Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim anne adayı sen nasılsın köyde ayağımı sakatladım onla uğraşıyorum biraz sen
Bende çok şükür bugünümüze canım. Elim yüreğimde hep yatıyorum. Zırt pırt doktora koşuyorum falan işte.
geçmiş olsun mühim birşey yok inşallah

Çok şükür iyiyim canım. Nasıl gidiyor varmı birşeyler
Yok canım bir yıl sonra tüp bebeğe başlıcaz bu yıl hiçbi şey yok yani o yüzden girmiyorum artık gebelik topiklerine beklentim yok işe başlamayı düşünüyorum

Yok canım bir yıl sonra tüp bebeğe başlıcaz bu yıl hiçbi şey yok yani o yüzden girmiyorum artık gebelik topiklerine beklentim yok işe başlamayı düşünüyorum
Aşılama deneseniz canım bu yıl içinde bir iki kere

Geçmiş olsun canım. Daha önce rengl öncesi böyle belirtilen olmuyorsa gebelikten ötürü de olablir. Test versen çıkar millet 5 gün kala gebelik testiyle öğreniyor kanda hayli hayli çıkar bence

Kötü bişey yoktur inşallah
Lekelenmelerim oluyor canım. Bir kesiliyor bir tekrar başlıyor. Dün yine bir korkuyla gittim. Birşey yok dedi ama hep yatmamı söylüyor. Şu riskli dönemi geçirene kadar böyle gitcek bakalım

Lekelenmelerim oluyor canım. Bir kesiliyor bir tekrar başlıyor. Dün yine bir korkuyla gittim. Birşey yok dedi ama hep yatmamı söylüyor. Şu riskli dönemi geçirene kadar böyle gitcek bakalım
İyi olda yat dinlen kuzum Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

Benim arkadaşım oda ebeydi onun daha yogundu 4 ay boyunca lavabo dışında hiç kalkmadı şimdi miniği doğdu sıkıntısı yok canım sende sabırla yat dinlen

İyi olda yat dinlen kuzum Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin canım sağolasın rabbim sana da nasip etsin tez vakitte
Canım benim en umutsuz en bitik olduğun zamanlarda geliyor. İnşallah buralar sana iyi gelir. Ne kadar süre kalıcaksın burda 15 gün falan sa bir tedavide burdamı deneseniz
Eşim mayısta askere gidiyo uzun dönem tercih edicek maaşlı birlikte gidicez nereye çıkarsa o yüzden bu sene hiçbi şey denimicez canım
Anladım canım hakkınızda hayırlısı
Benim arkadaşım oda ebeydi onun daha yogundu 4 ay boyunca lavabo dışında hiç kalkmadı şimdi miniği doğdu sıkıntısı yok canım sende sabırla yat dinlen
Yatıyorum kuzum. Evet çok kanamalı geçirenler oluyor. İlkte benim kanama alanı vardı. Dün gittiğimde yok kanama alanı dedi. Belkide o kısmının kanı geliyor diyorum. Yatıyorum işte ufak tefek kalkıyorum arada canım sıkılıyor dışarıda çıkıyorum ama

1.5 ay iznimiz var kuşum bakalım sorun var mı yok mu en hızlı napabiliriz konuşcaz doktorla Rabbim inşAllah bana da bir hayırlı kapı açar

1.5 ay iznimiz var kuşum bakalım sorun var mı yok mu en hızlı napabiliriz konuşcaz doktorla Rabbim inşAllah bana da bir hayırlı kapı açar
Ay inşallah burda bebişini alır gidersin orAlara canım belki bi aşılama falan denenir bence 1.5 ayda güzel çabuk gelişirse yumurtalar 2 aylık tedavini bile yaptırabilirsin hiç gerek kalmaz inşallah tek seferde gelir de

Amin kuzum bakalım nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…