Su an o kadar uzuldumki ne diyeceğimi bilemiyorum canım allah sabir versin kuzumKızlar benim ikizlerim varmış. Bugün kontrole gittik ama ne yazıkki ikisinin de kalbi atmıyor birisinin daha yeni durmuş günüyle uyumlu ama malesef. Yarın sonlandırılacak gebelik. Hesabımı kapatabilirim bir süre haberiniz olsun. Kendinize iyi bakın güzel haberler alın hepiniz
Yaaaa deme şuan içim çok kötü oldu kıyamam sana ya vardır kuzum bundada bi hayır kapama hesabı yaKızlar benim ikizlerim varmış. Bugün kontrole gittik ama ne yazıkki ikisinin de kalbi atmıyor birisinin daha yeni durmuş günüyle uyumlu ama malesef. Yarın sonlandırılacak gebelik. Hesabımı kapatabilirim bir süre haberiniz olsun. Kendinize iyi bakın güzel haberler alın hepiniz
Sağolasın canımSu an o kadar uzuldumki ne diyeceğimi bilemiyorum canım allah sabir versin kuzum
Artık herşeyin hayırlısı canım 3. Defa kaybediyorum artık gerçekten düşünemiyorum birşey biraz uzaklaşmak istiyorumYaaaa deme şuan içim çok kötü oldu kıyamam sana ya vardır kuzum bundada bi hayır kapama hesabı ya
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap kuzum gerçekten çok zor allahım kimseyi evladıyla sınamasınSağolasın canım
Artık herşeyin hayırlısı canım 3. Defa kaybediyorum artık gerçekten düşünemiyorum birşey biraz uzaklaşmak istiyorum
Canımm çok ama çok üzgünüm ne söylenir bilmiyorum daKızlar benim ikizlerim varmış. Bugün kontrole gittik ama ne yazıkki ikisinin de kalbi atmıyor birisinin daha yeni durmuş günüyle uyumlu ama malesef. Yarın sonlandırılacak gebelik. Hesabımı kapatabilirim bir süre haberiniz olsun. Kendinize iyi bakın güzel haberler alın hepiniz
En azından senin kiloya bağlı benim hiç bir neden yok o daha zor.Senin yine bir umudun varBenim kiloya bağlıyorlar ve ben şu sıra çok kilo aldımve karar verdim tüp mide amilyatı olucam
Canımmm çok üzgünüm.Ne söylenir ne denilir bilemiyorumCanımm çok ama çok üzgünüm ne söylenir bilmiyorum da
Yatın gidicem demişti sankiCookiie 4 de randevum var demişsin ne dedi doktor canım hayırlı haber ver inşallah
Bilmiyorum ki canım mesajlarında gördüm çok etkilendim nasıl acaba merak ettimYatın gidicem demişti sanki
Gittim canım malesef yok kalp atımı. Yarın sonlandırıcaz gebeliği sonra genetik araştırmalara başlıcaz sorun neyde diye. Lakin benim tekrar denemeye gücüm kalmadı artıkCookiie 4 de randevum var demişsin ne dedi doktor canım hayırlı haber ver inşallah
Sağolasın canım dicek birşey yokCanımm çok ama çok üzgünüm ne söylenir bilmiyorum da
Ne diyeceğimi bilmiyorum muhakkak araştır sanırım dış gebelik geçmişinde vardı allahım sabırlar versin denemeye gücüm yok deme imtihan bunlar bizim için canım dualarım seninle çok etkilendim ikiz falan deyince nasıl anlamamış gittiğin doktor onu da ben anlamadımGittim canım malesef yok kalp atımı. Yarın sonlandırıcaz gebeliği sonra genetik araştırmalara başlıcaz sorun neyde diye. Lakin benim tekrar denemeye gücüm kalmadı artık
Sağolasın canım dicek birşey yok
Bende gerçekten çok üzgünüm ve aklım sende sürekliGittim canım malesef yok kalp atımı. Yarın sonlandırıcaz gebeliği sonra genetik araştırmalara başlıcaz sorun neyde diye. Lakin benim tekrar denemeye gücüm kalmadı artık
Sağolasın canım dicek birşey yok
Perimm çok üzgünüm çook Rabbim yardımcın olsun inşAllahKızlar benim ikizlerim varmış. Bugün kontrole gittik ama ne yazıkki ikisinin de kalbi atmıyor birisinin daha yeni durmuş günüyle uyumlu ama malesef. Yarın sonlandırılacak gebelik. Hesabımı kapatabilirim bir süre haberiniz olsun. Kendinize iyi bakın güzel haberler alın hepiniz
Kaç haftalıktı bebeklerin? Çok geçmiş olsun. İnşallah çar çabuak atlatırsınız bu psikolojiyi. Benim de öyle bir kayım var 6. haftada durmuş yani tam oluşmadan kalp atışları durmuş. 8. haftada kürtaj olmuştum.Gittim canım başka doktorada gittim. Ayrıca kendi doktorum ayrıntılı ultrasonda çektirdi ama malesef atmıyor kalpleri
10.haftasıydıKaç haftalıktı bebeklerin? Çok geçmiş olsun. İnşallah çar çabuak atlatırsınız bu psikolojiyi. Benim de öyle bir kayım var 6. haftada durmuş yani tam oluşmadan kalp atışları durmuş. 8. haftada kürtaj olmuştum.
Evet bende çok üzüldüm birde bu kadar büyümemişti onun için çok zor olmalı alah sabir versinGünaydın kızlar bal perisi hesabı pasifleştirmiş biraz kafasını dinlesin dünden beri aklım onda çok üzgünüm ben
Evet yaEvet bende çok üzüldüm birde bu kadar büyümemişti onun için çok zor olmalı alah sabir versin