- 19 Mart 2021
- 1.042
- 702
- 30
Evet 183 çıktı değeriCookiie nin değeri pozitif çıkmıs baska baslıkta gördüm
Ama gelip kendi söylemek ister belki değeri falan
Kendi pozitif haberimi veremedim bi orasıda ayrı=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 183 çıktı değeriCookiie nin değeri pozitif çıkmıs baska baslıkta gördüm
Aynen kuzum yanlış anlaşılma oldu ekleşiyoruzda o yüzden dedimFated ay ben yanlış anlamışım galiba sen kendilerinden bahsediyosun heralde
Bende kan testi vericekti onu merak ediyosun zannettim =))
Aynen aynennAynen kuzum yanlış anlaşılma oldu ekleşiyoruzda o yüzden dedim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız canım benimAynen aynenn
Pozitif değer gördüm ya kendimin olmasada heyecan yaptım heralde, atladım hemen
Atarım canimmmBende isterim kızlarr
Değerin güzel canım. Olumsuzu çağırma. ❤Kızlar beta hcg 183 çıkmış düşükmü dersiniz normalmi
Baede sev9 I imtisall @Ay tenli anne @tiniminihaniim @Asenaasena96 unuttupum varsa diğer kızlarr
Yazayım canımKızlar instgramı olanlar bana özelden yazabilir mi ekliyim hepinizi çok merak ediyorum
Güzel sonuçlar olucak bitanem inşallahBakalım sonucları gorcez haftaya
Ay canım ne güzel önerilerde bulunmuşsun bana testi gördüğümden beri zaten adamı yanaştırmıyorum yanıma ev işleride bıraktım valla heryer heryerde inşallah sağlıkla görelimde kese kalp daha bir rahatlıcam sonra. Evet kan olayı farklı herkesin bünyesi canım dediğin gibi. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci rabbim arkadaşlarımızdan da görmeyi nasip etsünGünaydın hanımlar siteye girer girmez etiketleri gördüm sizden ay hadi inşallah dedim çok mutlu oldum tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin nacizane fikrim seninde geçmişinde düşük olduğu için kese kalp duyana kadar kendine dikkat etmen eşine yanaşmaman ev işi bi süre ara ver hatta sıcak suyla duş alma stretden çok çok uzak ol aklıma gelenler bunlar yine yazarım hatırladıkça bide
Bu değerler çok fazla kişiye özel canım ben 34 le öğrendim mesela burda bi bayan 200 küsürle öğrendi evham yaptım acana gene mi kimyasal vs sağlıkla arttı şükür önemli olan o değer skalası çoook ikili test yaptırdım benim beta 66bin kimisinin 30 20 binlerde çıkmış
Haftaya keseyi görürsün bence diğer arkadaşlarıma da nasip olsun Allahım sırayla geliyo haberler
Yarın tekrar vericem kan aşkım ona göre bakıcamİki kat artarsa inşallah o zamanları buluyo sanki kuzum randevun cumartesi miii
Yok aşkım ya değilimdir ya enfeksiyon ya da psikolojik. Kasık ağrım vajinaya bile sıçradı dün. Sanki ara ara aşağıdan bıçak batırdılar. Doğum gibi bi acıydı göğüslerde bi garip zaten kaşınma yanma gibi bişeyler var göğüs ucumda muhtemelen bunlar psikolojik
Cookiie nin değeri pozitif çıkmıs baska baslıkta gördüm
ay canım benimm evet yazamadım henüz oraya değerimi anneme geldim telefonu alamadım elime çok teşekkür ederim darısı başına inşallah bitanemAynen aynenn
Pozitif değer gördüm ya kendimin olmasada heyecan yaptım heralde, atladım hemen
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben baya bi kilo almıştım. En çok gördüğüm rakamdan sonra uzun vadede 10 kilo kadar verdim aslında ama hala vermem gerek en az 10 daha. Tedavi oldum bu 3. Denememdi tedavimde insülin direnci için ilaç kullandım canım. D vit b12 vit düşüktü onları yükselttim. Birde bu tedavimde çatlatma iğneainden sonra corasprin kullanmaya başladım daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için. Tedavimde de femara,klomen, merional 3ünüde kullandım.tebrik ederim cnm Cookiie sendede pko vardı galiba nasıl hamile kaldın bu süreçte bilgi verebilir misin
inş cnm sağolasın bilgilerin içinGüzel sonuçlar olucak bitanem inşallah
Ay canım ne güzel önerilerde bulunmuşsun bana testi gördüğümden beri zaten adamı yanaştırmıyorum yanıma ev işleride bıraktım valla heryer heryerde inşallah sağlıkla görelimde kese kalp daha bir rahatlıcam sonra. Evet kan olayı farklı herkesin bünyesi canım dediğin gibi. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatalım bu süreci rabbim arkadaşlarımızdan da görmeyi nasip etsün
Yarın tekrar vericem kan aşkım ona göre bakıcam
ay canım benimm evet yazamadım henüz oraya değerimi anneme geldim telefonu alamadım elime çok teşekkür ederim darısı başına inşallah bitanem
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Ben baya bi kilo almıştım. En çok gördüğüm rakamdan sonra uzun vadede 10 kilo kadar verdim aslında ama hala vermem gerek en az 10 daha. Tedavi oldum bu 3. Denememdi tedavimde insülin direnci için ilaç kullandım canım. D vit b12 vit düşüktü onları yükselttim. Birde bu tedavimde çatlatma iğneainden sonra corasprin kullanmaya başladım daha önce sağlıksız gebeliğim olduğu için. Tedavimde de femara,klomen, merional 3ünüde kullandım.
Rica ederim bitanem inşallah rabbim sana da naisp etsin. Pko bu vitaminleride çok etkiliyormuş. Bi baktır istersen canım baktırmadıysan. İnsülin ilacının da çok faydası olduğunu umuyoruminş cnm sağolasın bilgilerin için
inş cnm ,İnsülin direncini nerde bakılıyor cnm normal dahiliye mi kadın doğumamı gitmem lazımRica ederim bitanem inşallah rabbim sana da naisp etsin. Pko bu vitaminleride çok etkiliyormuş. Bi baktır istersen canım baktırmadıysan. İnsülin ilacının da çok faydası olduğunu umuyorum
Ayyyy çok sevindimAyy çok sevindim şu an gözün aydın bebeğim
Tatlım naber nerelerdesinAyyyy çok sevindim