- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 27
Allah Allah iğne de olmadın sen. Üşüttün mü acabaEczacı ilaç vermedi ya felaket bir akıntım da var afedersin aşırı modum düşük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah iğne de olmadın sen. Üşüttün mü acabaEczacı ilaç vermedi ya felaket bir akıntım da var afedersin aşırı modum düşük
Hiç bilmiyorum ya aşırı böyle modum düştü ilaç içemiyorum bişey yapamıyorum darlandımAllah Allah iğne de olmadın sen. Üşüttün mü acaba
Nedense ben bunu bile yapmak istemiyorum. Çok yoruldum. Folikasit bile içesim yok ama son kez denicem uzun bir ara vericem . :)Rabbim inşallah en güzel günleri en güzel haberleri nasip eder arkadaşım Allah yardımcın olsun dualarım seninle insallah tutar bebişin Ama içimden geçen aşılama sana tutacak diye hissettim
Hepimiz düşüyoruz böyle bende açıkçası bu ay olumsuzlukla karşılaşma durumumda bırakmayı düşündüğümü söylemiştim sonra yine içimde bir istek belirdi.Nedense ben bunu bile yapmak istemiyorum. Çok yoruldum. Folikasit bile içesim yok ama son kez denicem uzun bir ara vericem . :)
Güzel dileklerin için iyi niyetleriniz için teşekkürler. Belki işlem sonrasında bende heveslenir yeniden isteklenirim.Hepimiz düşüyoruz böyle bende açıkçası bu ay olumsuzlukla karşılaşma durumumda bırakmayı düşündüğümü söylemiştim sonra yine içimde bir istek belirdi.
Yorulmak yıpranmak en büyük hakkın en büyük lüksün insansın bir cansın sende arkadaşım ama stres kaygı negatifliği en azından aşılama sürecinde perdele inanarak dua et her şey allahtan duanı esirgeme benim de duam seninle ve içimde ki ses aşılama tutacak dedi ilk okuduğum da
İnşallahhhhhGüzel dileklerin için iyi niyetleriniz için teşekkürler. Belki işlem sonrasında bende heveslenir yeniden isteklenirim.
Canımm inşallah gittikce koyulaşır yarın yeniden yap bakalım
Canım o kadar ihtiyacım var ki şuan 11. Günde iğne etkisi olur mu kiCanımm inşallah gittikce koyulaşır yarın yeniden yap bakalım
Çok silikmi canım belirginmi bayaCanım o kadar ihtiyacım var ki şuan 11. Günde iğne etkisi olur mu ki
Canım silikÇok silikmi canım belirginmi baya
Ama şöyle ben geçen ay yaptın cikmamaistiÇok silikmi canım belirginmi baya
Canım ben de 11 gun yaptım ignenein etkisi geçmişti inşallah hayırlı haberler alırsınCanım o kadar ihtiyacım var ki şuan 11. Günde iğne etkisi olur mu ki
Canım ben de 11 gun yaptım ignenein etkisi geçmişti inşallah hayırlı haberler alırsın
Ben aralıkta uygulamıştım ama gebelik olmadı canım. İnşallah sen faydasını görürsünKızlar bisey sormak istiyorum daha önce soğan kuru kullanan varmı varsa kullandıktan sonra hamile kaldiniz mi ben dün başladım da merak ettim tecrübesi olan varmı diye
Ayy inşallah koyulaşır valla ya
Inşallah canım benim yaBen aralıkta uygulamıştım ama gebelik olmadı canım. İnşallah sen faydasını görürsün
Canım silik çizgiyi gördüysen kesinlik le ilişkiye girme nacizane bi tavsiyeİns cnm ama.heveslenmeyeyim diyorum bilemedim cnm hayırlısıyla olsun
İns cnm bennilk defa çift çizgi görünce gidip gelip eşimle coptekine bakıyoruz eşime doyorum bak sennde görüyorsun diye ama 11. Gün kafamı karıştıran oAyy inşallah koyulaşır valla ya