İnşallah kuzum dün bir karın ve göğüs ağrım oldu ilaç yaptı galibaInşallah önümüzdeki ay olur canım benim takma kafana her yokuşun sonu enistir biliyorsun
Catlatma sonrası yaptıysan ovulasyonda tabiki köyü çıkar iğneden 14 gün sonra yaparsan daha net çıkar canımÜstteki predictor early alttaki ovülasyon çatlama sonrası ilk idrar ile yaptım aksam tekrar erken gebelık yaptım onda boyle hayalet cizgi dahi yok ilk idrar olmadgndan mı yoksa predictor comforttan dahamı hassas
Eki Görüntüle 2892612
Olabilir kuzum bende bugün kan verdim tekrar tarlusal kullancam bakalım sonuca göreİnşallah kuzum dün bir karın ve göğüs ağrım oldu ilaç yaptı galiba
İğne vurulmadm ovülasyon ile takip yaptımCatlatma sonrası yaptıysan ovulasyonda tabiki köyü çıkar iğneden 14 gün sonra yaparsan daha net çıkar canım
Haber verirsin kuzumOlabilir kuzum bende bugün kan verdim tekrar tarlusal kullancam bakalım sonuca göre
Bakıyorum ara ara e nabıza düşünce yazarım tatlımHaber verirsin kuzum
Sonuç ne canımBakıyorum ara ara e nabıza düşünce yazarım tatlım
Negatif 1 çıkmış canım söktürücü ye başladım şimdi bakalımSonuç ne canım
10 gün içinde olursun o zamanNegatif 1 çıkmış canım söktürücü ye başladım şimdi bakalım
Inşallah bakalım canım halaç bittikten 3 gün sonra oluyorum normalde10 gün içinde olursun o zaman
Geçmiş olsun canım çıkabilir sen bi baktır çıkmazsa gününde bi daha batırırsınKızlar benim iki gündür elim ayağım dizlerim titriyor. Sanki yürürken yere çökecek gibi dizlerim. Perşembe günü kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı. Sizce o gün betaya da baktırsam çıkarmı dersiniz? Bata 6 gün kalmış oluyor Perşembe günü.
Sağol canım benim tamam canım öyle düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım.Geçmiş olsun canım çıkabilir sen bi baktır çıkmazsa gününde bi daha batırırsın
Inşallah canım haber ver bizede etiketle beniSağol canım benim tamam canım öyle düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırım.
Tamam canım tabiki haber veririmInşallah canım haber ver bizede etiketle beni
Bende doğum kontrol hapını kullandığımdan beri adet sancısı ve göğüs ağrım varInşallah bakalım canım halaç bittikten 3 gün sonra oluyorum normalde
Bata 6 gün kalıyorsa çıkar diye düşünüyorum kuzum varsa ve geç döllenme olmadıysaKızlar benim iki gündür elim ayağım dizlerim titriyor. Sanki yürürken yere çökecek gibi dizlerim. Perşembe günü kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı. Sizce o gün betaya da baktırsam çıkarmı dersiniz? Bata 6 gün kalmış oluyor Perşembe günü.
Canım geçmiş olsun tansiyonunu bir ölçtürsene bakalım. Kan verirkende beta baktır bence de çıkabilir. Ama geç döllenme olursa çıkmayadabilirKızlar benim iki gündür elim ayağım dizlerim titriyor. Sanki yürürken yere çökecek gibi dizlerim. Perşembe günü kan tahlili vereceğim bakalım hayırlısı. Sizce o gün betaya da baktırsam çıkarmı dersiniz? Bata 6 gün kalmış oluyor Perşembe günü.