Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle geçmiş olsun.Güzel haberler alırsınız umarım çektiğiniz ağrıları size unutturur aşılama işlemi kolay olur sanıyordum o da ağrılıymış demek
Ya aslında bende öyle biliyordum ben vajinismus problemim vardı o yüzden işlem çok ağrılı geçti işlem bitincede şimdi aşırı kasık ağrılarım var kıvranıyorum öyle inşallah Rabbim karşılığında hayırlı sonuçlar verir

İnşallah inşallah güzel haberler alırsın Sıcak su falan koysan ayaklarının altına faydası olur mu acaba

Hiç bilmiyorum ki doktoruna bi danış istersen.Ben sadece hsg çekindim 3 ay önce çok fazla kanamam ve ağrım olmuştu.Aşılama deneyimim olmadı hiç
Vallah oda onun kadar giriyor içine heralde rahmimde ağrı sancı ani bel ağrısı çok değişik ağrılardı işlem sırasında sanki doğum yapıyodum ağrı kesici aldım hafifledi biraz şükür böyle gaz sıkışması var

Ben de bi değişiklik yok kuzucum rahim filmi temiz çıktı şükür artık bebek odaklı değiliz eşim askere gitcek şubatta gün sayıyoruz artık sen nasılsın
Bende iyiyim canım seninde Temiz çıkmasına çok sevindim hafif yapışıklık falan da varsa açılmıştır hayırlısı olsun asker yolu bekleyeceksin demek sağ salim gider gelir inşallah enişte niye geciktirmiş kız kadar

Benim ilk rahim filmi deneyimim anestesiz oldu çok kastığım İçin yapamadığını söyledi doktor Çok acı çektim öylece bıraktım sonrada anestezili çekindim mecburen.Her aşaması zorlu bi süreç umarım aşılamadan güzel haberler alırsın

Bende aşılama düşünüyorum önümüzdeki aylarda.. birde ben Fransa’dayım Türkiyede yaptırmak istiyorum. Tutma oranı bu kadar düşük birşey için ta kalkıp Türkiyeye gitmeye değer mi hiç bilmiyorum.. düşünme aşamasındayım.
Birde bu aşılama işlemi ağrılı bi tedavi mi?

Allah razı oldun canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yanı o değişiyor canım ya kimisi ilk denemede bile ikiz yada tek tutuyo kimiside olmuyo ben iki kez yaptırdım olmadı nasip diyelim ağrı da vücuda göre degisiyo ven çok ağrı çektim ama burda birçok arkadaş hiç bir şey olmadığını söylüyor yine en iyisini sen bilirsin

Geciktirmedi ki yaşı küçük üni biter bitmez evlendik biz o arada işe girdi tecrübe edinmesi lazımdı döndüğünde rahat iş bulması için ya askere kadar nişanlı bekliycektik ya da evlenicektik asteğmen olarak yapıcak zaten nasipse birlikte gidicez canım
İnşallah güzel haberler gelir şansın arttığını söylüyorlar hsg den sonra canım
İnşallah bebeğim ama olsa ilk ay olurdu rahim filminden sonra

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremiyorum. Neler yapıyorsunuz?

İyiyiz canım Allaha şükür seni sormalı ?
İple ayın 30’unu çekiyorum catlatma iğnesinden bu yana bir hafta oldu bişeyler hissetmiyorum normal mi acaba
Iyiyim bende çok şükür bi kere çatlatma iğnesi olmustum ben. Hep vücudumu dinledim. Kesin hamileyim diyordum. Ama olmamıştı. Oluruna bırak. Dua et. Çalışmıyorsan kendine bir uğraş bul. Zaman daha çabuk geçer. Hayırlı sonuçlar alırsın InsaAllah

Allah razı olsun canım benim saldım artık verecek olan Allah gayret benden taktir Allahtan nasip
Haftaya belli olucak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…