Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anca yükselir senin aman ihmal etme canım evet k vitamini ile alınsın diye duydum ama bende öyle almamıştım bir dahakinr alırım

Hayır iğne olmadım sadece famera + bal tarçın çörek otu ve yumurtalarım da 1 hafta arayla çatladı
Hmm o zaman farklı senin kuzu inşallah bebişdir
Sonradan çıkmıştı kuzum kuruma çizgisi ya da iğne etkisiymiş dmek ki. Bildiğim kadarıyla gecikme olmamış gününde olmuş
Anladım canım ilaç falan kullanıcakmı batını falan söylesin öyle eklerim B byzz1
Anca yükselir senin aman ihmal etme canım evet k vitamini ile alınsın diye duydum ama bende öyle almamıştım bir dahakinr alırım
Evet canım yok etmem Allahın izniyle d b vitaminleri önemli aynen canım bende şimdi çok düşük olduğundan doktorun önerdiği dozu kullanıyım sonra bakarım dedim

Kızlar günaydın ,
Dr dan geliyorum . Aşılama yapıcak bu ay olmazssa artık tüp bebek dedi. Süreci daha da uzatmak istemiyor sanırım. Beş iğne verdi bunları olup p tesi gidicem . Zaten olmazsa artık bir süre dinlenmek istiyorum çok yoruldum.

3 . Ayınmıydı canım tedavide seninde

Rabbim inşallah en güzel günleri en güzel haberleri nasip eder arkadaşım Allah yardımcın olsun dualarım seninle insallah tutar bebişin Ama içimden geçen aşılama sana tutacak diye hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…