Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım sonucları gorcez haftaya
Güzel sonuçlar olucak bitanem inşallah 😍🤗
Günaydın hanımlar 💐 siteye girer girmez etiketleri gördüm sizden ay hadi inşallah dedim 😁 çok mutlu oldum tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin nacizane fikrim seninde geçmişinde düşük olduğu için kese kalp duyana kadar kendine dikkat etmen eşine yanaşmaman 🤭 ev işi bi süre ara ver hatta sıcak suyla duş alma stretden çok çok uzak ol aklıma gelenler bunlar yine yazarım hatırladıkça bide
Bu değerler çok fazla kişiye özel canım ben 34 le öğrendim mesela burda bi bayan 200 küsürle öğrendi evham yaptım acana gene mi kimyasal vs sağlıkla arttı şükür önemli olan o değer skalası çoook ikili test yaptırdım benim beta 66bin kimisinin 30 20 binlerde çıkmış 😁
Haftaya keseyi görürsün bence diğer arkadaşlarıma da nasip olsun Allahım sırayla geliyo haberler 🙏
Ay canım ne güzel önerilerde bulunmuşsun bana testi gördüğümden beri zaten adamı yanaştırmıyorum yanıma 🤭 ev işleride bıraktım valla heryer heryerde 😂😂 inşallah sağlıkla görelimde kese kalp daha bir rahatlıcam sonra. Evet kan olayı farklı herkesin bünyesi canım dediğin gibi. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci rabbim arkadaşlarımızdan da görmeyi nasip etsün 🤗🤗
İki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miii 😍

Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydı 😂😂 göğüslerde bi garip zaten kaşınma yanma gibi bişeyler var göğüs ucumda muhtemelen bunlar psikolojik
Yarın tekrar vericem kan aşkım ona göre bakıcam 🤗
Cookiie Cookiie nin değeri pozitif çıkmıs baska baslıkta gördüm 🤭
Ama gelip kendi söylemek ister belki değeri falan 🤭🤭

Kendi pozitif haberimi veremedim bi orasıda ayrı=)

Aynen aynenn
Pozitif değer gördüm ya kendimin olmasada heyecan yaptım heralde, atladım hemen😁😁
ay canım benimm evet yazamadım henüz oraya değerimi anneme geldim telefonu alamadım elime çok teşekkür ederim darısı başına inşallah bitanem 🤗🤗❤️
tebrik ederim cnm Cookiie Cookiie sendede pko vardı galiba nasıl hamile kaldın bu süreçte bilgi verebilir misin
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben baya bi kilo almıştım. En çok gördüğüm rakamdan sonra uzun vadede 10 kilo kadar verdim aslında ama hala vermem gerek en az 10 daha. Tedavi oldum bu 3. Denememdi tedavimde insülin direnci için ilaç kullandım canım. D vit b12 vit düşüktü onları yükselttim. Birde bu tedavimde çatlatma iğneainden sonra corasprin kullanmaya başladım daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için. Tedavimde de femara,klomen, merional 3ünüde kullandım.

Güzel sonuçlar olucak bitanem inşallah 😍🤗

Ay canım ne güzel önerilerde bulunmuşsun bana testi gördüğümden beri zaten adamı yanaştırmıyorum yanıma 🤭 ev işleride bıraktım valla heryer heryerde 😂😂 inşallah sağlıkla görelimde kese kalp daha bir rahatlıcam sonra. Evet kan olayı farklı herkesin bünyesi canım dediğin gibi. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci rabbim arkadaşlarımızdan da görmeyi nasip etsün 🤗🤗

Yarın tekrar vericem kan aşkım ona göre bakıcam 🤗

ay canım benimm evet yazamadım henüz oraya değerimi anneme geldim telefonu alamadım elime çok teşekkür ederim darısı başına inşallah bitanem 🤗🤗❤️

Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben baya bi kilo almıştım. En çok gördüğüm rakamdan sonra uzun vadede 10 kilo kadar verdim aslında ama hala vermem gerek en az 10 daha. Tedavi oldum bu 3. Denememdi tedavimde insülin direnci için ilaç kullandım canım. D vit b12 vit düşüktü onları yükselttim. Birde bu tedavimde çatlatma iğneainden sonra corasprin kullanmaya başladım daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için. Tedavimde de femara,klomen, merional 3ünüde kullandım.
inş cnm sağolasın bilgilerin için

inş cnm sağolasın bilgilerin için
Rica ederim bitanem inşallah rabbim sana da naisp etsin. Pko bu vitaminleride çok etkiliyormuş. Bi baktır istersen canım baktırmadıysan. İnsülin ilacının da çok faydası olduğunu umuyorum

Rica ederim bitanem inşallah rabbim sana da naisp etsin. Pko bu vitaminleride çok etkiliyormuş. Bi baktır istersen canım baktırmadıysan. İnsülin ilacının da çok faydası olduğunu umuyorum
inş cnm ,İnsülin direncini nerde bakılıyor cnm normal dahiliye mi kadın doğumamı gitmem lazım

X