- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Heyecanla bekliyorum kuzumYapınca aticam canım buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanla bekliyorum kuzumYapınca aticam canım buraya
Aşkım dürüst olayım Cookiie de bi ay önce böyle görmüştü ama negatif çıkmıştı o yüzden şimdi hiç bişey söyleyemiyorum o zaman ona var kesin demiştim çok pişman oldum sonra umutlandırdım diye. 5 gün önce en azından bişey çıkması çıkmamasından iyi Ama beklicez birazInşallah tatlım yenisini yarın mi yapsam pazartesimi karar veremedim
Bende silik bir çizgi gördüm canım. Hadi hayırlısı
Tatlım ben hala umutlu değildim cunki daha öncede yaşadım ben Aynı şeyle ri gördüm bende o yüzden kan testini görmeden inanmamAşkım dürüst olayım Cookiie de bi ay önce böyle görmüştü ama negatif çıkmıştı o yüzden şimdi hiç bişey söyleyemiyorum o zaman ona var kesin demiştim çok pişman oldum sonra umutlandırdım diye. 5 gün önce en azından bişey çıkması çıkmamasından iyi Ama beklicez biraz
Tatlım pazartesi tekrarlayıp salı yada çarşamba kan vercem şimdiden sevinmek yokBende silik bir çizgi gördüm canım. Hadi hayırlısı
Öyle yap canım ❣Tatlım pazartesi tekrarlayıp salı yada çarşamba kan vercem şimdiden sevinmek yok
Sen nasılsın canım nasıl oldunnÖyle yap canım ❣
Bende bunu dicektim güvenemiyorum ben testlere biri adetin 48 günü test yapmış negatifmiş kan vermiş hamileymiş 6 aylıkken tekrar test yapmış yine negatif nedense böyle şeylerde olabiliyorAşkım dürüst olayım Cookiie de bi ay önce böyle görmüştü ama negatif çıkmıştı o yüzden şimdi hiç bişey söyleyemiyorum o zaman ona var kesin demiştim çok pişman oldum sonra umutlandırdım diye. 5 gün önce en azından bişey çıkması çıkmamasından iyi Ama beklicez biraz
bende burda çook silik gördüm badişiim en iyisi kan testi zaten gene yap koyulşırsa hemen kan ver
Iyiyim şükür. Bugün kalp atışını duyduk. Bebegimizide gördük şükürler olsun❤ progestani kesebilirsin dedi. Bulantılar aynen devam sen napıyorsun? Başladı mi bulantılar? Gerçi erkendir daha tam anlamıyla bu zamanlarda başlıyor galibaSen nasılsın canım nasıl oldunn
Tatlım ben bu belirtilere göre bisey varmı diye yaptım yani bu duruma göre ilişki falan olmasın diyeBende bunu dicektim güvenemiyorum ben testlere biri adetin 48 günü test yapmış negatifmiş kan vermiş hamileymiş 6 aylıkken tekrar test yapmış yine negatif nedense böyle şeylerde olabiliyor
Tatlım eşim aradı az önce köye gitcekmisiz o yüzden pazartesiyi bekleyip tekrar yapıp salı kan vercem böylece günüm de gelcekSelamm minnoş
bende burda çook silik gördüm badişiim en iyisi kan testi zaten gene yap koyulşırsa hemen kan ver
Ay hadi gözün aydın inşallah canımIyiyim şükür. Bugün kalp atışını duyduk. Bebegimizide gördük şükürler olsun❤ progestani kesebilirsin dedi. Bulantılar aynen devam sen napıyorsun? Başladı mi bulantılar? Gerçi erkendir daha tam anlamıyla bu zamanlarda başlıyor galiba
Çok sevindim tatlımIyiyim şükür. Bugün kalp atışını duyduk. Bebegimizide gördük şükürler olsun❤ progestani kesebilirsin dedi. Bulantılar aynen devam sen napıyorsun? Başladı mi bulantılar? Gerçi erkendir daha tam anlamıyla bu zamanlarda başlıyor galiba
Belli etmeye başladı yaramaz kendiniAy hadi gözün aydın inşallah canım
2 sabahtır çok hafif bişey hissediyorum ama böyle öğürecek kadar bişey yok bir tuhaflık vvar miğdemde canım
Birde böyle gaz sancısı giriyor karnıma bugün 1 2 kere normalmi ya acaba
Hiç emin değilim canım yaa görmeden de olamıcam sanki çarşamba bir sorunla karşılaşıcam gibi geliyorBelli etmeye başladı yaramaz kendini
Biliyorum kuzum ama inşallah vardırTatlım ben hala umutlu değildim cunki daha öncede yaşadım ben Aynı şeyle ri gördüm bende o yüzden kan testini görmeden inanmam
Allah Allah bak bunu ilk defa duydum canımBende bunu dicektim güvenemiyorum ben testlere biri adetin 48 günü test yapmış negatifmiş kan vermiş hamileymiş 6 aylıkken tekrar test yapmış yine negatif nedense böyle şeylerde olabiliyor
Teşekkür ederim canım. Darısı başına ay o gaz sancısı çok oluyor. Benim başından beri var. Neden oluyor bilmiyorum ama normal olduğunu okumuştum. Hatta belirti sayanda var. Kızımda da öyleydim ben. Normal yaniAy hadi gözün aydın inşallah canım
2 sabahtır çok hafif bişey hissediyorum ama böyle öğürecek kadar bişey yok bir tuhaflık vvar miğdemde canım
Birde böyle gaz sancısı giriyor karnıma bugün 1 2 kere normalmi ya acaba
Sağol canım. Darısı başınaÇok sevindim tatlım
İnşallah canım dua et bana da lütfen çok korkularım var gün sayıyorum inşallah kötü birşeyle karşılaşmam o gün böyle akışına bıraktım amaTeşekkür ederim canım. Darısı başına ay o gaz sancısı çok oluyor. Benim başından beri var. Neden oluyor bilmiyorum ama normal olduğunu okumuştum. Hatta belirti sayanda var. Kızımda da öyleydim ben. Normal yani
Sağol canım. Darısı başına
Ne zaman randevun? Cumartesi mi? Akışına bırak canım. Bende kanama görünce kesin düşecek yada kalp atışı falan olmucak diye düşündüm ama öyle olmadi şükürler olsun. Iyi düşün. Aylardır beklediğin o güzel haberi aldın. Tadını çıkar.İnşallah canım dua et bana da lütfen çok korkularım var gün sayıyorum inşallah kötü birşeyle karşılaşmam o gün böyle akışına bıraktım ama
Ay normalse olsun o zaman ben belirti aradığımdan kendimde