Üzülme kuzum başkası için göz yaşı dökme değmez çünkü allahım sana en güzelini verecek birgün içindekileri kimseye belli etme sana senden başkası çare olamaz bunu en iyi ben bilirim burdaki biçok arkadaşta öyle allahım sanada verecek mucizenin haberini hemde en beklemediğin anda biraz sabır biliyorum zor ama umudumuzu kaybetmeden sabredeceğizSanmıyorum aşkım ama inşallah köyde ağladım benden sonra evlenenler bebekleriyle gelmiş hüngürhüngür ağladım
İnşallah kuzum eşim gördü ağladığımı ona söylemek istemedim ama oda ağla ve şu içindeki umutsuzluğu kırgınlığı at dedi tek destekçim eşim zatenÜzülme kuzum başkası için göz yaşı dökme değmez çünkü allahım sana en güzelini verecek birgün içindekileri kimseye belli etme sana senden başkası çare olamaz bunu en iyi ben bilirim burdaki biçok arkadaşta öyle allahım sanada verecek mucizenin haberini hemde en beklemediğin anda biraz sabır biliyorum zor ama umudumuzu kaybetmeden sabredeceğiz
Inşallah olur boyu destekcin olur canım sen üzülme ❤İnşallah kuzum eşim gördü ağladığımı ona söylemek istemedim ama oda ağla ve şu içindeki umutsuzluğu kırgınlığı at dedi tek destekçim eşim zaten
Aa sen daha olmadın mı kuzumIyilik hala bi değişiklik yok bende aynı adet bekliyorum
Ok olmadım söktürücü kullanmaya başladım bakalım ne zaman gelir tatlımAa sen daha olmadın mı kuzum
İnşallah kuzumInşallah olur boyu destekcin olur canım sen üzülme ❤
Anladım canım inşallah çok bekletmezY
Ok olmadım söktürücü kullanmaya başladım bakalım ne zaman gelir tatlım
Inşallah canım olunca tedaviye başlanacak tekrarAnladım canım inşallah çok bekletmez
Hadi bakalım hayırlısı olsunInşallah canım olunca tedaviye başlanacak tekrar
Amin canımHadi bakalım hayırlısı olsun
Ah canım benim çok iyi anlıyorum seni ne anları oluyor insanın çaresiz elinden hiçbirşey gelmiyor sabrından tek bir zerre bile kalmadığı. Hiç olmayacak sanıyoruz tükeniyoruz ama rabbimin bizim için yazdığı kaderi bilmiyoruz ama herşeyde bir hayır var. O gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönücek inanıyorum canım sabrının sonları artık ama güzel sona da yaklaştığına inanıyorumSanmıyorum aşkım ama inşallah köyde ağladım benden sonra evlenenler bebekleriyle gelmiş hüngürhüngür ağladım
İnşallah canım benim bugün biraz moralim bozuldu kan vermiştim dün kanda plt biraz yüksek çıkmış. Pıhtılaşma oluyor sanırım yarın doktora sorucam bakalımDinlen kuzum bol bol ikinci tremistirin rahat geçer inşallah
İnşallh be kuzum benim umudum bitiyor tam tedaviye başlim diyorum bi sorum oluyor vücudumdaAh canım benim çok iyi anlıyorum seni ne anları oluyor insanın çaresiz elinden hiçbirşey gelmiyor sabrından tek bir zerre bile kalmadığı. Hiç olmayacak sanıyoruz tükeniyoruz ama rabbimin bizim için yazdığı kaderi bilmiyoruz ama herşeyde bir hayır var. O gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönücek inanıyorum canım sabrının sonları artık ama güzel sona da yaklaştığına inanıyorum
İnşallah canım benim bugün biraz moralim bozuldu kan vermiştim dün kanda plt biraz yüksek çıkmış. Pıhtılaşma oluyor sanırım yarın doktora sorucam bakalım
Hımm sor canım kan sulandırıcı verir belki ihmal etme her şey yoluna gircek bozma moralini bebişin hissidiyo biliyorsun sen ne kadar pozitif olursan o da okadar iyi olur tatlımAh canım benim çok iyi anlıyorum seni ne anları oluyor insanın çaresiz elinden hiçbirşey gelmiyor sabrından tek bir zerre bile kalmadığı. Hiç olmayacak sanıyoruz tükeniyoruz ama rabbimin bizim için yazdığı kaderi bilmiyoruz ama herşeyde bir hayır var. O gözyaşları sevinç gözyaşlarına dönücek inanıyorum canım sabrının sonları artık ama güzel sona da yaklaştığına inanıyorum
İnşallah canım benim bugün biraz moralim bozuldu kan vermiştim dün kanda plt biraz yüksek çıkmış. Pıhtılaşma oluyor sanırım yarın doktora sorucam bakalım
Her şerde bir hayır var canim bu son ayların olucak inşallahİnşallh be kuzum benim umudum bitiyor tam tedaviye başlim diyorum bi sorum oluyor vücudumda
Corasprin kullanıyordum zaten canım. Kanamam olduğundan bıraktırdı ama bugün sonucu görünce içtim kendim yine yarın ne dicek bakalım. Sağolasın canım öyle olmaya çalışıyorumHımm sor canım kan sulandırıcı verir belki ihmal etme her şey yoluna gircek bozma moralini bebişin hissidiyo biliyorsun sen ne kadar pozitif olursan o da okadar iyi olur tatlım
Inşallah herşey yolundadır canım valla dua istiyorum senden antalya alanya hertaraf yaniyo bazi bolgeler kontrol altına alinmis degil hala allahim yardim etsinHer şerde bir hayır var canim bu son ayların olucak inşallah
Corasprin kullanıyordum zaten canım. Kanamam olduğundan bıraktırdı ama bugün sonucu görünce içtim kendim yine yarın ne dicek bakalım. Sağolasın canım öyle olmaya çalışıyorum
Dualarımdasınuz canım fetih suresi dağıtılıyor etiketliyimmi seni okumak istersenInşallah herşey yolundadır canım valla dua istiyorum senden antalya alanya hertaraf yaniyo bazi bolgeler kontrol altına alinmis degil hala allahim yardim etsin
Ben zaten hiç durmuyorum canım 100 u geçmiştir fark etmezDualarımdasınuz canım fetih suresi dağıtılıyor etiketliyimmi seni okumak istersen
Tamam canım rabbim kabul etsin biran evvel bitsin bu kabus inşallahBen zaten hiç durmuyorum canım 100 u geçmiştir fark etmez