İnşallah olmazsın canım yine sen gec döllenme falan olurAy
Aynen öyle kuzum 25 şubatta direk olacağım sanırım regl bakalım
Sen diyince baktım kuzum dediğin gibi baya iyi bir ilaç yazmışlar. Bakalım doktor vermeden alabiliyormuyumki. Belki verir doktorAzosilin antibiotik benim diger ilaclarda geri tekrarliyodu bunda oyle olmadi cok daha etkili bi ilac
Kullanmadım ama içeriğindeki bütün otlardan macun yapmıştım tam başlıcaktım ki sorun benden çıktıKızlar clife macunu kullandınızmı hiç
Bu ayda olmazsa bide onu deniyim diyorum ya deneme tHtası olduk artıkKullanmadım ama içeriğindeki bütün otlardan macun yapmıştım tam başlıcaktım ki sorun benden çıktı
Ben kullanıyorum canım etkisini gördüm bayaaKızlar clife macunu kullandınızmı hiç
Sen doktora yazmasini soyle hele ben hamileysem kesin soyoe cunku enfeksiyon da engelliyomus kalmayi ben de bu ay kullandimİnşallah olmazsın canım yine sen gec döllenme falan olur
Sen diyince baktım kuzum dediğin gibi baya iyi bir ilaç yazmışlar. Bakalım doktor vermeden alabiliyormuyumki. Belki verir doktor
Tamam canım şimdi yarın gidebilcem artık bu sonuçlar için söylicem mutlaka sağolasınSen doktora yazmasini soyle hele ben hamileysem kesin soyoe cunku enfeksiyon da engelliyomus kalmayi ben de bu ay kullandim
Ben de eczaneler acilinca gidip test yapcam bu ay azosilin kullandim folik asit kullandim omega3 kullandim esim de kullandi ayrica sogan suyu icim esim de icti bakalimTamam canım şimdi yarın gidebilcem artık bu sonuçlar için söylicem mutlaka sağolasın
Ayy çok heyecanlı inşallah işe yaramıştır onlarda bebişin seninledirBen de eczaneler acilinca gidip test yapcam bu ay azosilin kullandim folik asit kullandim omega3 kullandim esim de kullandi ayrica sogan suyu icim esim de icti bakalim
Canım yapsaydın bi test varsa evdeKızlar bugün 17. Günum daha hastalanmadım testte yapmadım korkuyorum çokta heyecanliyimama adet sancim var kaşıklarm ve belim çok kötü
Test yoktu kuzum bugün yapıyım diyorum ama korkuyorum yinedeCanım yapsaydın bi test varsa evde
Ben de eczaneler acilinca gidip test yapcam bu ay azosilin kullandim folik asit kullandim omega3 kullandim esim de kullandi ayrica sogan suyu icim esim de icti bakalimTamam canım şimdi yarın gidebilcem artık bu sonuçlar için söylicem mutlaka sağolasın
Yaptim negatifCanım yapsaydın bi test varsa evde
Aradım 1ile 5. Gün arası gelmemi söyledi çarşamba 4. Günüm . Gidicem.Canım o şekilde haftasınlarına ayarlayabiliyormuyuz. Bende bu doktordan da umduğumu bulamazsam başka yerlerden bakıcam. Onada anca eşim evdeyken cumartesileri gidebilirim
geçen ay benimde inanılmaz ağrım olmuştu kuzum bu ay p kadar olmadı bereket
Idrar enfeksiyonuna maydanoz suyu birebirdir. Tabiki arastirin mutlaka ama .Anladım canım çok absürt bi yüksekliği yok benimkinin ama yinede bakalım antibiyotik başlatcakmı
Ne gibi degisiklikler mesela. Adetine kac gun var?Kızlar bende bazı değişiklikler var ama gebelik belirtisine yormaktan çekiniyorum heveslenmemek için ya
Yok canım özele gidiyorum bende. Evet gün verirlerde ben haftasonu eşimle gitmeye ayarlayabilirmiyim hep diye düşündümAradım 1ile 5. Gün arası gelmemi söyledi çarşamba 4. Günüm . Gidicem.
tabiki regli oluyorum ben hemen arıyorum gün veriyorlar. Ama devlette isen onu bilemem . Özel klinik benimkisi.
Bu ay denicem canım maydonoz. Tedaviyede başlamadık zaten. Ama gebelik düşünenler için maydonoz tehlikeli. Dikkatli kullanmak gerekIdrar enfeksiyonuna maydanoz suyu birebirdir. Tabiki arastirin mutlaka ama .