Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar yüksek ki sayı yazmıyor canım bol lökosit görüldü yazıyor

Lökosit enfeksiyonmu olyyor kızlar benimde idrarımda cıkmış sanırım bende de var

Eklentiler

• 6B433897-C4F0-43D9-B55D-5FE169E9D0C9.png
    317,9 KB · Görüntüleme: 38
Doktor eşime öyle söylemişti afedersiniz idrar yaparken yanma falan oluyo mu diye sormuştu idrarla alakalı Bi durum sanırım antibiyotik kullanmıştı
Anladım canım çok absürt bi yüksekliği yok benimkinin ama yinede bakalım antibiyotik başlatcakmı

Artık önümüzdeki ay görmek istediğim kırmızı iki çizginin kırmızısı ya cidden çok yoruldum artık
Bende ya cidden artık bende çift çizgi görüp hayırlısı ve sağlıklı olarak çocuğumu kucağıma almak istiyorum her ay olsun birdahaki ay demekten de yoruldun umutlu olmak bile yoruyor artık

Progestan kullanmıyosun dimş kuzu ben onu bırakınca oldum regl
Yok canım ya onu da kullanmıyorum ben iğneden 14 gün sonra olmuyorum benim yumurtalarım erken gelişiyor 11. Gün falan çatlatma iğnesi oluyorum ama iğneden sonra 14. Gün hiç regl olmadım hep adet günüme denk geliyor yine reglim acaba diyorum iğne olsamda yumurtalarım geç mi çatlıyor

Kimisi illa 14 gün sonra olmuyormuş bebeğim adetten 1 hafta çnce yumurtlayanlar adete yakın yumurtlayanlar bile varmış. Her kadın farklı gercekten. Bekleyelim bakalım döngüne uygun gelecek belkide
Insallah sabaha kadar olmazsam. 7 aylik adet dongume baktim 2 ay 27. Gun 5 ay 26. Gun adet olmusum bu ay 26. Gunum
İnşallah olmazsın canım bu akşam sabah güzel haberini bekliyorum
Bu arada enfeksiyon varsa ozellikle azosilini tavsiye ederim
Azosilin ne demek canım. Bikere daha enfeksiyon olmuştu idrarda tek kullanımlık bi suya dökülen toz kullanmıştım gece yatarken. O çok iyiydi. İnşallh antibiyotik falan kullanmaktansa ondan verir

İnşallah canım ya sayı yazınca enfeksiyon oluyomuş galiba evet. Online soru cevaplayan bi ürologa sordum. Varikosel olabilir hız sorunu var felan demiş. İki gün girdi araya günler geçmek bilmedi ya o çıkarsa noluyo bilmiyorum
Bende ya cidden artık bende çift çizgi görüp hayırlısı ve sağlıklı olarak çocuğumu kucağıma almak istiyorum her ay olsun birdahaki ay demekten de yoruldun umutlu olmak bile yoruyor artık
Aynen öyle canım ya hepimize nasip olsun inşallah artık ya. Eşine yedirip içirdiğin bişey var mıydı kuzum bi de üroloji ilaç veriyo mu erkeklere de bize olduğu gibi?
Lökosit enfeksiyonmu olyyor kızlar benimde idrarımda cıkmış sanırım bende de var
Lökosit beyaz kan hücresi bebeğim. Onlar varsa savaşıyolardır yani orda bi mikroorganizma vardır. Spermde görülünce belli miktarda olursa enfeksiyon olabiliyomuş fazlaysa olgunlaşmayan sperm sayısı çok demek olabiliyomuş bizim durum öyle gibi

Canım inşallah sizinkinde de takviyeler vitaminlerle halledilir hiç canını sıkma şimdilik stres yapma kendine.

anladım canımm büyük olasılık benimde az miktarda enfeksiyon var sanırım 5 yerine 6 çıkmış.

Kizlar catlamadan sonra sağ kasigima ara ara bi sanci giriyor perşembe günü catlatma iğnesi oldum.. gecen ayda olmuştum ama hiç böyle olmamisti. Sizde de böyle bi durum yaşayan var mı?

O kadar bişey değildir kuzum ya ama yine de doktora sor çünkü enfeksiyon gebeliği zorlaştırıyor

Kizlar catlamadan sonra sağ kasigima ara ara bi sanci giriyor perşembe günü catlatma iğnesi oldum.. gecen ayda olmuştum ama hiç böyle olmamisti. Sizde de böyle bi durum yaşayan var mı?
Canim ben iki defa catlatma ignesi yaptirdim ikisinde de 10 gun kadar ağrı oldu ilki hafifti ikincisi baya ağır geçti ikincide kimyasal gebelik geçirmişim ondan oldu

Evet kuzum klomen ve bir turun bir ilaç daha kullandı ben ekstra bir macun siparişi verdim o çok fayda etmişti o ay kimyasal gebelik yaşadım sonra bıraktı kullanmayı Pandemiden dolayı gidemedi de doktora. Sonra 8 9 ay sonra gittik doktora değerler yeniden düştü şimdi tekrar başladık tedaviye. Yarın tekrar tahlil verecek bakalım ne çıkacak sonuçlar

Ay
Aynen öyle kuzum 25 şubatta direk olacağım sanırım regl bakalım

Off çok zorlu bi süreç okurken yoruldum Allah yardımcınız olsun canımm macunun içeriğini biliyo musun

Azosilin antibiotik benim diger ilaclarda geri tekrarliyodu bunda oyle olmadi cok daha etkili bi ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…