Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim inşallah en güzel günleri en güzel haberleri nasip eder arkadaşım Allah yardımcın olsun dualarım seninle insallah tutar bebişin 🙏🏻Ama içimden geçen aşılama sana tutacak diye hissettim 🥰🙏🏻
Nedense ben bunu bile yapmak istemiyorum. Çok yoruldum. Folikasit bile içesim yok ama son kez denicem uzun bir ara vericem . :)

Nedense ben bunu bile yapmak istemiyorum. Çok yoruldum. Folikasit bile içesim yok ama son kez denicem uzun bir ara vericem . :)
Hepimiz düşüyoruz böyle bende açıkçası bu ay olumsuzlukla karşılaşma durumumda bırakmayı düşündüğümü söylemiştim sonra yine içimde bir istek belirdi.
Yorulmak yıpranmak en büyük hakkın en büyük lüksün insansın bir cansın sende arkadaşım ama stres kaygı negatifliği en azından aşılama sürecinde perdele inanarak dua et her şey allahtan duanı esirgeme benim de duam seninle ve içimde ki ses aşılama tutacak dedi ilk okuduğum da 🙏🏻🙏🏻

Hepimiz düşüyoruz böyle bende açıkçası bu ay olumsuzlukla karşılaşma durumumda bırakmayı düşündüğümü söylemiştim sonra yine içimde bir istek belirdi.
Yorulmak yıpranmak en büyük hakkın en büyük lüksün insansın bir cansın sende arkadaşım ama stres kaygı negatifliği en azından aşılama sürecinde perdele inanarak dua et her şey allahtan duanı esirgeme benim de duam seninle ve içimde ki ses aşılama tutacak dedi ilk okuduğum da 🙏🏻🙏🏻
Güzel dileklerin için iyi niyetleriniz için teşekkürler. Belki işlem sonrasında bende heveslenir yeniden isteklenirim. ♥️♥️

Kızlar bisey sormak istiyorum daha önce soğan kuru kullanan varmı varsa kullandıktan sonra hamile kaldiniz mi ben dün başladım da merak ettim tecrübesi olan varmı diye

X