O kediye kızılır mı yaa maşallah yaa çok güzel çoookHahahajaj güldümmmm bizde kızamayız ya Fatih şuanda kedinin bişe üstüne titriyor ben kızınca kızıyor çocukta düşünemiyorum
Koca yönünden bende şanslıyım Allah’a şükür
Seninle evli adam ay parçasıMaşallah canım benim eşimde yakışıklı ama çok kıskanç bu huyunu hiç semiyorum
Allah iyiliğini versin kız alemsin vallaBaşlık parası şakasını ciddiye alıp dışardan gelip duyar kasan olmaz dimi çünkü olmasın. Ben çocuğumu kimseye vermem zor yaptım şaka yani
Aynen öyle kader bu ya hakkımızda hayırlısı çok istiyor oda baba olmayı ilk zamanlar istemiyordu ama şimdi aşırı istiyor belli etmemeyede çalışıyorO kediye kızılır mı yaa maşallah yaa çok güzel çoookbak iyi baba olcak işte iyi baba olcak olanlar baba olamıyo çocuğunu terk edenler patır patır oluyo işte kader
Seninle evli adam ay parçasıkıskancak tabi maşallah
Teşekkür ederim asko da Yanı onunki de biraz fazla yani kıskançlığıO kediye kızılır mı yaa maşallah yaa çok güzel çoookbak iyi baba olcak işte iyi baba olcak olanlar baba olamıyo çocuğunu terk edenler patır patır oluyo işte kader
Seninle evli adam ay parçasıkıskancak tabi maşallah
Ayy aminn hepimizin inşallahAllah iyiliğini versin kız alemsin valla
Benimki de çok istiyo ya bissürü takviye kullandı çok üzülüyorum bazen kendi adıma yetmsz gibi bi de onun adına üzülüyorumAynen öyle kader bu ya hakkımızda hayırlısı çok istiyor oda baba olmayı ilk zamanlar istemiyordu ama şimdi aşırı istiyor belli etmemeyede çalışıyor
Sosyal medya açtırsaymış iyimiş tabiiTeşekkür ederim asko da Yanı onunki de biraz fazla yani kıskançlığı
Bende öyle ya kendimden çok ona üzülüyorum hattaAyy aminn hepimizin inşallah
Benimki de çok istiyo ya bissürü takviye kullandı çok üzülüyorum bazen kendi adıma yetmsz gibi bi de onun adına üzülüyorum
Sosyal medya açtırsaymış iyimiş tabii
Sen adet olmadın dimi hala bebeğimBende öyle ya kendimden çok ona üzülüyorum hatta
Tatlım watsab i bile oğlan okula başlayınca açtım sırf okul içinAyy aminn hepimizin inşallah
Benimki de çok istiyo ya bissürü takviye kullandı çok üzülüyorum bazen kendi adıma yetmsz gibi bi de onun adına üzülüyorum
Sosyal medya açtırsaymış iyimiş tabii
Erkekler öyle canım benim biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahtan benimki her ay günüm gelmeden kendi aliyo testleri benden habersiz yani düşünBende öyle ya kendimden çok ona üzülüyorum hatta
Yok aşkım ya adet söktürücü kullanıyorumSen adet olmadın dimi hala bebeğim
Ben aldırıyorum ama hiç almam dediğini görmedim eczacıyla kanka olcaz utanıyorum artıkErkekler öyle canım benim biz elimizden geleni yapıyoruz taktir allahtan benimki her ay günüm gelmeden kendi aliyo testleri benden habersiz yani düşün
Aç aşkım aman huzur kaçmasın ama çok da lazım değilTatlım watsab i bile oğlan okula başlayınca açtım sırf okul içinama az kaldı kandırıp açıcam
Yeni ayda yeni mutlulukların olsun inşallah bitanemmYok aşkım ya adet söktürücü kullanıyorum
Amin kuzucum olursam 2.3 günü Zeynep kamile gidicem testler yapılacak aşılama olcak inşallahAç aşkım aman huzur kaçmasın ama çok da lazım değil
Yeni ayda yeni mutlulukların olsun inşallah bitanemm
Aynen öyle canım acarsam yazarım ben özeldenAç aşkım aman huzur kaçmasın ama çok da lazım değil
Yeni ayda yeni mutlulukların olsun inşallah bitanemm
Valla 5 yıldır artık gitmediğim eczane kalmadı her ay birine gidiyorumBen aldırıyorum ama hiç almam dediğini görmedim eczacıyla kanka olcaz utanıyorum artık
Bize en yakın olana gidiyoruz canım naber kanka diyesim geliyor vallaValla 5 yıldır artık gitmediğim eczane kalmadı her ay birine gidiyorum
Bize en yakın olana gidiyoruz canım naber kanka diyesim geliyor valla