- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
Amin inşallah ama bana sanki benim tüp bebek yapmam gerektiği hissi geliyorAnladım canım inşallah gerek kalmaz tatlım aşılamaya faaln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah ama bana sanki benim tüp bebek yapmam gerektiği hissi geliyorAnladım canım inşallah gerek kalmaz tatlım aşılamaya faaln
Daha once pek takmıyordum ama simdi herseyi yaptığım için ve oğlum en olmadık zamanlarda neden benim kardeşim yok demesi beni bitiriyo içten içe eryorumBende her ay oluyor o aşkım üzülme rabbim vereceği zamanı biliyor
Öyle düşünme tatlım biliyosun stres de önemli bu konuda nasıl düşünürsen öyle oluyo olumlu düşün olumlu olsun tatlımAmin inşallah ama bana sanki benim tüp bebek yapmam gerektiği hissi geliyor
3 sene olunca Umut gerçekten kalmıyorÖyle düşünme tatlım biliyosun stres de önemli bu konuda nasıl düşünürsen öyle oluyo olumlu düşün olumlu olsun tatlım
bizim bi akrabanın tedavisiz olmuyordu tüp bebek hariç bi tane kızı vardı tüp bebek kız sürekli nolur benim kardeşim olsun artım diyip duruyordu rabbim çocukların dileğini kabul edermiş tedavisiz bebekleri olduDaha once pek takmıyordum ama simdi herseyi yaptığım için ve oğlum en olmadık zamanlarda neden benim kardeşim yok demesi beni bitiriyo içten içe eryorum
Benim de 5 yıl oldu yeter artık yani3 sene olunca Umut gerçekten kalmıyor
bizim bi akrabanın tedavisiz olmuyordu tüp bebek hariç bi tane kızı vardı tüp bebek kız sürekli nolur benim kardeşim olsun artım diyip duruyordu rabbim çocukların dileğini kabul edermiş tedavisiz bebekleri oldu
İçini ferah tut kuzum bi tane olmuş Allah’a şükür sorununda yokBenim de 5 yıl oldu yeter artık yani
İnfolic pembe mi verLh da yüksekti sende kuzum zaten
İdrara sıkışık olmam gerektiğini söylüyorlar öyle bişi var mı pekiTatlım bana 6 tane 150 ml iğne verdi sonra 3 tanede 75 ml verdi sonra catlatma iğnesi iki gün sonra aşılama için eşim sabah 8 de sperm örneği verdi saatleri dr ayarliyo 3 defa muhaneye gittim öğlen 12 de ben gittim alttan ince bir syle spremi rahime verdi mumhane eder gibiydi iki dk sürdü hiç bisey hissetmedim sonra 1 saat kadar aynı pozisyonda yattım sonra progestan ve enfeksiyon önleyici hap verdi 3 gün dinlen iş yapma dedi ilişki yasaktı bende bu kadar bebeğim
Her ay aynı şeyi yaşamaktan bende sıkıldım rabbim tez zamanda bizede nasip etsinRabbim bizimde yüzümüze gülsün artık yüksek bi değer çıksın
Aminnn yürekten kocaman. Bazen öyle dibi görüyorum bazen de çok mutlu rabbim bizlerede en güzel layığıyla anne olabilmeyi nasip etsiinHer ay aynı şeyi yaşamaktan bende sıkıldım rabbim tez zamanda bizede nasip etsin
Yok kuzum bunu verdiİnfolic pembe mi ver
İdrara sıkışık olmam gerektiğini söylüyorlar öyle bişi var mı peki
Evet canım aşılamaya gideceğim gün 2 saat önce çık demişti idrara sıkışık gel demiştiİnfolic pembe mi ver
İdrara sıkışık olmam gerektiğini söylüyorlar öyle bişi var mı peki
İnşallah canımm çok haklısın pandemide herkes sarsıldı mAddi konudan bu tedavilerde de ne paralar dönüyor haddi hesabı yok. Bana bu ay sadece yumurta takibiysi 130 civarında hap 500 civarında iğne verdi sonra da çatlatma iğneai ve folik asit verdi 250 tl ayrı tuttu muayeneler falan hesapla 1000i geçiyor. Basit bir yumurta takibi birde bu.İnşallah düzelir de bu ay kalırsam aşılama gereği olmaz. Maddiyat sıkıntı çünkü zor olacak bizim için ama ne yapalım doktor öyle isterse ki bende öyle düşünüyorum bir şekilde bulup yaptıracağız artık...
