Aynn benim dr de öyle dedi yapcak bisey yokmuş bilmiyorum bi ilaç faln vermediBen. Çok nadir görülen birşeymiş. İlişki korunmasız olduğu zaman resmen acı çekiyorum sonunda. 1 saat kadar yanıyo sonra geçiyo
Doktorunuz ne zaman vermenizi önerdi.Transferimin 6. Günü kanı yarın mı versem yada sekizinci gün mü
5. Gün embriyosu dondurulmuş ise 6 veya 7. Gün bazen 10. Güne kadar çıkarDoktorunuz ne zaman vermenizi önerdi.
tüp bebekte kaçıncı günlerde testte çıkar bir bilgim yok ama sanırım bebeğiniz sizinle
Peki siz bebek istiyo musunuz, biz bebek istiyoruz bu şartlarda nasıl olacak bilmiyorum. Bana alerji hapı verdi, ilişki günlerinde sabahtan al dedi. Bi kere aldım hiç bi işe yaramadı. Belkide düzenli kullanım lazımAynn benim dr de öyle dedi yapcak bisey yokmuş bilmiyorum bi ilaç faln vermedi
Tatlım benim bir oğlum var dün 8 yaşına girdi yaklaşık 5 yıldır ikinci için uğraşıyorum 1 yıldır Düzen li tedavi gördüm önce klomen+ovirlite sonra hsg sonra aşılama oldu şubatta o kimyasal oldu biraz ara verdim bende pko da var 3.adette tekrar aşılama yaptırmaya karar verdim ağustosun 4.de adet oldum ve iğnelere başladım 16.sında aşılama yapıldı fakat buda almadı günüm gelmeden adet oldum artık bıraktım biraz dinlenmek istiyorum artık olursa olsun kafasindayim yani bi daha yakın zamanda tedavi falan düşünmüyorumPeki siz bebek istiyo musunuz, biz bebek istiyoruz bu şartlarda nasıl olacak bilmiyorum. Bana alerji hapı verdi, ilişki günlerinde sabahtan al dedi. Bi kere aldım hiç bi işe yaramadı. Belkide düzenli kullanım lazım
Aynen çok sıkıldım ben deValla tatlım saldım çayıra mevlam kayıra bi süre sonra artık ilişkiden bile sıkılıyo insan
Bir bilgim yok ama teste göre sanki bebek var.Siz yine de doktora danışıp kan tahlilini ona göre verin umarım güzel haberler alırsınızTransferimin 6. Günü kanı yarın mı versem yada sekizinci gün mü
Kan verdim bugün 8. Gün transferin 110 çıktı betamBir bilgim yok ama teste göre sanki bebek var.Siz yine de doktora danışıp kan tahlilini ona göre verin umarım güzel haberler alırsınız
Çok sevindim sizin adınızaKan verdim bugün 8. Gün transferin 110 çıktı betam
8. Gün kan verdim 110 çıktı gebeyimBir bilgim yok ama teste göre sanki bebek var.Siz yine de doktora danışıp kan tahlilini ona göre verin umarım güzel haberler alırsınız
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsinKan verdim bugün 8. Gün transferin 110 çıktı betam
Amin canımHayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun. Maşallh gayet güzelKızlar hcg mi tekrar ölçtürdüm
8.gün 110
10.gün 370 çıktı
Nasıl sizce doktor çok iyi dedi ay çok heyecanlıyım
Çok iyi maşallahKızlar hcg mi tekrar ölçtürdüm
8.gün 110
10.gün 370 çıktı
Nasıl sizce doktor çok iyi dedi ay çok heyecanlıyım
Teşekkür ediyorumÇok iyi maşallah
Öncelikle geçmiş olsun.Güzel haberler alırsınız umarım çektiğiniz ağrıları size unuttururSelam kızlar,
bende yenice aşılama yaptırdım çok ağrılı geçti anlatamam