Asenaasena96
Tiniminimavihanim
Unuttuğum varsa affola
Ah kuzum ya. Bu ara kk çok bereketli ama o bereket hepimizi bulucak böyle gördükce ben umutlanıyorum hepimiz içinCanım periiim aynıyım değişen birşey yok umutsuzluk çöküyor artık içime. Yoruluyorum gücüm azalıyor bende böyle sende durumlar nasıl
Ah kuzum ya. Bu ara kk çok bereketli ama o bereket hepimizi bulucak böyle gördükce ben umutlanıyorum hepimiz için
O yüzden hiç böyle düşünme. Döndünmü canım buradan.
Bende normal işte herzamanki gibiyim. Bekliyorum öyle 3 ay olcak kürtaj olalı daha adet olmadım hiç. Yine tarlusal başladım. Hiç değişen birşey yok anlayacağın
Olucak canım bizede gelicekAh keşke o bereketi bir de biz yakalayabilsek çiçeğim Evet kuzum Biray oluyor geleli inşallah bir an önce adet olursun peşine de hamile kalırsın Sanki ben de tedavisiz hiçbir şey olmayacak gibi Geliyor
İnşallah kuzumOlucak canım bizede gelicek
İnşallah hepimiz biran evvel
Orada tedavi şekli nasıl oluyordu canım
Hee ay kalmış yaa o on ayda inşallah olsun kendiliğindenİnşallah kuzumbitanemmm şöyle burada ciddi anlamda maddi yönü çok pahalı Zaten bizim dönmemize de on ay falan kaldı O yüzden burada gitmeye gerek görmedik
İnşallah perişimHee ay kalmış yaa o on ayda inşallah olsun kendiliğinden
Allaha şükür canımKızlar selam nasılsınız neler yapıyorsunuz
Baede
sev9
I imtisall
Ay tenli anne
Fated
evremmrv
A Asenaasena96
Tiniminimavihanim
Unuttuğum varsa affola
Bende de aynı valla hiçbir değişiklik yok yerimde sayıyorumAllaha şükür canımSeni sormalı ?
Bende durumlar aynı gelen giden yok
İkinci aşılamam için yumurta kontrolüm vardı adetimin 14üncü günü salı günü yeterli olgunlukta değildi yarın tekrar gidicem bakalım inşallah bu ayda aşılama olur inşallah hayırlısı
Sende durumlar nasıl ?
Kuzum yaa sadece kan için cağırmışlar bugün sanki hamileyimde haftalık kan veriyorum bu nee yaaa 2-3 güne kan veriyorum öyle yoruldum artıkBende de aynı valla hiçbir değişiklik yok yerimde sayıyorum
Ay hadi inşallah olur bu sefer canım
Aa bugün bakmadılarmı yumurtana hiç o kdar gitmişsin canım. Neden bçyle değiştir bu doktorunu memnun değilsenKuzum yaa sadece kan için cağırmışlar bugün sanki hamileyimde haftalık kan veriyorum bu nee yaaa 2-3 güne kan veriyorum öyle yoruldum artıkben anlamiyorum yumurtlamayı kacırırlarsa sinirden ölürümmm
İlki tutmadı bi hsg bile cekilmedi. Aşılama ağrılı olduğu için anestesi istedim mümkün değil dediler! Ya sabır cekiyorum bol bol elden gelen bişey yokyoruldum