Canım üzülmüşsün üzülmene üzüldüm. Ama biyandan senin için sevindim bu doktor sana çok iyi ilaçlar vermiş. Bu ilaçlar pkoda çok güzel yarıyor femara çok güzel yumurtalar geliştiriyor. Kilo konusunda da şimdi kilo vermekten öte sağlıklı beslenmeye odaklan. Kahvaltılarını çok güzel yap bir kahvaltı tabağı hazırla kendine yumurtasından yeşilliğine cevizine fındığına kAdar. Ekmeği kes. Akşam yemeklerinde de bol bol salata ye ve su. 3 lt en az su iç. Günde 2 fincan mutlaka yeşilçay iç. Bak görüceksin bunların inanılmak faydası olucak yumurtalRınaŞimdi başka özelle gittim famera ve inofolic verdi 250 TL’ye onları aldım kullanacam ayın 13ünde gidicem kontrol edilecek yumurtalıklar
Çok teşekkür ederim canım biraz öyle oldu birşey olmaz sandım ama oluyormuş şimdilik kesildi çok şükür akıntım falan da cumartesine kadar yatıvsm bakalım cumartesi ne görücezGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Oturmak bile tehlikeli olabiliyor. Uzan dinlen bol bol. Çok yormuşsun kendini. Düğün falan demissin de boşver düğünü. Anlatırsın durumunu anlayışla karşılarlar heralde. ❤
Canım benimm insanı mahvediyor bu düzensizlik aslında. Adet olmayı bekliyorsun olmadıkca umutlanıyorsun. Umutlandıkca yarın kalıyorsun. Her ay yaşadım bu durumu sırf artık yaşamamak zamanında adet olmaj için bu ay tedaviye başlamıştım. Seni çok iyi anlıyorumAğlamak istiyorum su an ben napcam yaa biktim artık Eki Görüntüle 2883883
İnşallah kuzum yapcam bugün başladım ekmeği ya etimek yiyorum yada siyez ünlü yiyorum beyaz ekmek yemiyorum ben zaten sadece kahvaltıda yiyorumİnşallah canımm çok haklısın pandemide herkes sarsıldı mAddi konudan bu tedavilerde de ne paralar dönüyor haddi hesabı yok. Bana bu ay sadece yumurta takibiysi 130 civarında hap 500 civarında iğne verdi sonra da çatlatma iğneai ve folik asit verdi 250 tl ayrı tuttu muayeneler falan hesapla 1000i geçiyor. Basit bir yumurta takibi birde bu.
rabbim hayırlı zamanda inşallah annesini babasını çok bekletmeden nasip etsin
Canım üzülmüşsün üzülmene üzüldüm. Ama biyandan senin için sevindim bu doktor sana çok iyi ilaçlar vermiş. Bu ilaçlar pkoda çok güzel yarıyor femara çok güzel yumurtalar geliştiriyor. Kilo konusunda da şimdi kilo vermekten öte sağlıklı beslenmeye odaklan. Kahvaltılarını çok güzel yap bir kahvaltı tabağı hazırla kendine yumurtasından yeşilliğine cevizine fındığına kAdar. Ekmeği kes. Akşam yemeklerinde de bol bol salata ye ve su. 3 lt en az su iç. Günde 2 fincan mutlaka yeşilçay iç. Bak görüceksin bunların inanılmak faydası olucak yumurtalRına
Çok teşekkür ederim canım biraz öyle oldu birşey olmaz sandım ama oluyormuş şimdilik kesildi çok şükür akıntım falan da cumartesine kadar yatıvsm bakalım cumartesi ne görücez
Canım benimm insanı mahvediyor bu düzensizlik aslında. Adet olmayı bekliyorsun olmadıkca umutlanıyorsun. Umutlandıkca yarın kalıyorsun. Her ay yaşadım bu durumu sırf artık yaşamamak zamanında adet olmaj için bu ay tedaviye başlamıştım. Seni çok iyi anlıyorum
Tam buğday falan yiyebilirsin canım.İnşallah kuzum yapcam bugün başladım ekmeği ya etimek yiyorum yada siyez ünlü yiyorum beyaz ekmek yemiyorum ben zaten sadece kahvaltıda yiyorum
Hayırlısı olsun inşallah yaTam buğday falan yiyebilirsin canım.
ben bunlara hep dikkat ettim. Kilo vericem diye kendimi şartlamadım. Yumurtalar sağlıklı büyüsün dedim. Aralarda türk kahvesi yanına kuru meyvr veya normal meyve yedim. Sadece her yediğimin bir faydası vardır yumurtalarım için düşündüm. Zaten otomatik kiloda veriliyor geri planda
Cumartesi günü güzel şeyler olacak ❤Çok teşekkür ederim canım biraz öyle oldu birşey olmaz sandım ama oluyormuş şimdilik kesildi çok şükür akıntım falan da cumartesine kadar yatıvsm bakalım cumartesi ne görücez
Bazı doktorlar malesef mesleklerinin hakkını vermiyor. Pko da farkedilmicek bir hastalık değil hani. Sağlıklı beslenme ile üstesinden geleceğine ınanıyorum. Üzme kendini bu kadar. Psikolojik olarak daha kötü etkilemesin seni ❤Benim şuanda kadar gittiğim doktorlara hakkım hiç helal değil eşim bana bi sene önce sanki bizi oyalıyorlar Eda diyordu bende olur mu öyle şey diyordum bende pko varmış ve onlar yüzünden ilerlemiş
İnşallahh canımm Doktor sana da istirahat vermişti sanki ne içindi canımCumartesi günü güzel şeyler olacak ❤
İnşallah sorun olmaz ve ilaçlar iyi gelirBazı doktorlar malesef mesleklerinin hakkını vermiyor. Pko da farkedilmicek bir hastalık değil hani. Sağlıklı beslenme ile üstesinden geleceğine ınanıyorum. Üzme kendini bu kadar. Psikolojik olarak daha kötü etkilemesin seni ❤