İyiyim anne adayı sen nasılsın köyde ayağımı sakatladım onla uğraşıyorum biraz senKızlar nasılsınızz
Baede
Fated
sev9
Tiniminimavihanim
I imtisall
Ay tenli anne
Unuttuğum varsa kusura bakmasınn
Bende çok şükür bugünümüze canım. Elim yüreğimde hep yatıyorum. Zırt pırt doktora koşuyorum falan işte.İyiyim anne adayı sen nasılsın köyde ayağımı sakatladım onla uğraşıyorum biraz sen
İyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınızz
Baede
Fated
sev9
Tiniminimavihanim
I imtisall
Ay tenli anne
Çok şükür iyiyim canım. Nasıl gidiyor varmı birşeylerİyiyim canım sen nasılsın
Yok canım bir yıl sonra tüp bebeğe başlıcaz bu yıl hiçbi şey yok yani o yüzden girmiyorum artık gebelik topiklerine beklentim yok işe başlamayı düşünüyorumÇok şükür iyiyim canım. Nasıl gidiyor varmı birşeyler
Kötü bişey yoktur inşallahBende çok şükür bugünümüze canım. Elim yüreğimde hep yatıyorum. Zırt pırt doktora koşuyorum falan işte.
geçmiş olsun mühim birşey yok inşallah
Aşılama deneseniz canım bu yıl içinde bir iki kereYok canım bir yıl sonra tüp bebeğe başlıcaz bu yıl hiçbi şey yok yani o yüzden girmiyorum artık gebelik topiklerine beklentim yok işe başlamayı düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Daha önce rengl öncesi böyle belirtilen olmuyorsa gebelikten ötürü de olablir. Test versen çıkar millet 5 gün kala gebelik testiyle öğreniyor kanda hayli hayli çıkar benceKızlar benim iki gündür elim ayağım dizlerim titriyor. Sanki yürürken yere çökecek gibi dizlerim. Perşembe günü kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı. Sizce o gün betaya da baktırsam çıkarmı dersiniz? Bata 6 gün kalmış oluyor Perşembe günü.
Lekelenmelerim oluyor canım. Bir kesiliyor bir tekrar başlıyor. Dün yine bir korkuyla gittim. Birşey yok dedi ama hep yatmamı söylüyor. Şu riskli dönemi geçirene kadar böyle gitcek bakalımKötü bişey yoktur inşallah
İyi olda yat dinlen kuzum Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinLekelenmelerim oluyor canım. Bir kesiliyor bir tekrar başlıyor. Dün yine bir korkuyla gittim. Birşey yok dedi ama hep yatmamı söylüyor. Şu riskli dönemi geçirene kadar böyle gitcek bakalım
İyimm kuzum aynıyım farklı hiç birşey yok git gide sanki daha zor geliyorKızlar nasılsınızz
Baede
Fated
sev9
Tiniminimavihanim
I imtisall
Ay tenli anne
Eşim mayısta askere gidiyo uzun dönem tercih edicek maaşlı birlikte gidicez nereye çıkarsa o yüzden bu sene hiçbi şey denimicez canımAşılama deneseniz canım bu yıl içinde bir iki kere
Benim arkadaşım oda ebeydi onun daha yogundu 4 ay boyunca lavabo dışında hiç kalkmadı şimdi miniği doğdu sıkıntısı yok canım sende sabırla yat dinlenLekelenmelerim oluyor canım. Bir kesiliyor bir tekrar başlıyor. Dün yine bir korkuyla gittim. Birşey yok dedi ama hep yatmamı söylüyor. Şu riskli dönemi geçirene kadar böyle gitcek bakalım
Amin canım sağolasın rabbim sana da nasip etsin tez vakitteİyi olda yat dinlen kuzum Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım benim en umutsuz en bitik olduğun zamanlarda geliyor. İnşallah buralar sana iyi gelir. Ne kadar süre kalıcaksın burda 15 gün falan sa bir tedavide burdamı denesenizİyimm kuzum aynıyım farklı hiç birşey yok git gide sanki daha zor geliyorAma şöyle içim rahat cuma günü nasipse Türkiye’ye geliyoruz.Reglin 4.gunu olacak .Hastaneyle konuştum hormon tahlillerini verecem pazartsi günü de doktor randevum var hem benim hem eşimin onun için mutluyum artık sorun varsada bileceğim
Anladım canım hakkınızda hayırlısıEşim mayısta askere gidiyo uzun dönem tercih edicek maaşlı birlikte gidicez nereye çıkarsa o yüzden bu sene hiçbi şey denimicez canım
Yatıyorum kuzum. Evet çok kanamalı geçirenler oluyor. İlkte benim kanama alanı vardı. Dün gittiğimde yok kanama alanı dedi. Belkide o kısmının kanı geliyor diyorum. Yatıyorum işte ufak tefek kalkıyorum arada canım sıkılıyor dışarıda çıkıyorum amaBenim arkadaşım oda ebeydi onun daha yogundu 4 ay boyunca lavabo dışında hiç kalkmadı şimdi miniği doğdu sıkıntısı yok canım sende sabırla yat dinlen
1.5 ay iznimiz var kuşum bakalım sorun var mı yok mu en hızlı napabiliriz konuşcaz doktorlaAmin canım sağolasın rabbim sana da nasip etsin tez vakitte
Canım benim en umutsuz en bitik olduğun zamanlarda geliyor. İnşallah buralar sana iyi gelir. Ne kadar süre kalıcaksın burda 15 gün falan sa bir tedavide burdamı deneseniz
Anladım canım hakkınızda hayırlısı
Yatıyorum kuzum. Evet çok kanamalı geçirenler oluyor. İlkte benim kanama alanı vardı. Dün gittiğimde yok kanama alanı dedi. Belkide o kısmının kanı geliyor diyorum. Yatıyorum işte ufak tefek kalkıyorum arada canım sıkılıyor dışarıda çıkıyorum ama
Ay inşallah burda bebişini alır gidersin orAlara canım1.5 ay iznimiz var kuşum bakalım sorun var mı yok mu en hızlı napabiliriz konuşcaz doktorlaRabbim inşAllah bana da bir hayırlı kapı açar
Amin kuzum bakalım nasip olur inşallahAmin canım sağolasın rabbim sana da nasip etsin tez vakitte
Canım benim en umutsuz en bitik olduğun zamanlarda geliyor. İnşallah buralar sana iyi gelir. Ne kadar süre kalıcaksın burda 15 gün falan sa bir tedavide burdamı deneseniz
Anladım canım hakkınızda hayırlısı
Yatıyorum kuzum. Evet çok kanamalı geçirenler oluyor. İlkte benim kanama alanı vardı. Dün gittiğimde yok kanama alanı dedi. Belkide o kısmının kanı geliyor diyorum. Yatıyorum işte ufak tefek kalkıyorum arada canım sıkılıyor dışarıda çıkıyorum ama
Iyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın?Kızlar nasılsınızz
Baede
Fated
sev9
Tiniminimavihanim
I imtisall
Ay tenli anne
Bu ay tedavin kaldı sanırım canım dimiAmin kuzum bakalım nasip olur inşallah