Bende iyiyim canım nasıl gidiyor bulantıların flaanIyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın?
Ah keşke PerimAy inşallah burda bebişini alır gidersin orAlara canımbelki bi aşılama falan denenir bence 1.5 ayda güzel çabuk gelişirse yumurtalar 2 aylık tedavini bile yaptırabilirsin hiç gerek kalmaz inşallah tek seferde gelir de
Bunun için dua edicem bol bol karnın dolu git inşallah oralaraa canımAh keşke Perimbelki dönüşüm 3kişi olur Rabbim inşAllah bekleyişte olan kim varsa beklediklerimize kavuştursun
Bulantılar devam ediyor. Özellikle sabah bulantıları zorluyor biraz. Çok şükür halimize. Bu günler de geçecek. Tadını çıkaralımBende iyiyim canım nasıl gidiyor bulantıların flaan
Geçerdir canım artık 3 ayı geride bıraktın inşallah yavaş yavaş azalırBulantılar devam ediyor. Özellikle sabah bulantıları zorluyor biraz. Çok şükür halimize. Bu günler de geçecek. Tadını çıkaralımsenin nasıl gidiyor?
Ilactan mi ki tekrar ne zaman gideceksin dr yeBende doğum kontrol hapını kullandığımdan beri adet sancısı ve göğüs ağrım var
Iyilik canım ben pazartesi tekrar kan verdim ve dün tarlusal başladım bendeki havadis bu sen nasılsın canım nasıl oldunKızlar nasılsınızz
Baede
Fated
sev9
Tiniminimavihanim
I imtisall
@Ay tenli anne
Unuttuğum varsa kusura bakmasınn
Geçmiş olsun canımİyiyim anne adayı sen nasılsın köyde ayağımı sakatladım onla uğraşıyorum biraz sen
Naber tatlımİyiyim canım sen nasılsın
AaaYok canım bir yıl sonra tüp bebeğe başlıcaz bu yıl hiçbi şey yok yani o yüzden girmiyorum artık gebelik topiklerine beklentim yok işe başlamayı düşünüyorum
Inşallah canım kazasız belasiz gelin insallah canimİyimm kuzum aynıyım farklı hiç birşey yok git gide sanki daha zor geliyorAma şöyle içim rahat cuma günü nasipse Türkiye’ye geliyoruz.Reglin 4.gunu olacak .Hastaneyle konuştum hormon tahlillerini verecem pazartsi günü de doktor randevum var hem benim hem eşimin onun için mutluyum artık sorun varsada bileceğim
İnşallah canım benim çok sağ olInşallah canım kazasız belasiz gelin insallah canim
İyiyim kuzucum şükür sen de iyisindir umarımNaber tatlım
Bende de 2 hafta önceye kadar lekelenme devam ediyordu. Şimdi yok çok şükür. Kim duysa erkek çocukta oluyor falan diyor ama ben ihtimal vermiyorum böyle birşeye açıkçası. Herkesin vücudu farklıdır. Farkli tepkiler verir. Sen bol bol dinlen 12. Haftayi atlatinca rahatlarsın InsaAllah. Bulantin olmaması güzel bisey bence. Bulantı berbat biseyGeçerdir canım artık 3 ayı geride bıraktın inşallah yavaş yavaş azalır
Benim sadece ara ara lekelenmem korkutuyor beni bugünde kasıklarımda ağrı var ama normal diye okudum onu. Benim hiç bulantı yok ya aksine bir iştah açıklığı var daha şimdiden kilo almışımbugün ebeye dedim diyet yapabilirmiuim diye
Evet canım doğum kontrol hapı kullanıyorımBu ay tedavin kaldı sanırım canım dimi
Gelsinde güzel bir başlangıc yap canımIyilik canım ben pazartesi tekrar kan verdim ve dün tarlusal başladım bendeki havadis bu sen nasılsın canım nasıl oldun
Bence de vücut yapıyor canım yaa çok kişide olduğunu duydum bende cinsiyetle ilgili olabileceğinide hiç şey yapamadım bende valla. Dinleniyorum canım aynı dediğin gibi. İnşallah biran evvel kesilir senindeBende de 2 hafta önceye kadar lekelenme devam ediyordu. Şimdi yok çok şükür. Kim duysa erkek çocukta oluyor falan diyor ama ben ihtimal vermiyorum böyle birşeye açıkçası. Herkesin vücudu farklıdır. Farkli tepkiler verir. Sen bol bol dinlen 12. Haftayi atlatinca rahatlarsın InsaAllah. Bulantin olmaması güzel bisey bence. Bulantı berbat bisey
Bu son ayın olsun inşallah canımEvet canım doğum kontrol hapı kullanıyorım
Sanmıyorum aşkım ama inşallah köyde ağladım benden sonra evlenenler bebekleriyle gelmiş hüngürhüngür ağladımGelsinde güzel bir başlangıc yap canımAynıyım bende yatıyorum bekliyorum öyle valla
Bence de vücut yapıyor canım yaa çok kişide olduğunu duydum bende cinsiyetle ilgili olabileceğinide hiç şey yapamadım bende valla. Dinleniyorum canım aynı dediğin gibi. İnşallah biran evvel kesilir seninde
Bu son ayın olsun inşallah canım
Amin canim insaAllahBence de vücut yapıyor canım yaa çok kişide olduğunu duydum bende cinsiyetle ilgili olabileceğinide hiç şey yapamadım bende valla. Dinleniyorum canım aynı dediğin gibi. İnşallah biran evvel kesilir seninde
Iyilik hala bi değişiklik yok bende aynı adet bekliyorumİyiyim kuzucum şükür sen de iyisindir umarım
Dinlen kuzum bol bol ikinci tremistirin rahat geçer inşallahGelsinde güzel bir başlangıc yap canımAynıyım bende yatıyorum bekliyorum öyle valla
Bence de vücut yapıyor canım yaa çok kişide olduğunu duydum bende cinsiyetle ilgili olabileceğinide hiç şey yapamadım bende valla. Dinleniyorum canım aynı dediğin gibi. İnşallah biran evvel kesilir seninde
Bu son ayın olsun inşallah canım