- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 32
Evet çok faydasını gördüm ilk ay kaliteli 1 yumurtam vardı 2. Ay 2 tane tam kalite 2 tanede geriden gelen 4 yumurtan oluştu. Ben çok memnunumKızlar clife macunu kullandınızmı hiç
İnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda. Zaten şuan takviyeler kullansak da 3 ayda anca sperm üretimi düzelirmiş. 3 ay moladayım o kesin.İnşallah değildir canım ama öyleysede caresi var en azından
Teşekkür ederim canım benim. Stresten oldu muhtemelenBence de en doğrusu senin için sen sağlıklı ol önce
Çok geçmiş olsun haşlanmış patates ye kahve telvesi at ağzına tutsun o seni
Estagfurullah öyle düşünme aslında gerçekten belirti aramıyorum sadece bariz bir değişiklik oldu bende ister istemez endişelendim ki heveslenmek istemediğimi de söylemiştim muallaktayım yanii
Gebelik testi yapmayı düşünmüyorum canım ya
Şuan tedaviyi durdurduk canım başlasammı acaba yoksa 2 3 Ay sonramı başlasamEvet çok faydasını gördüm ilk ay kaliteli 1 yumurtam vardı 2. Ay 2 tane tam kalite 2 tanede geriden gelen 4 yumurtan oluştu. Ben çok memnunum
Biz seninle evlilik tarihimiz aynı. Hamile kalma tarihimizde aynı olcak galiba kuzuİnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda. Zaten şuan takviyeler kullansak da 3 ayda anca sperm üretimi düzelirmiş. 3 ay moladayım o kesin.
Teşekkür ederim canım benim. Stresten oldu muhtemelen
Canım düzenli 3 ay kullanman lazımŞuan tedaviyi durdurduk canım başlasammı acaba yoksa 2 3 Ay sonramı başlasam
canım. C life erkek macunu var 11m den 39m ye çıkardı bizi 1 ayda. Bence muhakkak sizde bunu kullanın cep lokman hekimdi en sonİnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda. Zaten şuan takviyeler kullansak da 3 ayda anca sperm üretimi düzelirmiş. 3 ay moladayım o kesin.
Tamam canım mutlaka bakıcam teşekkür ederimcanım. C life erkek macunu var 11m den 39m ye çıkardı bizi 1 ayda. Bence muhakkak sizde bunu kullanın cep lokman hekimdi en son
Galiba aynen öyle olucak kuzucum. Sonra biri kız biri erkek olup bi şekilde dünür olursak gerçekten şaşırmamBiz seninle evlilik tarihimiz aynı. Hamile kalma tarihimizde aynı olcak galiba kuzu
Konuşabildin mi eşinle nasıl geçmiş randevuİnşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımızda. Zaten şuan takviyeler kullansak da 3 ayda anca sperm üretimi düzelirmiş. 3 ay moladayım o kesin.
Konuştum canım varikosel teşhisi koymuş ultrasonla durumuna bakıcakmş öğleden sonra ultrasona girecek. Ama ameliyatlık gibi gözüküyo şuan bizim durumKonuşabildin mi eşinle nasıl geçmiş randevu
Hayirli olsun bu ay yaptiginiz ilk test miResim yükleyemiyorum bi sorun var
Ameliyat mı nasıl yaniKonuştum canım varikosel teşhisi koymuş ultrasonla durumuna bakıcakmş öğleden sonra ultrasona girecek. Ama ameliyatlık gibi gözüküyo şuan bizim durum
Ayyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmm ya çok mutlu oldumKızlar test yaptık yapar yapmaz ikinci çizgi cıktı ama çok koyu değil 17. Gün bugün hamileyim saniriiiiiim
Olurr valla senden iyi dünürmğ bulcamTamam canım mutlaka bakıcam teşekkür ederim
Galiba aynen öyle olucak kuzucum. Sonra biri kız biri erkek olup bi şekilde dünür olursak gerçekten şaşırmam
Aaa canımmm çok sevindimmm hayırlısı olsunnn sağlıkla ilerlesinn kan verde kesinleştirKızlar test yaptık yapar yapmaz ikinci çizgi cıktı ama çok koyu değil 17. Gün bugün hamileyim saniriiiiiim
Daha once test yapmis miydiniz 17 gune kadar beklediniz mi yoksaResim yükleyemiyorum bi sorun var
Daha once test yapmis miydiniz 17 gune kadar beklediniz mi yoksa
Canım pco amh düşüklüğü bir çok kişi kullanıyor detaylı bileğisin var sen bence onlara sor onlar Bilgi verir ben yanlış bilgilendirme yapmayayım şimdiCanım düzenli 3 ay kullanman lazım
Canım şimdi bu macunu kimler kullanabiliyor. Herkes kullanabilirmi. Benim şimdi insülin çıktı ya. Onun için inositol alcaktım doktor insülin ilacı kullanırsan gerek kalmaz inositole dedi. Şimdi diyorum 2 3 ay zaten kilo verme sürecim olcak. Bu sürecte korunsammı acaba. Yoksa bu macunu alıp biyandan da devammı etsem denemeye S Siyahhhinci