Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns cnm bennilk defa çift çizgi görünce gidip gelip eşimle coptekine bakıyoruz eşime doyorum bak sennde görüyorsun diye ama 11. Gün kafamı karıştıran o

Evet cnmmklomen ve çatlatma iğnesi kullandim
Evet bende bu ay femara kullandım c.tesi bitti cuma kontrol var ve inşallah çatlatma iğnesi kullanacağım. 11 ,gün de geçmez mi ya iğnenin etkisi :/ sen ilaç bittikten kaç gün sonra gitmiştin iğne icin

Evet bende bu ay femara kullandım c.tesi bitti cuma kontrol var ve inşallah çatlatma iğnesi kullanacağım. 11 ,gün de geçmez mi ya iğnenin etkisi :/ sen ilaç bittikten kaç gün sonra gitmiştin iğne icin
İğne için doktorum sürekli kontrol yaptı cnm öyle vuruldu 10. Gün de geçer diyorlar ben geçen ay da yapmıştım bişey cikmamaisti ama hayırlısı umarım vardır

İnşallah cnm hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim çok ihtiyacım Z var
İnşallah kuzum ya valla gerçekten bi dökülelim şöyle gelsin pozitifler
benim bugün 5. Günüm reglimin bugün itibariyle bitti. 2 3 gündür kasıklarımda ağrı var ilaçları kullanırken olan ağrılar gibi. İlaçların etkisi devam ediyor sanırım büyüyor olabilirmi yumurtalar. Değerlendirsemmi değerlendirmesemmi bu ay çok kararsızım

Canım.mutlaka değerlendir vücudumuzdaki hormainlar hemen yok olup gitmez

Canım iğne gününü sayarsak 12. Gunumdeyim ben ilk defa görünce karmakarışık oldum

Canım doktor ama önce kilo ver öyle başlayalım dedi. Şimdi ondan tedirgin oluyorum

Ay kuzuumm o zaman olabilirmii fotografı varmı testin canım
Kg ver ama değerlendirmelerini de yap cnm bilmiyorum ki ins hayırlı vakitse olur ins ben çöpe attım kuzu heveslenmeyeyim diye esip gidip gidip baktı sonrafa kafam karismasin diye attı

Kg ver ama değerlendirmelerini de yap cnm bilmiyorum ki ins hayırlı vakitse olur ins ben çöpe attım kuzu heveslenmeyeyim diye esip gidip gidip baktı sonrafa kafam karismasin diye attı
Ahah o zaman yarın tekrar yap heyecanla bekliyorumm

Defneninannisi inşlah güzel haberler le gelirsin. :) test yap takip et .
kızlar bu arada ofisdeki yanımda çalışan bnm gibi pikolu iş arkadasım hamile oldgunu öğrendi . Tek deneme ile ve dr yardımı almadan. Sadece tüp mide ameliyatı oldgu için zayıfladı. Korunmayı bıraktıgı ay oldu ben şoklardayım ..
Bu arada tabloya yazarmısın hayatım dr bana bu ay Gonal F450 ve ovitrele iğne verdi bunlları kullanıcam. İkiside iğne tüp bebek tedavisinde kullanıyor sanırım. Beş gün iğne p tesi kontrol var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…