Ne kadarlık evlisin kuzum yaş kaçHiç konuşmadık canım ama konuşalımAyın sonunu bekliyorum.Sabırsızlıkla karnım ağrıcak diye çok korkuyorum ara ara birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım
Bi erken gebelik testi yapsan keşkeHahsh inşallah bebeğim ya benim de umudum yüksek bu ay oldu gibi geliyo ya bakalım
Ağrısın kız o da belirti işte
Kız valla aşırı erken zaten o yüzden belirtiler çıkmasına delirdim diyorum mantığım diyo şevval bu olamaz beynin oyun oynuyo hamile haberleri duyduğun için. Ama canım acıyo karnım çok seyrekleşti göğsüm yanıyo batıyo oynamasın böyle oyun felan beynimBi erken gebelik testi yapsan keşke
Güzel ebemm iyimi sonucumCookiie ’mm çok güzel değerin kuzucumm 2günde beta takibi yapacaksın.İnşallah hızla da ilerler.Arkdaşımın 40tı ilk öğrendiğinde şimdi devam ediyor gebeliği hadi hayırlı uğurlu olsunn kuzum daha yeni uyandım hemen baktım yazmış mi diye
Karın ağrısına hiç korkmayın arkadaşlar benim hep ara ara adet olucakmışım gibi bir belime bir karnıma ağrı giriyorHiç konuşmadık canım ama konuşalımAyın sonunu bekliyorum.Sabırsızlıkla karnım ağrıcak diye çok korkuyorum ara ara birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım
4yıl kuzum yaşım 30 ama 31e şurda az kaldı yengeç burcuyum ebe hemşireyimNe kadarlık evlisin kuzum yaş kaç
Yanında deliren birde ben oldum hadi bakalım o zamanKız ben ağrıdı diye mutluluktan uçtum iki gündür bugün çok azaldı bak o kadar oynuyo ki tam yerleşme belirtilerini verdi sağolsun böyle böyle delirtcek
Saolun canlarımm
Hayırlı olsunGüzel ebemm iyimi sonucumsanırım bende sev9 'um hesap yaptı onun gibi hesapladım iyi gibi duruyor inşallah bundan sonrası için de iyi olur rabbim sana da nasip etsin bitanemm
Karın ağrısına hiç korkmayın arkadaşlar benim hep ara ara adet olucakmışım gibi bir belime bir karnıma ağrı giriyor
Oo 2 mi olduk sanmam hamile iki deli bir olabilir amaYanında deliren birde ben oldum hadi bakalım o zaman
Göğüs benimde öyle çamaşarı falan attım saldım gitti evdeHayırlı olsunCookiie 'm bir yeni hamişimiz ve bir yeni delimiz oldu Göğüs ucu acısı başladı şiddetli bende. Kıyafet deydiremiyorum yanıyo resmenn
Oo 2 mi olduk sanmam hamile iki deli bir olabilir ama
Aminnn canımmm mimoşummm aminnGüzel ebemm iyimi sonucumsanırım bende sev9 'um hesap yaptı onun gibi hesapladım iyi gibi duruyor inşallah bundan sonrası için de iyi olur rabbim sana da nasip etsin bitanemm
Karın ağrısına hiç korkmayın arkadaşlar benim hep ara ara adet olucakmışım gibi bir belime bir karnıma ağrı giriyor
Benim iğneden 10 gün sonra başlamıştı ağrılar canım bel aprısıyla başladı. İşte şimdi bel ağrım yoğunlukla var ama ara ara karnıma adet sancısı gibi giriyor tuvalete koşuyorum hemen bişeymi gelcek diye düşün aynı ağrılarAminnn canımmm mimoşummm aminnBende kaba taslak aynı hesabı yaptımm
yaa gerçek mi kuzumm karnım ağrıyınca ben moralim çok bozuluyor hatta dedim ki 9 gün var yuh bu kadar da kendini belli etmek zorunda mısın dedim regle
Yaaa inşAllah sevoşum inşAllahHayırlı olsunCookiie 'm bir yeni hamişimiz ve bir yeni delimiz oldu Göğüs ucu acısı başladı şiddetli bende. Kıyafet deydiremiyorum yanıyo resmenn
Oo 2 mi olduk sanmam hamile iki deli bir olabilir ama
Herkeste diyor ya kuzucum aynı regl ağrısıyla aynı diye bazen öyle yorumluyorum bazen diyorum tamam bu ayda olmuyor ay Allah korusun hiç bir şey gelmesin çiçeğimBenim iğneden 10 gün sonra başlamıştı ağrılar canım bel aprısıyla başladı. İşte şimdi bel ağrım yoğunlukla var ama ara ara karnıma adet sancısı gibi giriyor tuvalete koşuyorum hemen bişeymi gelcek diye düşün aynı ağrılar
Ohaa aklımdan geçti bugün merdiven iniyodum acısı beynime vurdu dedim sizle napıcaz böyle kızçelerimGöğüs benimde öyle çamaşarı falan attım saldım gitti evde
Hahsh kız bari inşallah sen de hamilesindir delirmemişindir deseydin inşallah dedi ya aldığım duaya bakYaaa inşAllah sevoşum inşAllah
Ay ben yanlış mı anladım ben orda zaten ikimiz de hamile olalım diye amin inşAllah diyorummmOhaa aklımdan geçti bugün merdiven iniyodum acısı beynime vurdu dedim sizle napıcaz böyle kızçelerimSenden duydum ya geçen gün muhtemelen ondan etkilendim diyom delirdim diye
Hahsh kız bari inşallah sen de hamilesindir delirmemişindir deseydin inşallah dedi ya aldığım duaya bak
Biliyorum aşkım şaka yaptımAy ben yanlış mı anladım ben orda zaten ikimiz de hamile olalım diye amin inşAllah diyorummm
Biliyorum aşkım şaka yaptıminşallah balımm
Umut yokken oluyor herşey canımmHerkeste diyor ya kuzucum aynı regl ağrısıyla aynı diye bazen öyle yorumluyorum bazen diyorum tamam bu ayda olmuyor ay Allah korusun hiç bir şey gelmesin çiçeğim
Hadi bakalım kız göğüs ağrısı baya bir belirti benceOhaa aklımdan geçti bugün merdiven iniyodum acısı beynime vurdu dedim sizle napıcaz böyle kızçelerimSenden duydum ya geçen gün muhtemelen ondan etkilendim diyom delirdim diye
Hahsh kız bari inşallah sen de hamilesindir delirmemişindir deseydin inşallah dedi ya aldığım duaya bak
Hadi inşallah aşkımUmut yokken oluyor herşey canımminşallah bitanem
Hadi bakalım kız göğüs ağrısı baya bir belirti bence
İnşallah balımmEn hayırlısı olsunn kuzum inşAllah
Bebeğim burada 7’den 70’e herkese en baştan beri aşılanıyor hanii yaş sınırlandırma olmadı.Ama ben olmadım çiçeğim hatta dünkü bi takip ettiğim doktor var bak atayım sana yaptırın aşınızı diyolar.Tiniminimavihanim sizin oralarda aşı durumu nasıl bebeğimm. Biontec mi oluyorsunyz herkes aşılandımı