Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar benim aşılamam olumsuz oldu benim için çocuk defteri kapanmıştır inşallah hepiniz en kısa sürede hayırlısı neyse onu yaşarsınız Cookiie

Slm kızlar benim aşılamam olumsuz oldu benim için çocuk defteri kapanmıştır inşallah hepiniz en kısa sürede hayırlısı neyse onu yaşarsınız Cookiie
Canım dün sana baktım. Aşılama yaptırdığını gördüm bir iki güne yazayım dedim sen yazdın. Olumsuz olmasına üzüldüm. Ama herşey Allahtan kuzum. Bir ebladın var. Sarıl ona. Rabbim nasip ederse berir yine hiç ummadığın anda

Amin canım oğlum çok istiyordu ama nasip olmadı dediğin gibi allahın takdiri

Allah nasip ederse olmayacak birşey yok badem. Bir zamanı var demekki daha. Bırak biraz kendi haline kafanı dinle
Aynen öyle canım gidip asimi olcam en az 1 2 yıl düşünmem herhalde sonucları gorcez hakkını helal et iyi kötü şeyler yaşadık bereber

Aynen öyle canım gidip asimi olcam en az 1 2 yıl düşünmem herhalde sonucları gorcez hakkını helal et iyi kötü şeyler yaşadık bereber
Bende dün oldum aşımı artık bende bıraktım saldım. Nolursa olur. 13üne randevu aldık genetik bölümğne. Hala da adet olmadım ama artık beklemicem adet olmayı. Randevu gelince gidip vericem testi. Sonrası allah kerim. Diyetisyene başlıyorum perşembe günğ. Anlayacağım bıraktım bu işin peşini bende kendime bakıyorum
ne demek kuzum helal olsun tabiki sen de helal et. İlla bebek olması gerekmiyor. Normal sohbetimizi yapalım yine buralarda olursan

Tiniminimavihanim canımm sen ne yaptın sonucun ne oldu
Nasip değilmiş canımm bu ayda gene ilaca başladım.Kontrolüm var haftaya normal denicez sonra da gidiyoruz nasipse orda gene normal denerim olmazsa eğer inşAllah olsunda döndüğümüzde direk tüp bebeğe başlarız.

Merhaba kızlar
Sanırım benimde bu ay yine olumsuz sonuçlandı
17 sinde çatlatma iğnesi olmustum
Dün test yaptım malesef yine negatif
Henüz regl de olamadım

İkinci kez iğne kullanısımdı benimde
Daha aşımı bile olamadım bu süreç yüzünden
Eğer regl olursa aşımı olcam bende
Diyet sürecindeydim zaten, bi süre daha diyet spor bişeyler yaparım
Kafam yoruldu artık

Olsun canım. Umut kaybetmek yok. İllaki olucak. Şuan ne ilacı kullanıyorsun. Rabbim yakın zamanları hayırlı etsin hayırlısıyla nasip etsin

Biraz ara vermek iyi geliyor bazen. Eğer çok yıprandığonı hissediyorsan bir kaç ay dinlen. Bakrsın o zaman olur

Biraz toparliyim Kendi mi gelirim arada
Helal olsun ben de 69.5 i gördüm devam bakalım neler olcak rabbim hayırlısı neyse onu yazsın alnımıza

Biraz toparliyim Kendi mi gelirim arada
Helal olsun ben de 69.5 i gördüm devam bakalım neler olcak rabbim hayırlısı neyse onu yazsın alnımıza
Amin canım hakkımızda hayırlısı. Rabbim neylerse güzel eyler

Selam kızlar
Diyorumki bir kaç ay dinleneyim bebek konusunu tamamen kafamdan atayım olmuyor beceremiyorum nasıl uzaklaşıcam bu konudan siz neler yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz

Yaaa kızlar bisey sorcam sperm alerjisi nasıl bisey ben bu ay ilişkiye girdikten sonra sürekli kaşınma yanma gibi şeyler yaşıyorum aramızda böyle şeyler yaşayan var mı dr ye danismalimiyim
Ben. Çok nadir görülen birşeymiş. İlişki korunmasız olduğu zaman resmen acı çekiyorum sonunda. 1 saat kadar yanıyo sonra geçiyo

Selam kızlar
Diyorumki bir kaç ay dinleneyim bebek konusunu tamamen kafamdan atayım olmuyor beceremiyorum nasıl uzaklaşıcam bu konudan siz neler yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz
Valla tatlım saldım çayıra mevlam kayıra bi süre sonra artık ilişkiden bile sıkılıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…