Çatlatma iğnesi mi kullandın:) umarım vardır 10.gunden sonra etki gidiyormus bende cuma vurulacagim. Doktor ne zaman test yap dedi bence yarın kan testi yap çıkmaz mı
Cnm sen tam 11. Günde mi yaptınCanım silik çizgiyi gördüysen kesinlik le ilişkiye girme nacizane bi tavsiye
Evet cnmmklomen ve çatlatma iğnesi kullandimÇatlatma iğnesi mi kullandın:) umarım vardır 10.gunden sonra etki gidiyormus bende cuma vurulacagim. Doktor ne zaman test yap dedi bence yarın kan testi yap çıkmaz mı
Canım yarın tekrarla inşallah seninledir bebişinAma şöyle ben geçen ay yaptın cikmamaisti
İns cnm bennilk defa çift çizgi görünce gidip gelip eşimle coptekine bakıyoruz eşime doyorum bak sennde görüyorsun diye ama 11. Gün kafamı karıştıran o
Evet bende bu ay femara kullandım c.tesi bitti cuma kontrol var ve inşallah çatlatma iğnesi kullanacağım. 11 ,gün de geçmez mi ya iğnenin etkisi :/ sen ilaç bittikten kaç gün sonra gitmiştin iğne icinEvet cnmmklomen ve çatlatma iğnesi kullandim
İnşallah cnm hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim çok ihtiyacım Z varCanım yarın tekrarla inşallah seninledir bebişin
İğne için doktorum sürekli kontrol yaptı cnm öyle vuruldu 10. Gün de geçer diyorlar ben geçen ay da yapmıştım bişey cikmamaisti ama hayırlısı umarım vardırEvet bende bu ay femara kullandım c.tesi bitti cuma kontrol var ve inşallah çatlatma iğnesi kullanacağım. 11 ,gün de geçmez mi ya iğnenin etkisi :/ sen ilaç bittikten kaç gün sonra gitmiştin iğne icin
İnşallah kuzum ya valla gerçekten bi dökülelim şöyle gelsin pozitiflerİnşallah cnm hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim çok ihtiyacım Z var
Canım.mutlaka değerlendir vücudumuzdaki hormainlar hemen yok olup gitmezİnşallah kuzum ya valla gerçekten bi dökülelim şöyle gelsin pozitifler
benim bugün 5. Günüm reglimin bugün itibariyle bitti. 2 3 gündür kasıklarımda ağrı var ilaçları kullanırken olan ağrılar gibi. İlaçların etkisi devam ediyor sanırım büyüyor olabilirmi yumurtalar. Değerlendirsemmi değerlendirmesemmi bu ay çok kararsızım
Canım iğne gününü sayarsak 12. Gunumdeyim ben ilk defa görünce karmakarışık oldumİnşallah kuzum ya valla gerçekten bi dökülelim şöyle gelsin pozitifler
benim bugün 5. Günüm reglimin bugün itibariyle bitti. 2 3 gündür kasıklarımda ağrı var ilaçları kullanırken olan ağrılar gibi. İlaçların etkisi devam ediyor sanırım büyüyor olabilirmi yumurtalar. Değerlendirsemmi değerlendirmesemmi bu ay çok kararsızım
Canım doktor ama önce kilo ver öyle başlayalım dedi. Şimdi ondan tedirgin oluyorumCanım.mutlaka değerlendir vücudumuzdaki hormainlar hemen yok olup gitmez
Ay kuzuumm o zaman olabilirmiiCanım iğne gününü sayarsak 12. Gunumdeyim ben ilk defa görünce karmakarışık oldum
Kg ver ama değerlendirmelerini de yap cnm bilmiyorum ki ins hayırlı vakitse olur ins ben çöpe attım kuzu heveslenmeyeyim diye esip gidip gidip baktı sonrafa kafam karismasin diye attıCanım doktor ama önce kilo ver öyle başlayalım dedi. Şimdi ondan tedirgin oluyorum
Ay kuzuumm o zaman olabilirmiifotografı varmı testin canım
Ben 2 ay önce iğne kullanmıştım 10. Günden sonra çizgi falan yoktu hiç bence bebiiiissev9 cnm sen ne zamn yapmıştım test
Ahah o zaman yarın tekrar yap heyecanla bekliyorummKg ver ama değerlendirmelerini de yap cnm bilmiyorum ki ins hayırlı vakitse olur ins ben çöpe attım kuzu heveslenmeyeyim diye esip gidip gidip baktı sonrafa kafam karismasin diye attı
Tamm cnm hayırlısıyla inşallahAhah o zaman yarın tekrar yap heyecanla bekliyorumm
Canimmmmm inşallah inşallah Rabbim hepimize hayirlisiyla versinBen 2 ay önce iğne kullanmıştım 10. Günden sonra çizgi falan yoktu hiç bence bebiiiis
Evet 11 de 13 de ve 15 de yaptım canım 11 deki gölge gibiydi sonra koyulasti ama malesef kimyasal olduCnm sen tam 11. Günde mi yaptın
Hayırlı zamanda olsun cnm Rabbim hepimizi mujdelesinEvet 11 de 13 de ve 15 de yaptım canım 11 deki gölge gibiydi sonra koyulasti ama malesef kimyasal oldu