İyim canım ya çalışıyorum benim bu ara hayatım karışık :))Tatlım naber nerelerdesin
Çok geçmiş olsun kuzum çalışırken hastane işleri çok zorİyim canım ya çalışıyorum benim bu ara hayatım karışık :))
Baya.
annem rahatsızlandı birhafta onunla ugraştım . İşyeri hemen sıkıntı yapmaya başladı bi geçmiş olsun bile demediler . Ufak kalp krizi geçirdi. Belirli tahlilleri yapılıp anjuya alıncak sanırım bu hafta . 15 gün sonra kardeşimin düğünü var . İşyeride sıkıntılı olunca pek keyfim yok. Tatile gitmek istiyorum bir yandan şeytan diyor al çantanı çık gitçok öfkeliyim çalıştığım yerdekilere. Allah insana az vicdan versin. Öyle modum düşük . Baya . Çocuk konusuna gelince hani derlerya takma olur tam o moddayım uzun zamandır. Ciddi anlamda takmıyorum . Zaten kendime 1 yıl vermiştim . Seneye şubata kadar olmazsa tüp bebeğe gidicem artık bu yazı atlatayım. O yuzden saldım gitti :))) sende ne var ne yok canım ..? Ayh ne yazdım bende
Allah korusun bebeğim sonu benzemesinKızda hamile kalmış 3.5 yıl sonra ama nasip olmamış
İnşallah bebeğim çok harap etmiyorum da görünce aklıma geldiicanım benim niye kendini bu kadar harab edip üzüyorsun karanlığına ay ışığı vuracak yakındır göreceksin
Amin kuzum 4 senelik evli oda benim gibiAllah korusun bebeğim sonu benzemesin
İnşallah bebeğim çok harap etmiyorum da görünce aklıma geldii
Sağol hayatım. İnan cok zor . Birde anlayışsız insanlarla olunca cok geriliyorumÇok geçmiş olsun kuzum çalışırken hastane işleri çok zor
Bende her izin almamda stres yaşıyorum aslında o kadar sorunun yok ama ben kendi kendime stres yapıyorumSağol hayatım. İnan cok zor . Birde anlayışsız insanlarla olunca cok geriliyorum
Canım benim çok geçmiş olsun evet iş yeri olunca öyle oluyo senin cozebilecgin bi sıkıntı olunca sen hemen çözersin ama senin bi sıkıntın olunca hemen sıkıntı yaparlar her şey de üst üste gelmiş ya kiyamam umarım herşey yoluna girerİyim canım ya çalışıyorum benim bu ara hayatım karışık :))
Baya.
annem rahatsızlandı birhafta onunla ugraştım . İşyeri hemen sıkıntı yapmaya başladı bi geçmiş olsun bile demediler . Ufak kalp krizi geçirdi. Belirli tahlilleri yapılıp anjuya alıncak sanırım bu hafta . 15 gün sonra kardeşimin düğünü var . İşyeride sıkıntılı olunca pek keyfim yok. Tatile gitmek istiyorum bir yandan şeytan diyor al çantanı çık gitçok öfkeliyim çalıştığım yerdekilere. Allah insana az vicdan versin. Öyle modum düşük . Baya . Çocuk konusuna gelince hani derlerya takma olur tam o moddayım uzun zamandır. Ciddi anlamda takmıyorum . Zaten kendime 1 yıl vermiştim . Seneye şubata kadar olmazsa tüp bebeğe gidicem artık bu yazı atlatayım. O yuzden saldım gitti :))) sende ne var ne yok canım ..? Ayh ne yazdım bende
Bende iyiyim bugün acayip ağrım ve akıntı var bilmiyorum hayırlısı olsunİyim canım ya çalışıyorum benim bu ara hayatım karışık :))
Baya.
Hep psikolojik diyosun ya bebeğim böyle şeyler daha da bozuyo psikolojiniAllah korusun bebeğim sonu benzemesin
İnşallah bebeğim çok harap etmiyorum da görünce aklıma geldii
Hadi yaa kız o kadar ayrıntı bilmiyorum sadece keşfette bu videosunu gördümAmin kuzum 4 senelik evli oda benim gibi
Aşkım ben iyiyim merak etme Instagramda sayfama düştü sadeceHep psikolojik diyosun ya bebeğim böyle şeyler daha da bozuyo psikolojini
Videolarına baktım orda gördümHadi yaa kız o kadar ayrıntı bilmiyorum sadece keşfette bu videosunu gördüm
Aşkım ben iyiyim merak etme Instagramda sayfama düştü sadece
Drdr17 bebeğim çokk geçmiş olsun daraldığın her zaman konuşabiliriz biliyosun bunu
Anladım aşkım tamamHadi yaa kız o kadar ayrıntı bilmiyorum sadece keşfette bu videosunu gördüm
Aşkım ben iyiyim merak etme Instagramda sayfama düştü sadece
Drdr17 bebeğim çokk geçmiş olsun daraldığın her zaman konuşabiliriz biliyosun bunu
Hahdh çok hızlısınVideolarına baktım orda gördüm
Sen varken kafama böyle şeyleri takmak yok sustum tamamAnladım aşkım tamam
Tehlike ne kadar var bebeğimSağ göğüs ucu o kadar acıyo ki merdiven çıkarken kıyafetim değdiği için canım acıdı. Ben bu ay da hamile çıkmazsam ki vücudum çıldırmış olmalı kapatır giderim dükkanı
bugün beraberde içeriz inşallahHahdh çok hızlısınAfiyet olsun bu arada keşke karşılıklı içebilseydik o kahveleri
Sen varken kafama böyle şeyleri takmak yok sustum tamam
16-19 haziran arasında bi gün yumurtladım akıntıyla takip ettim bariz belli etti ovülasyon haftası. Normalden erken gelcek kuzucum ama bu kadar erken gelmez daha var 16sı desek yumurtlamaya ay sonu gibi heralde bat. Normalde daha geç ama soğan suyu yaptım erken oldu ovülasyonTehlike ne kadar var bebeğim
bugün beraberde içeriz inşallah
Test yap gebelik testi16-19 haziran arasında bi gün yumurtladım akıntıyla takip ettim bariz belli etti ovülasyon haftası. Normalden erken gelcek kuzucum ama bu kadar erken gelmez daha var 16sı desek yumurtlamaya ay sonu gibi heralde bat. Normalde daha geç ama soğan suyu yaptım erken oldu ovülasyon
Yok kız çok erken adet geçmeden yapmıcamTest yap gebelik testi
Hahdh çok hızlısınAfiyet olsun bu arada keşke karşılıklı içebilseydik o kahveleri
Sen varken kafama böyle şeyleri takmak yok sustum tamam
Ben meraktan yapardım sürekli gebelik testi ve ovülasyon testlerine bu zamana kadar 500 TL gitmiştirYok kız çok erken adet geçmeden yapmıcam1 temmuzda yaparım nasipse