Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah değildir canım ama öyleysede caresi var en azından
İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda. Zaten şuan takviyeler kullansak da 3 ayda anca sperm üretimi düzelirmiş. 3 ay moladayım o kesin.
Teşekkür ederim canım benim. Stresten oldu muhtemelen

İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda. Zaten şuan takviyeler kullansak da 3 ayda anca sperm üretimi düzelirmiş. 3 ay moladayım o kesin.

Biz seninle evlilik tarihimiz aynı. Hamile kalma tarihimizde aynı olcak galiba kuzu

canım. C life erkek macunu var 11m den 39m ye çıkardı bizi 1 ayda. Bence muhakkak sizde bunu kullanın cep lokman hekimdi en son

Bu arada kuruma çizgileri iğne etkisi ile çıkıyormuş doktor dedi ki. İlk 10 dakikada çıkarsa doğrudur dedi gerisi ya iğne etkisi ile kanda çok az miktarda kalmış olabileceği için olabilir ya da test. Bozuktur dedi. Keza benim 17. Gün bugün artık kuruyunca bile çıkmıyor. İkinci çiZgi

canım. C life erkek macunu var 11m den 39m ye çıkardı bizi 1 ayda. Bence muhakkak sizde bunu kullanın cep lokman hekimdi en son
Tamam canım mutlaka bakıcam teşekkür ederim
Biz seninle evlilik tarihimiz aynı. Hamile kalma tarihimizde aynı olcak galiba kuzu
Galiba aynen öyle olucak kuzucum. Sonra biri kız biri erkek olup bi şekilde dünür olursak gerçekten şaşırmam

Canım düzenli 3 ay kullanman lazım
Canım şimdi bu macunu kimler kullanabiliyor. Herkes kullanabilirmi. Benim şimdi insülin çıktı ya. Onun için inositol alcaktım doktor insülin ilacı kullanırsan gerek kalmaz inositole dedi. Şimdi diyorum 2 3 ay zaten kilo verme sürecim olcak. Bu sürecte korunsammı acaba. Yoksa bu macunu alıp biyandan da devammı etsem denemeye S Siyahhhinci

Tamam canım mutlaka bakıcam teşekkür ederim

Galiba aynen öyle olucak kuzucum. Sonra biri kız biri erkek olup bi şekilde dünür olursak gerçekten şaşırmam
Olurr valla senden iyi dünürmğ bulcam ama bi şartla çocuğumu oralara yollamam seninki gelsin ben bakarım ona burda
Kızlar test yaptık yapar yapmaz ikinci çizgi cıktı ama çok koyu değil 17. Gün bugün hamileyim saniriiiiiim
Aaa canımmm çok sevindimmm hayırlısı olsunnn sağlıkla ilerlesinn kan verde kesinleştir

Canım pco amh düşüklüğü bir çok kişi kullanıyor detaylı bileğisin var sen bence onlara sor onlar Bilgi verir ben yanlış bilgilendirme yapmayayım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…