Inşallah tatlım yaa yoruldum bende artık ruhen parayı bi şekilde toparliyorum da ne biliyim olmazsa biraz ara vermek iyi gelcek gibi inşaallah olur tabikide dualarım bu yöndeHadi hayırlısı canım inşallah güzel şeylere başlangıc olucak senin için. Ameliyattan sonra hedefine ulaşırsan bu sana bebeğinide getirecek
Amin çok teşekkür ederiz, rabbim sağlıcakla kucağına almayo nasip etsin sana da
Bu sefer olucak inşallah canım. Olmazsa da pes etmek yok doktorun dediği gibi
İnşallau olucak canım. Kötü düşünmeyelim. Emeklerinin karşılığını alıcaksınInşallah tatlım yaa yoruldum bende artık ruhen parayı bi şekilde toparliyorum da ne biliyim olmazsa biraz ara vermek iyi gelcek gibi inşaallah olur tabikide dualarım bu yönde
Amin inşallah tatlımİnşallau olucak canım. Kötü düşünmeyelim. Emeklerinin karşılığını alıcaksın
A.slm tatlım iyilik senden naberSelam güzellikler nasılsınız ?
iyi canım sen nasılsınSelam güzellikler nasılsınız ?
Merhaba canım, çok sevindim çocuk düşünmeden güzel vakit gecirmene rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip etsin. Çok teşekkür ederim canım. Aynen dediğin gibi imtihanlar daha da güçlendiriyor insanı. Rabbim inşallah karşılığını verir.Cookiie canim merhaba. Ben uzun zamandır girmiyordum sayfaya baya uzaktım tatile gittim geldim cocuk düşünmeden çok güzel bi tatil gecirdim şükür şimdide sayfaya gireyim dedim yazdıklarını gördüm. Rabbim sana sabır versin herşeyde var bi hayır inan! Umudunu hiç kesme canım Allahın verdiği imtihan insanı güçlendiriyor Varsın olsun..
Bende dün görüşme oldu doktorla adetimi bekliyoruz aşılama için artık bakalım hayırlısı
Allah razı olsun canım benimMerhaba canım, çok sevindim çocuk düşünmeden güzel vakit gecirmene rabbim hepimize hayırlı zamanda nasip etsin. Çok teşekkür ederim canım. Aynen dediğin gibi imtihanlar daha da güçlendiriyor insanı. Rabbim inşallah karşılığını verir.
çok sevindim yeni bir tedaviye başlıyorsun inşallah çok uzamadan çok güzel sonuçlar alırsın canım
Amin canım inşallah rabbim herşeyin en iyisi bilir bizim içinde iyi olan bu demekki. Zamanını beklicez inşallahAllah razı olsun canım benimİnşallah tez vakitte hayırlısıyla herşeyi en güzel haliyle bilen Rabbim bizi evlatlarımızda müjdelesin inşallah
Canım benimde genelde bazı zamanlar pıhtılı olurdu adetim sebebini öğrenemedim kimyasal gebelik geçirdiğim zaman da pıhtılı olmuştu ama hemen 1 gün gecikmeyle kimyasal olur mu bilmem mevsim değişikliği stres bunun gibi nedenler diyordu doktor yada polip miyom vs varsa yaparmışKızlar bişi soracağım adet günüm 1 gün geçti adet oldum ertesi gün pıhtı şeklinde ped de gördüm ve lavobaya oturduğumda devam etti aynı büyüklükte iki parça sizce pıhtılaşma mıdır bu yoksa düşük falan mı yaptım
Canımm iyiyim çok şükür burada gebelik topikleri harici takılıyorum biraz. Bebek muhabbeti dönmeden normal muhabbetlere dahil oluyorum. Buralardayım yani. Baya bir sessiz kalmış burasıda kızlar nerelerdekiCookiie canım nasılsın neler yapıyorsun herşey yolunda mı kızlar da yok Bayadır
Şükür sağlığın yerinde olsun da normal sohbet edelim burda illaki şart değil bebek Hemde baya sessiz burası kızlar neler yapıyor acabaCanımm iyiyim çok şükür burada gebelik topikleri harici takılıyorum biraz. Bebek muhabbeti dönmeden normal muhabbetlere dahil oluyorum. Buralardayım yani. Baya bir sessiz kalmış burasıda kızlar nerelerdeki
Sen nasılsın iyiisin inşallah maşallah büyümüşsünüz baya
Çok şükür dikkat ettiğim sürece iyiyim canım. Hala ağır işler yapamıyorum hemen ağrılar kanamalar oluyordu. Bıraktım herşeyi. Ayağmdan çorabı çıkarmıyorum azcık üşüyim başlıyor sancılarŞükür sağlığın yerinde olsun da normal sohbet edelim burda illaki şart değil bebek Hemde baya sessiz burası kızlar neler yapıyor acaba
bende iyiyim sağol canım kışlık hazırlıklar konserveler vs zaman öyle geçiyo bu sıralar
Bırak canım iş nankör yapsan yine istiyor canından kıymetli değil sıcak tut kendini diyeceğim de havalar zaten çok sıcak maydanuz kürü ne için peri söktürmesi için miÇok şükür dikkat ettiğim sürece iyiyim canım. Hala ağır işler yapamıyorum hemen ağrılar kanamalar oluyordu. Bıraktım herşeyi. Ayağmdan çorabı çıkarmıyorum azcık üşüyim başlıyor sancılaryarın maydanoz kürüne başlıcam 1 haftalık nasipse. Adet olmayı bekliyorum testleri vermek için inşallah
Fazla yorma kız kendini bu halde çok iş yapma sendee
Söktürür enfeksiyon falan varsa söktürür canım o yüZden.Bırak canım iş nankör yapsan yine istiyor canından kıymetli değil sıcak tut kendini diyeceğim de havalar zaten çok sıcak maydanuz kürü ne için peri söktürmesi için mi
Kuzum sana diyorum da ev hanımıyız sonuçta birini yapmasan birini yapıyorsun dinlene dinlene artık
Ee anlatsana izlediğin filmler okuduğun güzel kitaplar varmı önereceğin bu sürede meşkul olduğun yada başka Bi aktivite