Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi erken gebelik testi yapsan keşke
Kız valla aşırı erken zaten o yüzden belirtiler çıkmasına delirdim diyorum mantığım diyo şevval bu olamaz beynin oyun oynuyo hamile haberleri duyduğun için. Ama canım acıyo karnım çok seyrekleşti göğsüm yanıyo batıyo oynamasın böyle oyun felan beynim

Güzel ebemm iyimi sonucum sanırım bende sev9 'um hesap yaptı onun gibi hesapladım iyi gibi duruyor inşallah bundan sonrası için de iyi olur rabbim sana da nasip etsin bitanemm
Hiç konuşmadık canım ama konuşalım Ayın sonunu bekliyorum.Sabırsızlıkla karnım ağrıcak diye çok korkuyorum ara ara birşeyler oluyor ama ne oluyor anlamadım
Karın ağrısına hiç korkmayın arkadaşlar benim hep ara ara adet olucakmışım gibi bir belime bir karnıma ağrı giriyor

Hayırlı olsun Cookiie 'm bir yeni hamişimiz ve bir yeni delimiz oldu Göğüs ucu acısı başladı şiddetli bende. Kıyafet deydiremiyorum yanıyo resmenn
Yanında deliren birde ben oldum hadi bakalım o zaman
Oo 2 mi olduk sanmam hamile iki deli bir olabilir ama

Göğüs benimde öyle çamaşarı falan attım saldım gitti evde

Aminnn canımmm mimoşummm aminn Bende kaba taslak aynı hesabı yaptımm

yaa gerçek mi kuzumm karnım ağrıyınca ben moralim çok bozuluyor hatta dedim ki 9 gün var yuh bu kadar da kendini belli etmek zorunda mısın dedim regle

Benim iğneden 10 gün sonra başlamıştı ağrılar canım bel aprısıyla başladı. İşte şimdi bel ağrım yoğunlukla var ama ara ara karnıma adet sancısı gibi giriyor tuvalete koşuyorum hemen bişeymi gelcek diye düşün aynı ağrılar

Herkeste diyor ya kuzucum aynı regl ağrısıyla aynı diye bazen öyle yorumluyorum bazen diyorum tamam bu ayda olmuyor ay Allah korusun hiç bir şey gelmesin çiçeğim

Göğüs benimde öyle çamaşarı falan attım saldım gitti evde
Ohaa aklımdan geçti bugün merdiven iniyodum acısı beynime vurdu dedim sizle napıcaz böyle kızçelerim Senden duydum ya geçen gün muhtemelen ondan etkilendim diyom delirdim diye
Yaaa inşAllah sevoşum inşAllah
Hahsh kız bari inşallah sen de hamilesindir delirmemişindir deseydin inşallah dedi ya aldığım duaya bak

Ay ben yanlış mı anladım ben orda zaten ikimiz de hamile olalım diye amin inşAllah diyorummm

Herkeste diyor ya kuzucum aynı regl ağrısıyla aynı diye bazen öyle yorumluyorum bazen diyorum tamam bu ayda olmuyor ay Allah korusun hiç bir şey gelmesin çiçeğim
Umut yokken oluyor herşey canımm inşallah bitanem
Hadi bakalım kız göğüs ağrısı baya bir belirti bence

Tiniminimavihanim sizin oralarda aşı durumu nasıl bebeğimm. Biontec mi oluyorsunyz herkes aşılandımı
Bebeğim burada 7’den 70’e herkese en baştan beri aşılanıyor hanii yaş sınırlandırma olmadı.Ama ben olmadım çiçeğim hatta dünkü bi takip ettiğim doktor var bak atayım sana yaptırın aşınızı diyolar.
Genellikle biontec ve pfizer aşısı uygulanıyor kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…