Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım ayrı ağrılar olur regli ağrılarıyla hadi inşallah çıksın birdaaha idrar yapmayacakmısınn canım
Aslında sabah yapabilirim belki eşimden gizli bi kez daha
Biraz ümitlendim ama insallah boşa değildir

İğne etkisi geçer 12.güne tecrübe ile sabit hadi hayırlı haberler al inşallah canımm

İğne etkisi geçer 12.güne tecrübe ile sabit hadi hayırlı haberler al inşallah canımm
İnsallahhh =)
Ama ben ümitsizlik konusunda senin bi üst versiyonunum kuzu
Bakalım bu ağrılarla regl olmassam pazartesi kan vercem

İnsallahhh =)
Ama ben ümitsizlik konusunda senin bi üst versiyonunum kuzu
Bakalım bu ağrılarla regl olmassam pazartesi kan vercem
Yalnız bu durum bana umut olur çünkü bak kaçıncı gün anca gördün çizgiyi yani daha yeni gördüysen benim de hiç belli olmaz bi de tedavisiz ovülasyon günü tam kestirilmediği için daha da belli olmaz

Reglime iki gün kaldı kuzu surda zaten
Çizgi yokla var arası göründüğü gibi
Senin daha var baya, senin belirtilerin çok ben senden ümitliyim =)

Ben 2 senedir her ay tertemiz tek çizgili test görünce ümitlenmemek konusunda pik yapmıs durumdayım da iğne ilaç derken heyecN oldu işte bana

Evet kuzu
Benim kardeşim eczacı
Ondan her gittiğimde alıyorum onar beser
Bu zamana kadar hiç pozitifi göstermeselerde 2 senedir yinede bi çekmecem onlara ait
Aaa ee neden evdekilerden yap kız işte alma
Ama ne güzel kardeşinin eczacı olması he ben gene sokaklarda gitmediğim eczane arıyorum

Aaa ee neden evdekilerden yap kız işte alma
Ama ne güzel kardeşinin eczacı olması he ben gene sokaklarda gitmediğim eczane arıyorum
Ya bunları hepsi erken gebelik testi kuzuu
Ben şu ucuz kaset testlerden istiyorum onlar daha güzel gösteriyor
Daha iyi takip ediliyo gün gün=)

Valla ben kardeşimden almadan önce onar tane alıyodum o bes liralık testlerden her gittiğimde utanıyodum her ay ay gitmeye

Hee evet ama kaset testler bence de daha güzel gösteriyor canım
Çok haklısın bende utanıyorum çok internetten alıyoruz 10lu 20li o zamanda evde olunca onları yapıp yapıp bitiriyorum sürekli dayanamıyorum

Hee evet ama kaset testler bence de daha güzel gösteriyor canım
Çok haklısın bende utanıyorum çok internetten alıyoruz 10lu 20li o zamanda evde olunca onları yapıp yapıp bitiriyorum sürekli dayanamıyorum
Artık senin öyle işlerin bitti kuzucum
Mis gibi pozitifi aldın kandada =)
Darısı başıma insallah benimde bi sürelik su testlerle işim biter başka heyecanlarımız baslar artık insallah

Artık senin öyle işlerin bitti kuzucum
Mis gibi pozitifi aldın kandada =)
Darısı başıma insallah benimde bi sürelik su testlerle işim biter başka heyecanlarımız baslar artık insallah
İnşallah bitmiştir kuzum yaa bir keseyi kalbi duyayımda
Biticek seninde inşallah canım bence bugünki testin inşallah yanıltmazsa var birşeyler

İnşallah bitmiştir kuzum yaa bir keseyi kalbi duyayımda
Biticek seninde inşallah canım bence bugünki testin inşallah yanıltmazsa var birşeyler
İnsallah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin sanada kuzu
Kucağa alana kadar böyle gider bu =)) anca doğunca rahatlarıs biz=)

Seninde mi iki sene aynıyız kuzu o yüzden ümitler de aynı seviyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…