Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ göğüs ucu o kadar acıyo ki merdiven çıkarken kıyafetim değdiği için canım acıdı. Ben bu ay da hamile çıkmazsam ki vücudum çıldırmış olmalı kapatır giderim dükkanı 😂😂😂
Ben diyom da sen inanmiyon

Ben diyom da sen inanmiyon
Valla bak canım yanıyo bildiğin bu sefer ben de biliyorum değişik şeyler var eğer çıkmazsa negatif olursa ay sonunda kafayı yemişim ben derim 😂 Sonuçta biz de bu işlere din başlamadık 2 yılın negatif tecrübesi var 😂
Ben meraktan yapardım sürekli gebelik testi ve ovülasyon testlerine bu zamana kadar 500 TL gitmiştir 😂
Ayy sorma maddi olarak eşime 4 kutu ilaç kullandık 5.kutuyu aldık. Giden para sadece tek takviyeye 900ü buldu. Üstüne her ay bir şişe 100 tllik karnitinler multivitamin ve çinko takviyeler eklenince çok pahalıya patladı 🙄 Bunlar sadece 2 buçuk ayda. Daha da olmazsa 3 ay daha devam ilaçlara

Valla bak canım yanıyo bildiğin bu sefer ben de biliyorum değişik şeyler var eğer çıkmazsa negatif olursa ay sonunda kafayı yemişim ben derim 😂 Sonuçta biz de bu işlere din başlamadık 2 yılın negatif tecrübesi var 😂

Ayy sorma maddi olarak eşime 4 kutu ilaç kullandık 5.kutuyu aldık. Giden para sadece tek takviyeye 900ü buldu. Üstüne her ay bir şişe 100 tllik karnitinler multivitamin ve çinko takviyeler eklenince çok pahalıya patladı 🙄 Bunlar sadece 2 buçuk ayda. Daha da olmazsa 3 ay daha devam ilaçlara
Sorma artık çok masraflı oluyor devlete gidiyorum o yüzden

Sorma artık çok masraflı oluyor devlete gidiyorum o yüzden
Bizim ilaçlar vitamin takviyesi geçtiği için devlet 5 kuruş karşılamıyo eczanede 15 günlük kutular 250 tl. 6 ay kullanılcaktı işte her olmadığı ay bi masraf daha 😂😂

Cookiie Cookiie ’mm çok güzel değerin kuzucumm😍 2günde beta takibi yapacaksın.İnşallah hızla da ilerler.Arkdaşımın 40tı ilk öğrendiğinde şimdi devam ediyor gebeliği🤗 hadi hayırlı uğurlu olsunn kuzum daha yeni uyandım hemen baktım yazmış mi diye 🥰🤭

Cookiie Cookiie ’mm çok güzel değerin kuzucumm😍 2günde beta takibi yapacaksın.İnşallah hızla da ilerler.Arkdaşımın 40tı ilk öğrendiğinde şimdi devam ediyor gebeliği🤗 hadi hayırlı uğurlu olsunn kuzum daha yeni uyandım hemen baktım yazmış mi diye 🥰🤭
Merhaba biz senle hiç konuştuk mu :) hatırlayamıyorumda 😊

Boşa cikmiycak canım bunlar inşallah sonucu olumlu olcak negatif çıkarsada üzülme bebeğim en kısa sürede olcak allahın izniyle

Boşa cikmiycak canım bunlar inşallah sonucu olumlu olcak negatif çıkarsada üzülme bebeğim en kısa sürede olcak allahın izniyle
Evet bebeğim normalde üzülmem yine öyle çok üzülmem de 2 yıldır iğne vurulduğumda olmayan şeyler olunca negatif olursa sinirim bozulur sadece 😂

Evet bebeğim normalde üzülmem yine öyle çok üzülmem de 2 yıldır iğne vurulduğumda olmayan şeyler olunca negatif olursa sinirim bozulur sadece 😂
Ayy vücutta sasdi artık tatlım normal beyin yandı cunki her ay her ay 🤣

Senin de olmuştu dimi tüm belirtilerin olup da negatif olduğu ki sen hamilelik de yaşadın yani delirdim diye bişey yok 😂😂
Aynen tatlım ben geçen ay tamam bu sefer oldu dedim hamileyim dedim ama bi sabah bi uyandım adet olmuştum bebeğim bide ben gebeligimde 6 haftaya kadar falan bisey anlamamıştım normal gidiyordu herşey

Sendede umutluyum bu ay olmazsada olucak kısa sürede lafımı hafife alma bak mimariyeye ve imtisallede dedim ikiside hamile 🤰
Hahsh inşallah bebeğim ya benim de umudum yüksek bu ay oldu gibi geliyo ya bakalım 😂😂
Hiç konuşmadık canım ama konuşalım :KK60: Ayın sonunu bekliyorum.Sabırsızlıkla karnım ağrıcak diye çok korkuyorum ara ara birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım🌸
Ağrısın kız o da belirti işte 😂

Aynen tatlım ben geçen ay tamam bu sefer oldu dedim hamileyim dedim ama bi sabah bi uyandım adet olmuştum bebeğim bide ben gebeligimde 6 haftaya kadar falan bisey anlamamıştım normal gidiyordu herşey
He iyi daha akıl sağlığım yerinde o zaman şimdilik 😂😂😂

X