- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
Doktor 2 marta kadar bekle reglini demişti 10 gün var meme etrafı pütürleşme ve uc kısmındaki halkanın büyümesi dağılması gibiNe gibi degisiklikler mesela. Adetine kac gun var?
Kaç kg şuan canım spor pilates detox suları gelsin hemennnKızlar şimdi geldim doktordan. Bu doktor insülinimi düzeltip kilo vermemi söyledi. Ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. Şimdi bişey elde edemeyiz olsa bile sağlıklı gebelik ihtimali çok düşük boşuna paranı harcama vücudunuda yıpratma dedi.
Bende birkaç dinlenmeye çekiliyorum. 10 15 kilo civarı vermem gerekiyo. 2 3 aya inşallah olur. Ki verirsen doğal bile olur tedavi gerekmez dedi
Canım ben 1 yıl önce 69 72 arAsında geziyodum sonra evlendim 75le ilk hamile kaldım sonrasında olumsuzluklar olunca saldım tartı yüzü görmedim. 1 yıl evde bide gece yemeleri falan ohooo. Birgün bi baktım 96yı gördüm o gün hayatımın şokunu yaşadımKaç kg şuan canım spor pilates detox suları gelsin hemennn
İnşallahtamam canım :)
bu ay olucak inşallah kuzum
Ya ben çok kötüyüm gece tansiyonum 8-9 arasıydı büyük tansiyon. Gözüm karardı bayılıyodum az kalsın sonra mide krampıyla uyandım şimdide şiddetli ishalle. Çok mu üzüldüm acaba bilinç altımdan. Kendimi sıkmadım ama ne bileym bünyem çöktüBu ayda olmazsa bide onu deniyim diyorum ya deneme tHtası olduk artık
Canım kullandığın macunlara devam ediyomusun onlar dokunmasınYa ben çok kötüyüm gece tansiyonum 8-9 arasıydı büyük tansiyon. Gözüm karardı bayılıyodum az kalsın sonra mide krampıyla uyandım şimdide şiddetli ishalle. Çok mu üzüldüm acaba bilinç altımdan. Kendimi sıkmadım ama ne bileym bünyem çöktü
Etmiyorum canım bıraktım konu eşime dönünceCanım kullandığın macunlara devam ediyomusun onlar dokunmasın
Kafana taktın belki bugün dinlen bakalım kuzum. Gittinizmi doktoraEtmiyorum canım bıraktım konu eşime dönünce
Ben gidemedim eşim tek gitti 11.20de randevu. Galiba çok stres yaptım canım ya doktor ne dicek felan diyeKafana taktın belki bugün dinlen bakalım kuzum. Gittinizmi doktora
Yapma stres kuzum herşeyin bi çaresi varBen gidemedim eşim tek gitti 11.20de randevu. Galiba çok stres yaptım canım ya doktor ne dicek felan diye
Kilo vermeye başladığın süreçte ilk 1 ay yavaş diğer 2 ay çok hızlı sonra tekrar yavaş bir şekilde zayıflamaya devam edersin en önemli etkenin detox suları ödem atman lazım ve bence 70 i bile hedefleyebilirsin senin için daha iyi olurCanım ben 1 yıl önce 69 72 arAsında geziyodum sonra evlendim 75le ilk hamile kaldım sonrasında olumsuzluklar olunca saldım tartı yüzü görmedim. 1 yıl evde bide gece yemeleri falan ohooo. Birgün bi baktım 96yı gördüm o gün hayatımın şokunu yaşadımSonra dikkat ede ede şuan 89a indim. İşte doktor 75 ol öyle başlayalım dedi 14 kilom var
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınYa ben çok kötüyüm gece tansiyonum 8-9 arasıydı büyük tansiyon. Gözüm karardı bayılıyodum az kalsın sonra mide krampıyla uyandım şimdide şiddetli ishalle. Çok mu üzüldüm acaba bilinç altımdan. Kendimi sıkmadım ama ne bileym bünyem çöktü
Tabiki olursa 70 tadından yenmez canımKilo vermeye başladığın süreçte ilk 1 ay yavaş diğer 2 ay çok hızlı sonra tekrar yavaş bir şekilde zayıflamaya devam edersin en önemli etkenin detox suları ödem atman lazım ve bence 70 i bile hedefleyebilirsin senin için daha iyi olur
Saol bebeğim mide ağrısı ve ishal kaldı yatıp dinleniyorum.Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Dediğim gibi varikosel çıkmış eşimde ne kadar ilerlediğini görmek için film istemiş doktor öğleden sonra çekilecekmişYapma stres kuzum herşeyin bi çaresi var
Varikoselin tedavisi ne canım ameliyatmı sankiSaol bebeğim mide ağrısı ve ishal kaldı yatıp dinleniyorum.
Dediğim gibi varikosel çıkmış eşimde ne kadar ilerlediğini görmek için film istemiş doktor öğleden sonra çekilecekmiş
Evet canım ultrasonu gördükten sonra konuşuruz demiş doktor. Hiç istemiyorm ameliyat düzeyinde olmasını yaVarikoselin tedavisi ne canım ameliyatmı sanki
İnşallah değildir canım ama öyleysede caresi var en azındanEvet canım ultrasonu gördükten sonra konuşuruz demiş doktor. Hiç istemiyorm ameliyat düzeyinde olmasını ya
Himmm o bende de oluyor hep ama sonuc husran olabiliyor. Bence kendini dinleme 10 gun uzun bir sure cunku. En azindan 5 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin. Tabiki haddime degil karismak ama uzulme diyeDoktor 2 marta kadar bekle reglini demişti 10 gün var meme etrafı pütürleşme ve uc kısmındaki halkanın büyümesi dağılması gibi
Bence de en doğrusu senin için sen sağlıklı ol önceTabiki olursa 70 tadından yenmez canımŞimdilik çocuk fikrini rafa kaldırdım. Öncelikle kendime odaklanıcam. Önce ben sağlıklı olmalıyımki sağlıklı bir çocuk dğnyaya getireyim
Çok geçmiş olsun haşlanmış patates ye kahve telvesi at ağzına tutsun o seniSaol bebeğim mide ağrısı ve ishal kaldı yatıp dinleniyorum.
Dediğim gibi varikosel çıkmış eşimde ne kadar ilerlediğini görmek için film istemiş doktor öğleden sonra çekilecekmiş
Estagfurullah öyle düşünme aslında gerçekten belirti aramıyorum sadece bariz bir değişiklik oldu bende ister istemez endişelendim ki heveslenmek istemediğimi de söylemiştim muallaktayım yaniiHimmm o bende de oluyor hep ama sonuc husran olabiliyor. Bence kendini dinleme 10 gun uzun bir sure cunku. En azindan 5 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin. Tabiki haddime degil karismak ama uzulme diye