Yok canım ya maalesef dün yangın başladı burda iki gündür elektrik ve su kesildi. Antalya Manavgat yangını duymuşsunuzdur belkiELIF7007 Naptın canım gittin mi kan vermeye
Gidemedim kan vermeye canım ya burda iki gündür yangın var elektrik ve su kesildi.Geçmiş olsun canım. Daha önce rengl öncesi böyle belirtilen olmuyorsa gebelikten ötürü de olablir. Test versen çıkar millet 5 gün kala gebelik testiyle öğreniyor kanda hayli hayli çıkar bence
Kan vermeye gidemedim ya burda yangın var iki gündür. Elektrik ve su kesildi. Antalya Manavgat yangını duymuşsunuzdurBata 6 gün kalıyorsa çıkar diye düşünüyorum kuzum varsa ve geç döllenme olmadıysa
Biliyorum tatlım yaa alanyada da var çok geçmiş olsun senin olduğun bölgede de çok zarar varmıYok canım ya maalesef dün yangın başladı burda iki gündür elektrik ve su kesildi. Antalya Manavgat yangını duymuşsunuzdur belki
Yaaa kıyamam çok zor rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin seni o kadar iyi anlıyorumki benimde anlamadığım bir gün yokSanmıyorum aşkım ama inşallah köyde ağladım benden sonra evlenenler bebekleriyle gelmiş hüngürhüngür ağladım
Evet çok geçmiş olsun çok üzgünümKan vermeye gidemedim ya burda yangın var iki gündür. Elektrik ve su kesildi. Antalya Manavgat yangını duymuşsunuzdur
Bizim olduğumuz köye yeni inmeye başlıyor ateş. Uyku yok korku çok. İnmesin diye millet traktörle su taşıyor orayaBiliyorum tatlım yaa alanyada da var çok geçmiş olsun senin olduğun bölgede de çok zarar varmı
Sağol canım kurtulamadık bir türlü. Hala yanıyor ateşEvet çok geçmiş olsun çok üzgünüm
Inşallah inmeden soner canım benim allahım daha büyüğünden esirgesin bunu yapanlar cezasını çekecek inşallah dün burda bi mahalleyi yakmaya çalışırken yakalandılarBizim olduğumuz köye yeni inmeye başlıyor ateş. Uyku yok korku çok. İnmesin diye millet traktörle su taşıyor oraya
Antalya'da mısınız siz .:/ Allah yardımcısı olsun herkesinGidemedim kan vermeye canım ya burda iki gündür yangın var elektrik ve su kesildi.
Allah yar ve yardımcınız olsunBizim olduğumuz köye yeni inmeye başlıyor ateş. Uyku yok korku çok. İnmesin diye millet traktörle su taşıyor oraya
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzgün ve kızgınım bu konudaKan vermeye gidemedim ya burda yangın var iki gündür. Elektrik ve su kesildi. Antalya Manavgat yangını duymuşsunuzdur
Benim kiloya bağlıyorlar ve ben şu sıra çok kilo aldımYaaa kıyamam çok zor rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin seni o kadar iyi anlıyorumki benimde anlamadığım bir gün yok
Olsun canım iyi olda girme boşverCookiie geçen etiket yapmışsın yeni girebildim iyiyim şükür kızlar eşim biraz izine ayrıldı pek giremedim sizler nasılsınız
Kanamaların mı oluyo canım iyisindir inşallah benimde 12.haftamda olmuştu hemde öyle kahverengi falanda değil baya kırmızı kırmızı çok korkutucu oluyoOlsun canım iyi olda girme boşver
Canım hiçbirşeyim yok ara lekelenmem olyyor ama malesef kalbi durmuş yarın sonlandırılcakKanamaların mı oluyo canım iyisindir inşallah benimde 12.haftamda olmuştu hemde öyle kahverengi falanda değil baya kırmızı kırmızı çok korkutucu oluyo
Kuzum ne diyeceğimi bilemedim kanaman ondanmıymış o kanama alanı dedikleri mi acaba ikinci bebekmiş nasıl üzüldüm başka Bi doktora gidecekmisin ne yapacaksın içini ferah tut canımKızlar benim ikizlerim varmış. Bugün kontrole gittik ama ne yazıkki ikisinin de kalbi atmıyor birisinin daha yeni durmuş günüyle uyumlu ama malesef. Yarın sonlandırılacak gebelik. Hesabımı kapatabilirim bir süre haberiniz olsun. Kendinize iyi bakın güzel haberler alın hepiniz
Gittim canım başka doktorada gittim. Ayrıca kendi doktorum ayrıntılı ultrasonda çektirdi ama malesef atmıyor kalpleriKuzum ne diyeceğimi bilemedim kanaman ondanmıymış o kanama alanı dedikleri mi acaba ikinci bebekmiş nasıl üzüldüm başka Bi doktora gidecekmisin ne yapacaksın içini ferah tut canım