Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyamam dinlen ice kuzum

Günaydın kızlar nasılsıniz ben de katılıyorum aranıza. Cookiie benim bat bugün ama daha gelen giden yok. Kasiklarim belim ve başım hafiften ağrıyor. Sanırım bu ay da hüsran olacak nasip bakalım.

Cookiie yaş 34 ve 8 aydır deniyoruz. Kullandığım kür ve ilaç yok. Sadece eşim zeucit diye takviye kullanıyor ve keçi boynuzu suyu içiyor.

İnşallah bitanem yaa dün gittim kesede sorun yok güzel dedi ama çok az bir kanama alanı var dedi. Pazar günü yemekli misafir ağırladım 2 saat kala birde yemek ev topla temizle 2 saatte. Baya bir yorucuydu ondanmı oldu noldu bilmiyorum. İnşallah devamı olmaz
Hoşgeldin canım. Adet ağrılarıyla gebelik ağrıları aynı hiç umutsuz olma o yüzden hiç belli olmaz
Cookiie yaş 34 ve 8 aydır deniyoruz. Kullandığım kür ve ilaç yok. Sadece eşim zeucit diye takviye kullanıyor ve keçi boynuzu suyu içiyor.
Bilgisayardan girdiğimde ekleyeceğim canım
belli bir sorunun varmı canım

Evet canım adet ağrılarıyla aynı oluyor da 8 aydır hüsran olunca yine de insan ümit edemiyor işte... benim ayın 18inde hsg çekildi bi sorun çıkmadı. Ama sağ yumurtalık rezervi azalmış. Solda 7 tane vardı sağda iki tane. Eşimin testinde spermin ileri hızlı hareketli hiç yok 0 çıktı diğer değerleri iyiydi. Bekliyoruz bu ay bakalım. Eşim takviye kullanıyor ve keçi boynuzu suyu içiyor. Ben şimdilik birşey yapmıyorum. Adetim gelirse ilaç tedavisine başlayacak doktor

Cookiie canım benim dikkat et kendine, bol bol dinlen doktorun dediğini dinlemeye çalış. Sana ev işleri yemek konusunda yardımcı olacak yakınından destek istesen bir süre en azından. Bebeğinin ve senin sağlığın için dinlen kuzum

Aşkım sen neden böyle yapıyorsun hamilesin bi süre kimseyle görüşme ağırlama kimseyi ya

Günaydın aramıza hoşgeldin ben Eda 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yıldır deniyoruz olmuyor
Hosbuldum canım bende Elif. 34 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim ama ikinci evliliğim bu, İLK eşimden iki oğlum var. Normalde benim spiral vardı. Geçen yıl temmuzda evlendik ama eylül ayında spirali aldırdım. Onu aldığında doktor hiçbir sıkıntım olmadığını söyledi. Mart ayına kadar denedik olmadı. Sonrasında devlet ve muayene oldum. Orda hormon testinde ve muayenede de sıkıntım çıkmadı. Geçen ay 16sinda özele gittik ben rahim filmi çekildim eşim de test yaptırdı. Benim rahimde hiçbir sıkıntım olmadı ama yumurtalık sağdakinde 2 tane solda 7 tane yumurta oluşmuş. Ve sağ yumurtalık rezervi azalmış dedi. Eşimin de ileri hızlı hareketli sperm yoktu. Eşim takviye kullanıyor bakalım benim için birşey vermedi doktor. Bu ay reglim gelirse ilaç tedavisine başlayacağım.

Bende bu ay aşılamaya başlıcam ilk defa doktora gidicem bugündün gittim tahlil verip ultrason çekildi

Hsgden sonra ihtimal yüksek oluyor diyorlar canım eşininde takviyeyle düzelir. inşallah tedaviye kalmadan bu ay gelir bebişin

Ediyorum kuzum ilaçlarımı kullanıyorum yatıyorum dünden beri artık Rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz. Annem gelicek ara arada. Yarın akşam ve cumartesi de çok yakın iki arkadaşımın düğünü var nabıcam hiç bilmiyorum yaa normal arkadaş değil çok çok yakın
Aşkım sen neden böyle yapıyorsun hamilesin bi süre kimseyle görüşme ağırlama kimseyi ya
Aşkım yaa kayınvalidemler misafir dediğim aslında manisadan geliyorlardı eşinde yoldan geliyorlar şimdi bizde yemek yesinler öyle gitsinler eve dedi. Bende nerden tamam dediysem bin pişman oldum. Son 2 saat kala söyleyince birde evde dağınıktı evi topla yemek hazırla falan derken o gece hafif bişeyler geldi ertesi gün doktora gittim işte öule dedi doktorum inşallah şu süreci atlatırımda

Yat kalkma hiç eşin yapsın işleri falan

Çok geçmiş olsun bebeğim yat dinlen biraz zor geçecek ilk üç ay sanırım

Yat kalkma hiç eşin yapsın işleri falan
Öyle yapıyorum kuzum çok hafif hafif lavabıya kalktıkca birşeyleri topluyorum anca azcık azcık süpürge işini flaan ona yaotırıcam
Iyilik canım sen nasılsın nasıl gidiyo
Çok geçmiş olsun bebeğim yat dinlen biraz zor geçecek ilk üç ay sanırım
Yatarak geçiriyorum şu dönem bende canım
galiba zor geçicek geçsin de ben razıyım ya cumartesi bir kalp atışınu duysak bir nebze rahatlıcam

Inşallah herşey yolunda gidecek tatlım dünyanın en güzel müziğini dinleyeceksin cumartesi günü dualarım seninle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…