Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ne güzel ya keşke tanışmak mümkün olsa
Inşallah bir gün tanışırız tatlım ben bade 26 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var 5 yıldır deniyorum ikinciye tüp bebekten başka herşeyi denedim olmadı bu ay 2. Aşılama olacaktı ama adet geciktiği için bayramdan sonraya kaldı

Inşallah bir gün tanışırız tatlım ben bade 26 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var 5 yıldır deniyorum ikinciye tüp bebekten başka herşeyi denedim olmadı bu ay 2. Aşılama olacaktı ama adet geciktiği için bayramdan sonraya kaldı
Aşkım bana aşılamada tam olarak ne oluyor anlatır mısın

Aşkım bana aşılamada tam olarak ne oluyor anlatır mısın
Tatlım bana 6 tane 150 ml iğne verdi sonra 3 tanede 75 ml verdi sonra catlatma iğnesi iki gün sonra aşılama için eşim sabah 8 de sperm örneği verdi saatleri dr ayarliyo 3 defa muhaneye gittim öğlen 12 de ben gittim alttan ince bir syle spremi rahime verdi mumhane eder gibiydi iki dk sürdü hiç bisey hissetmedim sonra 1 saat kadar aynı pozisyonda yattım sonra progestan ve enfeksiyon önleyici hap verdi 3 gün dinlen iş yapma dedi ilişki yasaktı bende bu kadar bebeğim

Memnun oldum canım bende Elif. Ben 34 yaşındayım ve ikinci evliliğim. İlk eşimden iki oğlum var ama bu eşimin çocuğu yok inşallah ikimizin olur yakın zamanda. Biz 8 aydır deniyoruz olmadı geçen ay tamamen kontrolden geçtik sıkıntı yok sadece benim sağ yumurtalık rezervi azalmış. Solda 7 tane oluşmuş geçen ay ama tutmadı nasip bakalım. Yarın doktora gideceğim. Sanırım ilaç tedavisine başlayacağım. Aşılama zor mu canım ya eğer ilaç da olmazsa ben öyle düşünüyorum ama bilmiyorum ki nasıl olur

Tatlım bana 6 tane 150 ml iğne verdi sonra 3 tanede 75 ml verdi sonra catlatma iğnesi iki gün sonra aşılama için eşim sabah 8 de sperm örneği verdi saatleri dr ayarliyo 3 defa muhaneye gittim öğlen 12 de ben gittim alttan ince bir syle spremi rahime verdi mumhane eder gibiydi iki dk sürdü hiç bisey hissetmedim sonra 1 saat kadar aynı pozisyonda yattım sonra progestan ve enfeksiyon önleyici hap verdi 3 gün dinlen iş yapma dedi ilişki yasaktı bende bu kadar bebeğim
Aşılama böyle mi yani... zorluğu yok sanırım. Devlet hastanesinde yapılıyor mu peki benim gittiğim doktor özel polikliniği var ama

Bana iğne vermedi ferama verdi sadece

Memnun oldum canım bende Elif. Ben 34 yaşındayım ve ikinci evliliğim. İlk eşimden iki oğlum var ama bu eşimin çocuğu yok inşallah ikimizin olur yakın zamanda. Biz 8 aydır deniyoruz olmadı geçen ay tamamen kontrolden geçtik sıkıntı yok sadece benim sağ yumurtalık rezervi azalmış. Solda 7 tane oluşmuş geçen ay ama tutmadı nasip bakalım. Yarın doktora gideceğim. Sanırım ilaç tedavisine başlayacağım. Aşılama zor mu canım ya eğer ilaç da olmazsa ben öyle düşünüyorum ama bilmiyorum ki nasıl olur
Aslıma zor değil aslında ama özel de yaptirdigimbicin biraz tuzlu ssk karşılamayı hicbir şeyi birde bünyeden bünyeye değir Tabi de benim çok ağrılı geçmişti

Hsgden sonra ihtimal yüksek oluyor diyorlar canım eşininde takviyeyle düzelir. inşallah tedaviye kalmadan bu ay gelir bebişin 😍😍

Ediyorum kuzum ilaçlarımı kullanıyorum yatıyorum dünden beri artık Rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz. Annem gelicek ara arada. Yarın akşam ve cumartesi de çok yakın iki arkadaşımın düğünü var nabıcam hiç bilmiyorum yaa normal arkadaş değil çok çok yakın 😓

Aşkım yaa kayınvalidemler misafir dediğim aslında manisadan geliyorlardı eşinde yoldan geliyorlar şimdi bizde yemek yesinler öyle gitsinler eve dedi. Bende nerden tamam dediysem bin pişman oldum. Son 2 saat kala söyleyince birde evde dağınıktı evi topla yemek hazırla falan derken o gece hafif bişeyler geldi ertesi gün doktora gittim işte öule dedi doktorum 😞 inşallah şu süreci atlatırımda
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Oturmak bile tehlikeli olabiliyor. Uzan dinlen bol bol. Çok yormuşsun kendini. Düğün falan demissin de boşver düğünü. Anlatırsın durumunu anlayışla karşılarlar heralde. 😊

Aşılama böyle mi yani... zorluğu yok sanırım. Devlet hastanesinde yapılıyor mu peki benim gittiğim doktor özel polikliniği var ama
Evet yapılıyo devlette ama ben hiç devlete gitmedim oğlumda tedaviyle özel de oldu şimdi de özel polikliniğe gidiyorum evet aynen böyle yapılıyo iğneyle yumurta büyütüp catlatiliyo eşinin spermlerinin en iyileri seciliyo ve rahimde kanalların ağzına birakiliyo bu kadar hem en iyiler hemde yol kısalmış oluyo tatlım

Ağlamak istiyorum su an ben napcam yaa biktim artık 😭😭
Screenshot_20210706-225400_Chrome.jpg

Acaba önce femera catlatma iğnesi mi yapcak sormadın mi Aşılama olcak mi diye haplada oluyomuş ama iğne daha etkili tabi
Ben aşılama istiyorum dedim o bende bence ilk çatlatmayı denicek çünkü bi kere çatlatma içim gittim doktorum pko olduğumu farketmediği için klomen verdi oda işe yaramadı uygulanamadı

Ben aşılama istiyorum dedim o bende bence ilk çatlatmayı denicek çünkü bi kere çatlatma içim gittim doktorum pko olduğumu farketmediği için klomen verdi oda işe yaramadı uygulanamadı
Anladım canım inşallah gerek kalmaz tatlım aşılamaya faaln

X