Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay

Aynen öyle kuzum 25 şubatta direk olacağım sanırım regl bakalım
İnşallah olmazsın canım yine sen gec döllenme falan olur
Azosilin antibiotik benim diger ilaclarda geri tekrarliyodu bunda oyle olmadi cok daha etkili bi ilac
Sen diyince baktım kuzum dediğin gibi baya iyi bir ilaç yazmışlar. Bakalım doktor vermeden alabiliyormuyumki. Belki verir doktor

İnşallah olmazsın canım yine sen gec döllenme falan olur

Sen diyince baktım kuzum dediğin gibi baya iyi bir ilaç yazmışlar. Bakalım doktor vermeden alabiliyormuyumki. Belki verir doktor
Sen doktora yazmasini soyle hele ben hamileysem kesin soyoe cunku enfeksiyon da engelliyomus kalmayi ben de bu ay kullandim

Sen doktora yazmasini soyle hele ben hamileysem kesin soyoe cunku enfeksiyon da engelliyomus kalmayi ben de bu ay kullandim
Tamam canım şimdi yarın gidebilcem artık bu sonuçlar için söylicem mutlaka sağolasın

Kızlar bugün 17. Günum daha hastalanmadım testte yapmadım korkuyorum çokta heyecanliyim ama adet sancim var kaşıklarm ve belim çok kötü

Ben de eczaneler acilinca gidip test yapcam bu ay azosilin kullandim folik asit kullandim omega3 kullandim esim de kullandi ayrica sogan suyu icim esim de icti bakalim
Ayy çok heyecanlı inşallah işe yaramıştır onlarda bebişin seninledir

Aradım 1ile 5. Gün arası gelmemi söyledi çarşamba 4. Günüm . Gidicem.
tabiki regli oluyorum ben hemen arıyorum gün veriyorlar. Ama devlette isen onu bilemem . Özel klinik benimkisi.

Aradım 1ile 5. Gün arası gelmemi söyledi çarşamba 4. Günüm . Gidicem.
tabiki regli oluyorum ben hemen arıyorum gün veriyorlar. Ama devlette isen onu bilemem . Özel klinik benimkisi.
Yok canım özele gidiyorum bende. Evet gün verirlerde ben haftasonu eşimle gitmeye ayarlayabilirmiyim hep diye düşündüm

Idrar enfeksiyonuna maydanoz suyu birebirdir. Tabiki arastirin mutlaka ama .
Bu ay denicem canım maydonoz. Tedaviyede başlamadık zaten. Ama gebelik düşünenler için maydonoz tehlikeli. Dikkatli kullanmak gerek

Kızlar şimdi geldim doktordan. Bu doktor insülinimi düzeltip kilo vermemi söyledi. Ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. Şimdi bişey elde edemeyiz olsa bile sağlıklı gebelik ihtimali çok düşük boşuna paranı harcama vücudunuda yıpratma dedi.
Bende birkaç dinlenmeye çekiliyorum. 10 15 kilo civarı vermem gerekiyo. 2 3 aya inşallah olur. Ki verirsen doğal bile olur tedavi gerekmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…