Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi geldim doktordan. Bu doktor insülinimi düzeltip kilo vermemi söyledi. Ondan sonra tedaviye başlayalım dedi. Şimdi bişey elde edemeyiz olsa bile sağlıklı gebelik ihtimali çok düşük boşuna paranı harcama vücudunuda yıpratma dedi.
Bende birkaç dinlenmeye çekiliyorum. 10 15 kilo civarı vermem gerekiyo. 2 3 aya inşallah olur. Ki verirsen doğal bile olur tedavi gerekmez dedi
Kaç kg şuan canım spor pilates detox suları gelsin hemennn

Kaç kg şuan canım spor pilates detox suları gelsin hemennn
Canım ben 1 yıl önce 69 72 arAsında geziyodum sonra evlendim 75le ilk hamile kaldım sonrasında olumsuzluklar olunca saldım tartı yüzü görmedim. 1 yıl evde bide gece yemeleri falan ohooo. Birgün bi baktım 96yı gördüm o gün hayatımın şokunu yaşadım :KK14: Sonra dikkat ede ede şuan 89a indim. İşte doktor 75 ol öyle başlayalım dedi 14 kilom varo_O

Bu ayda olmazsa bide onu deniyim diyorum ya deneme tHtası olduk artık😂
Ya ben çok kötüyüm gece tansiyonum 8-9 arasıydı büyük tansiyon. Gözüm karardı bayılıyodum az kalsın sonra mide krampıyla uyandım şimdide şiddetli ishalle. Çok mu üzüldüm acaba bilinç altımdan. Kendimi sıkmadım ama ne bileym bünyem çöktü

Kızlar ya çok moralim bozuk. Yüzüğümü bulamıyorum inşallah düşürmemişimdir 😞😞

Ya ben çok kötüyüm gece tansiyonum 8-9 arasıydı büyük tansiyon. Gözüm karardı bayılıyodum az kalsın sonra mide krampıyla uyandım şimdide şiddetli ishalle. Çok mu üzüldüm acaba bilinç altımdan. Kendimi sıkmadım ama ne bileym bünyem çöktü
Canım kullandığın macunlara devam ediyomusun onlar dokunmasın

Canım ben 1 yıl önce 69 72 arAsında geziyodum sonra evlendim 75le ilk hamile kaldım sonrasında olumsuzluklar olunca saldım tartı yüzü görmedim. 1 yıl evde bide gece yemeleri falan ohooo. Birgün bi baktım 96yı gördüm o gün hayatımın şokunu yaşadım :KK14: Sonra dikkat ede ede şuan 89a indim. İşte doktor 75 ol öyle başlayalım dedi 14 kilom varo_O
Kilo vermeye başladığın süreçte ilk 1 ay yavaş diğer 2 ay çok hızlı sonra tekrar yavaş bir şekilde zayıflamaya devam edersin en önemli etkenin detox suları ödem atman lazım ve bence 70 i bile hedefleyebilirsin senin için daha iyi olur

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Kilo vermeye başladığın süreçte ilk 1 ay yavaş diğer 2 ay çok hızlı sonra tekrar yavaş bir şekilde zayıflamaya devam edersin en önemli etkenin detox suları ödem atman lazım ve bence 70 i bile hedefleyebilirsin senin için daha iyi olur
Tabiki olursa 70 tadından yenmez canım☺️ Şimdilik çocuk fikrini rafa kaldırdım. Öncelikle kendime odaklanıcam. Önce ben sağlıklı olmalıyımki sağlıklı bir çocuk dğnyaya getireyim☺️

Saol bebeğim mide ağrısı ve ishal kaldı yatıp dinleniyorum.

Dediğim gibi varikosel çıkmış eşimde ne kadar ilerlediğini görmek için film istemiş doktor öğleden sonra çekilecekmiş 🙄
Varikoselin tedavisi ne canım ameliyatmı sanki

Doktor 2 marta kadar bekle reglini demişti 10 gün var meme etrafı pütürleşme ve uc kısmındaki halkanın büyümesi dağılması gibi
Himmm o bende de oluyor hep ama sonuc husran olabiliyor. Bence kendini dinleme 10 gun uzun bir sure cunku. En azindan 5 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin. Tabiki haddime degil karismak ama uzulme diye ☺️

Tabiki olursa 70 tadından yenmez canım☺️ Şimdilik çocuk fikrini rafa kaldırdım. Öncelikle kendime odaklanıcam. Önce ben sağlıklı olmalıyımki sağlıklı bir çocuk dğnyaya getireyim☺️
Bence de en doğrusu senin için sen sağlıklı ol önce 🙏🏻🥰
Saol bebeğim mide ağrısı ve ishal kaldı yatıp dinleniyorum.

Dediğim gibi varikosel çıkmış eşimde ne kadar ilerlediğini görmek için film istemiş doktor öğleden sonra çekilecekmiş
Çok geçmiş olsun haşlanmış patates ye kahve telvesi at ağzına tutsun o seni🙏🏻🥺
Himmm o bende de oluyor hep ama sonuc husran olabiliyor. Bence kendini dinleme 10 gun uzun bir sure cunku. En azindan 5 gun kala erken gebelik testi yapabilirsin. Tabiki haddime degil karismak ama uzulme diye ☺️
Estagfurullah öyle düşünme aslında gerçekten belirti aramıyorum sadece bariz bir değişiklik oldu bende ister istemez endişelendim ki heveslenmek istemediğimi de söylemiştim muallaktayım yanii
Gebelik testi yapmayı düşünmüyorum canım ya 😬😬

X